MagYa^^ Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Pozwolę sobie zapalić lampeczke dla mojego PRZYJACIELA, ktory odszedl odemnie w czerwcu ubiegłego roku.. Miał 17 lat. Laszlo.. tak mi Ciebie brakuje :( NIGDY CIE NIE ZAPOMNE Quote
MagYa^^ Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Bardzo mi przykro :( Biegaj sobie Nikosiu po Teczowej Krainie Quote
Mona28 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Napusiu kochany - dzisiaj musiałam się z Tobą pożegnać - robię to wirtualnie bo nie mogłam być przy Tobie w chwili gdy odchodziłeś. Znałam Cię dokładnie 5 lat - tyle czasu upłynęło od poznania Twojego Pana a mojego R. Mieszkałeś z moimi teściami 11 lat.Zawsze uśmiechnięty, pogodny - zachęcałeś nas do zabawy. W każdą niedzielę gdy jeszcze byliśmy w Polce zabieraliśmy Cię do lasu. Byłeś wtedy taki szczęśliwy że całą drogę okazywałeś nam swoje szczęście śpiewając - tak - tylko Ty potrafiłeś tak śpiewać - coraz głośniej i głośniej gdy tylko w obserwowanym przez Ciebie świecie za oknem pojawiały się drzewa. Wiedziałeś że to oznacza iż niedługo otworzymy drzwi samochodu i pobiegniesz przed siebie.Zawsze na przywitanie miałam dla Ciebie jakiś smakołyk, gdybym nie miała - pokazałbyś mi jaka to krzywda Ci się stała i jaki jesteś nieszczęśliwy. Napusiu - ostatni raz widziałam Cię w czerwcu - poszłam Cię odwiedzić jak zwykle z jakimś przysmakiem. Ucieszyłeś się strasznie - ale nie mogłeś już podbiec do mnie i się przytulić. Twoja noga odmawiała Ci posłuszeństwa. Nie mogłam w to uwierzyć - Ty taki wulkan energii. Diagnoza była okrutna - rak kości. Dopóki nie bedzie bolało - dopóki nie bedziesz płakał bedziesz żył. Od 4 dni płakałeś, nie było ratunku, nie było wyjścia. Ostatniego dnia już nie mogłeś się podnieść. Twoje spojrzenie, ostatnie spojrzenie przepełnione bólem - na bliskich Ci ludzi którzy kochali Cię nad życie, ostatni oddech i ...........koniec ale ja wierzę że tylko ziemskiego życia. Wierzę że jesteś teraz w lesie wsród drzew które tak kochałeś, biegniesz do mnie - o, przyniosłeś mi patyczka. Widzę Twój uśmiech - śpij spokojnie kochany. NAPI na zawsze w mojej pamięci Quote
ulvhedinn Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Ineczka, szczurka Agi Visenny:-( ['][']['] Quote
Aga_Mazury Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Elza ...samotna w ostródzkim schronisku.............................<*><`> Quote
Matusz Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Zeluniu :placz::placz: ten Twój uśmiech pozostanie zawsze w moim sercu i pamięci odeszła w domu docelowym... Quote
Kanzaj Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Atos, Elza, Zelcia...:placz::placz::placz: Quote
szajbus Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Nikosław Napuś Ineczka Atos Elza Zelunia Bądź szczęsliwe zwierzaczki w twj magicznej krainie. Quote
Neris Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Sunia Starunia w podwarszawskim schronisku... [*] Quote
MagYa^^ Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 szary kociak lezacy przy drodze :candle:.. psiak zabity przez samochod (o ktorym dowiedzialam sie dzisiaj):candle: .. tak mi przykro :( Quote
t_kasiek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Mięta 6.09.07 oddana przez właścicela ostatnie dni spędziła w schronisku... odeszła samotnie w schronisku....była tam całe życie zagryziona w boksie... nie daję już rady !!!!!!! :( nie wchodziłam tutaj od śmierci naszego Tomasza.... !!!! a tutaj aż 6 stron bólu, cierpnia i łez.....waszych, moich, tych biednych psiaków, kotków.....to takie niepsrawiedliwe !!!!!!!!! Quote
agusiazet Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Maksi od mrówy, odeszła nagle, kiedy myślałyśmy, że wszystko jest na dobrej drodze. Maksi wybacz nam, chciałyśmy dla Ciebie jak najlepiej - niestety nie udało się! Śpij spokojnie [*]. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Odszedł bezimienny staruszek we wrocławskim Schronisku..(*) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7046446#post7046446 Quote
MagYa^^ Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 wszystkim zameczonym, zamordowanym, ktore odeszly z racji wieku, WSZYSTKIM...!!! Quote
Ulka18 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Biegajcie psiaczki szczesliwe tam, gdzie nic Was nie boli i gdzie Wam dobrze Quote
Maupa4 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 bernardynka Abra ... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=57331 Quote
t_kasiek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Abruniu....biegasz teraz po pięknych zielonych łąkach razem z moim Berusiem...może sie zaprzyjaźnicie.... :( :( :( ale i tak będę za Tobą tesknić. Byłam prawie od początku w twom wątku....żałuję, że nie mogłam bardziej pomóc..... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Mila odeszła w Schronisku na ropomacicze..nie doczekała domu.. Quote
Recommended Posts