Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wpadam tylko na chwilkę i zaraz uciekam...więc tak: jutro zabieram Nukę ze schroniska:-D:multi: Będę u niej przed 16-tą, zabiorę na spacerek przed podróżą i o 16 lub trochę po - startujemy:-) Jedzie z nami koleżanka - Ania:-) Podróż zajmie nam jakieś 2,5 do 3 godz, chyba , że wbijemy się w korki w Warszawie i gdzieś utkniemy:shake: Ciocia Aida zrobiła wyprawkę Nuczce - posłanko, obróżka, smyczka...:loveu: Mała zarzyje też kąpieli - hotel najwyższa klasa:evil_lol: Jutro spodziewajcie się informacji najszybciej od Aidy, bo ja pewnie wrócę do domu bardzo późno...Nie wiem czy uda mi się pstryknąć fotki w samochodzie, bo będzie już ciemno. No to Nuczko kochana, pożegnaj się z psimi przyjaciółmi i wierzmy, że Oni również znajdą spokój i ciepło przy boku kochających ludzi - tak jak TY!!!

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Informacja oczywiście będzie natychmiast jak tylko Nuczka dotrze. Postaram się nawet porobić fotki których oczywiście nie będę potrafiła wkleić ale cioteczka Fioneczka obiecała pomoc:lol:

Posted

[quote name='danusiadanusia']obie będziemy siedzieć przed monitorem[URL="http://smajliki.ru/smilie-946417095.html"][IMG]http://s16.rimg.info/817e386b8b09d5a88271908dc8ca2733.gif[/IMG][/URL][/QUOTE]

Ale ze mnie goooooopia gdybym wcześniej przeczytała to jeszcze bazarek licytacyjny
bym zrobiła kto da więcej za informację:evil_lol:

Posted

[quote name='aida']Informacja oczywiście będzie natychmiast jak tylko Nuczka dotrze. Postaram się nawet porobić fotki których oczywiście nie będę potrafiła wkleić ale cioteczka Fioneczka obiecała pomoc:lol:[/QUOTE]

czekamy jutro :bye:

Posted

Dzięki Tobie Igiełko, i całej rzeszy serc. Ostatnio po przejściach z instytucjami, które mają pomagać zwierzętom - a robią to w niedobry sposób, przestałam wierzyć, że można tak po prostu bezinteresownie pomagać. Dzisiaj wiem, że to nie prawda, że są TACY WIELCY ludzie jak TY, Asia, Ania, Danusia, Bożena i wiele wiele innych, którzy nie mówią, że pomagają, tylko to robią :))))) I to jest dla mnie najpiękniejszy prezent na nadchodzące święta. Dziękuję Wam wszystkim.

Posted

[quote name='aida']Informacja oczywiście będzie natychmiast jak tylko Nuczka dotrze. Postaram się nawet porobić fotki których oczywiście nie będę potrafiła wkleić ale cioteczka Fioneczka obiecała pomoc:lol:[/QUOTE]
bardzo liczymy na Fioneczkę:)

Posted

[quote name='karolkamadry']Dzięki Tobie Igiełko, i całej rzeszy serc. Ostatnio po przejściach z instytucjami, które mają pomagać zwierzętom - a robią to w niedobry sposób, przestałam wierzyć, że można tak po prostu bezinteresownie pomagać. Dzisiaj wiem, że to nie prawda, że są TACY WIELCY ludzie jak TY, Asia, Ania, Danusia, Bożena i wiele wiele innych, którzy nie mówią, że pomagają, tylko to robią :))))) I to jest dla mnie najpiękniejszy prezent na nadchodzące święta. Dziękuję Wam wszystkim.[/QUOTE]
jesteś bardzo skromna!!! ale nie oszukujmy się, że to Ty jesteś tym św.Mikołajem, prezent zrobiłaś mam i przede wszystkim Nuce, jesteś kochana:iloveyou::angel::Rose:

Posted

[quote name='Igiełka']Nukusia od jutra zaczyna nowe życie- marzenie o domku staje się rzeczywistością :)[/QUOTE]
Igiełko a Ty już nam nie znikniesz;), od jutra zacznij się rozglądać za nowym psiaczkiem, ten wątek szybciutko założyłaś i szybciutki się dobrze zakończył, daj szansę jeszcze jednemu psiaczkowi z naszego schronu:modla::modla::modla:

Posted

[IMG]http://www.e-gify.com/gify/325.gif[/IMG]:bye::iloveyou:Witam sie u pieknosci radosnej panieneczki Nukuni:loveu:czytam o tych cudeczkach i mocniutko z wami trzymam , za nowe zycie niuni[IMG]http://www.e-gify.com/gify/256.gif[/IMG] za jhazde , to juz dzis :multi::multi::multi::multi:sciskuniamm

Posted

melduję się i ja :)

oczywiście relacja foto będzie natychmiast jak dostanę zdjęcia od Bożenki

cieszę się, że Nusia po tylu latach znalazła w końcu swoją przystań i łańcuszek WIELKICH SERC ją do tej przystani wiedzie

Bożenko zaczynam coraz mocniej wierzyć w to co mi powtarzasz bardzo często ... CUDA SIĘ ZDARZAJĄ !!!

Posted

Mam dzisiaj bardzo ważny dzień (zawodowo), ale normalnie nie mogę sie skupić - cała chodzę i denerwuję się:) Mam nadzieję, że Nukusia przebrnie przez pierwszą podróż do Aidy bez większych problemów.

Posted

jestem gotowa do wyjazdu, czekam na Anię. Myślę, że za godz z kawałeczkiem będziemy wyjeżdżać z Białej:-) Aido zadzwonię do Ciebie jak już wszystko ustalę z Anią i umówimy się gdzie się spotkamy. Byłam wczoraj u weta i wzięłam Nuce tabletkę w razie gdyby źle znosiła podróż. Zobaczę jak będzie się jej jechało do W-wy, jeśli będzie niebardzo, to przed jutrzejszą długą podróżą Aida da jej pół tabletki. Mój TZ wyniósł gdzieś aparat, więc fotek z podróży pewnie nie będzie (i tak pewnie byłoby zbyt ciemno), ale będzie miała sesję u Aidy:evil_lol:

postaram się wpaść w sobotę do schroniska i zrobić zdjęcie pieskowi, który sąsiadował z Nuczką - taki mały trzyłapek...:-( może i jemu się uda??...