andzia69 Posted April 8, 2016 Author Posted April 8, 2016 4 minuty temu, mar.gajko napisał: Do wydania mam. Ze schronu. W hotelu. Myślisz, że ja taka pańcia buldożkowa?? wiedziałam, że to nie Twoja ;) Ty zawsze mi się z mamutami kojarzyłaś, nie bulgotami :) Quote
mar.gajko Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 On chyba pokąsany jest po łapach. Chyba, że to co innego, ale wygląda na blizny po pogryzieniach. Quote
mar.gajko Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 1 minutę temu, andzia69 napisał: wiedziałam, że to nie Twoja ;) Ty zawsze mi się z mamutami kojarzyłaś nie bulgotami :) Już za stara na malutki jestem. No, chyba, że takiego starego. Nie wybiegam młodego. Niestety. Quote
ewab Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 5 minut temu, mar.gajko napisał: Wolę, wolę. Wole się obsunie i ciąża gotowa. Jaka ciąża? Osobiste to nawet jednej cieczki nie zaliczyły. Tak ich tz pilnował :P 1 Quote
mar.gajko Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Teraz, ewab napisał: Jaka ciąża. Osobiste to nawet jednej cieczki nie zaliczyły. Tak ich tz pilnował :P To taki durnowaty żarcik. A propo's wola (guli na gardle). Ot, tak mi się przypomniał. Quote
andzia69 Posted April 8, 2016 Author Posted April 8, 2016 4 minuty temu, mar.gajko napisał: On chyba pokąsany jest po łapach. Chyba, że to co innego, ale wygląda na blizny po pogryzieniach. tak, po łapach i po pysku :( on był wsiowy burek :( do kojca wchodzi jak do siebie...no i ma zlamane żebro - ale już zrośnięte, pewnie mu ktoś przywalił a ta Twoja to przypomina mi kaukaza z uszami na amstaffa :) ps. nie wkurwia was ten regulamin na caly monitor czy tylko ja tak mam, ze go muszę przewijać ???? Quote
ewab Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Teraz, andzia69 napisał: ps. nie wkurwia was ten regulamin na caly monitor czy tylko ja tak mam, ze go muszę przewijać ???? Wkurza Quote
andzia69 Posted April 9, 2016 Author Posted April 9, 2016 nowy super adopcyjny o oryginalnej urodzie Roki - wuala : Quote
mar.gajko Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Andzia, czego TY nie zrozumiałaś we wpisie, że mają być puszyste, białe, kremowe itd. ? Quote
andzia69 Posted April 9, 2016 Author Posted April 9, 2016 3 godziny temu, mar.gajko napisał: Andzia, czego TY nie zrozumiałaś we wpisie, że mają być puszyste, białe, kremowe itd. ? no to co ja Ci zrobię jak do nas same takie jak na zdjęciu przylazują :P to ten nowy nieufny, nie jedzący od tygodnia, sie qpkający i mało pijący i sikający :( najchetniej wcisnąłby się pewnie w mysią dziurę :( zdjęcie robione jakis czas temu w innym miejscu Quote
mar.gajko Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 59 minut temu, andzia69 napisał: no to co ja Ci zrobię jak do nas same takie jak na zdjęciu przylazują :P to ten nowy nieufny, nie jedzący od tygodnia, sie qpkający i mało pijący i sikający :( najchetniej wcisnąłby się pewnie w mysią dziurę :( zdjęcie robione jakis czas temu w innym miejscu Takie, takie. Nie staracie się wcale. Takie jakiesik leniwe wy są. 1 Quote
andzia69 Posted April 11, 2016 Author Posted April 11, 2016 maluchy z działek złapane - kudłate do piesek, krótkowłosa - sunia - pojechały do Rytlowa - do Magdy - bo o tej porze to tylko to nam pozostało - dt brak A w okolicach Rytlowa dla odmiany wyciągali maluchy z lisiej jamy - sztuk 4 - też pojechały do Magdy :( a u niej naście psów czekających na adopcje, a wszystko ona sama utrzymuje :( Quote
mar.gajko Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Obiecuję, z ręką na sercu, że będę brać od Was szczyle. Mam nadzieję, że już latem się da. Teraz nic nie poradzę. Quote
mar.gajko Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 33 minut temu, andzia69 napisał: maluchy z działek złapane - kudłate do piesek, krótkowłosa - sunia - pojechały do Rytlowa - do Magdy - bo o tej porze to tylko to nam pozostało - dt brak A w okolicach Rytlowa dla odmiany wyciągali maluchy z lisiej jamy - sztuk 4 - też pojechały do Magdy :( a u niej naście psów czekających na adopcje, a wszystko ona sama utrzymuje :( A gdzie zdjęcia? Zwłaszcza tego kudłatego ;) puszystego, może beżowego ... :) Quote
mar.gajko Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Dziewczyny, czy ten Żabuś, to znalazł dom, czy dalej u Magdy? Quote
andzia69 Posted April 11, 2016 Author Posted April 11, 2016 Żabuś znalazł domek - nawet z kotem :) I cały czas wchodzi pani na kolana :) Z wykopków z lisiej jamy są 4 szczyle- 1 czarny podpalany, czarno biały i 2 beżowe - o ile dobrze zapamiętalam :) 5 wcięło, jutro tam chłopak pojedzie i będzie szukać dalej. Wykopki 3 m. długości i 1,5 m w głąb. A działkowe - piesek kudłaty i sunia ala ratler - zdjęcia na razie byle jakie: 1 Quote
mar.gajko Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Wiedziałam, że Żabuś to pluszak jest. Wiedziałam. Te małe, to nawet. Trochę się poprawiłaś. Jakie one z socjalnością? Ogłaszać? Kiedy kastracje? Jakiesik bardziej chwytliwe zdjęcia się da? Quote
andzia69 Posted April 11, 2016 Author Posted April 11, 2016 zdjęcia będą, ino trzeba im dać chwilkę...chyba są normalne, tylko wystraszone - szczególnie ratlera :) 1 Quote
mar.gajko Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Jakoś musimy ustalić co do ogloszeń. Bo mi tylko chyba 3 psy teraz wiszą aktualne. Quote
malagos Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 O 11.04.2016o23:26, andzia69 napisał: zdjęcia będą, ino trzeba im dać chwilkę...chyba są normalne, tylko wystraszone - szczególnie ratlera :) Łaciaty ratler - nareszcie nie czarne i czarne, aż do znudzenia! :) 1 Quote
andzia69 Posted April 13, 2016 Author Posted April 13, 2016 z maluchów czarno białych wyciągnięto ze 100 kleszczy - małe, duże, napite, jeszcze nie napite :( Pani Basia mowila, ze takiej ilości na psach jeszcze nie widziala. Mam nadzieję, ze im nic nie będzie :( Sunia ma problem z okiem - może się gdzieś nadziała na coś - łzawi jej i ma czerwone. W przyszłym tygodniu podjadą do weta - jak nic się nie podzieje to zostaną zaszczepione. Tylko teraz - jak sie zaszczepi to trza będzie odczekać ze sterylką, no ale może to dobrze, bo one troche takie marniutkie i chudziutkie - po psie nie widać, bo ma trochę futra. Psiak młody - 1-2 lata max, sunia starsza - ok 4 lat. Quote
mar.gajko Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 Andziula, ogłaszać? Ile one w kg i kłębie mają? Chociaż mniej więcej. Quote
andzia69 Posted April 14, 2016 Author Posted April 14, 2016 2 godziny temu, mar.gajko napisał: Andziula, ogłaszać? Ile one w kg i kłębie mają? Chociaż mniej więcej. się muszę dopytać :) Quote
Recommended Posts