Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
4 minuty temu, mar.gajko napisał:

Do wydania mam. Ze schronu. W hotelu.

Myślisz, że ja taka pańcia buldożkowa??

wiedziałam, że to nie Twoja ;) Ty zawsze mi się z mamutami kojarzyłaś,  nie bulgotami :)

Posted
1 minutę temu, andzia69 napisał:

wiedziałam, że to nie Twoja ;) Ty zawsze mi się z mamutami kojarzyłaś  nie bulgotami :)

Już za stara na malutki jestem. No, chyba, że takiego starego. Nie wybiegam młodego. Niestety.

Posted
5 minut temu, mar.gajko napisał:

Wolę, wolę. Wole się obsunie i ciąża gotowa.

Jaka ciąża? Osobiste to nawet jednej cieczki nie zaliczyły. Tak ich tz pilnował :P

• Upvote 1
Posted
Teraz, ewab napisał:

Jaka ciąża. Osobiste to nawet jednej cieczki nie zaliczyły. Tak ich tz pilnował :P

To taki durnowaty żarcik. A propo's  wola (guli na gardle). Ot, tak mi się przypomniał.

Posted
4 minuty temu, mar.gajko napisał:

On chyba pokąsany jest po łapach. Chyba, że to co innego, ale wygląda na blizny po pogryzieniach.

tak, po łapach i po pysku :( on był wsiowy burek :( do kojca wchodzi jak do siebie...no i ma zlamane żebro - ale już zrośnięte, pewnie mu ktoś przywalił

a ta Twoja to przypomina mi kaukaza z uszami na amstaffa :)

ps. nie wkurwia was ten regulamin na caly monitor czy tylko ja tak mam, ze go muszę przewijać ????

Posted
3 godziny temu, mar.gajko napisał:

Andzia, czego TY nie zrozumiałaś we wpisie, że mają być puszyste, białe, kremowe itd. ?

no to co ja Ci zrobię jak do nas same takie jak na zdjęciu przylazują :P to ten nowy nieufny, nie jedzący od tygodnia, sie qpkający i mało pijący i sikający :( najchetniej wcisnąłby się pewnie w mysią dziurę :( zdjęcie robione jakis czas temu w innym miejscu

Posted
59 minut temu, andzia69 napisał:

no to co ja Ci zrobię jak do nas same takie jak na zdjęciu przylazują :P to ten nowy nieufny, nie jedzący od tygodnia, sie qpkający i mało pijący i sikający :( najchetniej wcisnąłby się pewnie w mysią dziurę :( zdjęcie robione jakis czas temu w innym miejscu

Takie, takie. Nie staracie się wcale. Takie jakiesik leniwe wy są.

• Upvote 1
Posted

maluchy z działek złapane - kudłate do piesek, krótkowłosa - sunia - pojechały do Rytlowa - do Magdy - bo o tej porze to tylko to nam pozostało - dt brak

A w okolicach Rytlowa dla odmiany wyciągali maluchy z lisiej jamy - sztuk 4 - też pojechały do Magdy :( a u niej naście psów czekających na adopcje, a wszystko ona sama utrzymuje :(

Posted
33 minut temu, andzia69 napisał:

maluchy z działek złapane - kudłate do piesek, krótkowłosa - sunia - pojechały do Rytlowa - do Magdy - bo o tej porze to tylko to nam pozostało - dt brak

A w okolicach Rytlowa dla odmiany wyciągali maluchy z lisiej jamy - sztuk 4 - też pojechały do Magdy :( a u niej naście psów czekających na adopcje, a wszystko ona sama utrzymuje :(

A gdzie zdjęcia? Zwłaszcza tego kudłatego ;) puszystego, może beżowego ... :)

Posted

Żabuś znalazł domek - nawet z kotem :) I cały czas wchodzi pani na kolana :)

Z wykopków z lisiej jamy są 4 szczyle- 1 czarny podpalany, czarno biały i 2 beżowe - o ile dobrze zapamiętalam :) 5 wcięło, jutro tam chłopak pojedzie i będzie szukać dalej. Wykopki 3 m. długości i 1,5 m w głąb.

A działkowe - piesek kudłaty i sunia ala ratler - zdjęcia na razie byle jakie:

20160411_191526.jpg

• Upvote 1
Posted

Wiedziałam, że Żabuś to pluszak jest. Wiedziałam.

Te małe, to nawet. Trochę się poprawiłaś. Jakie one z socjalnością? Ogłaszać? Kiedy kastracje? Jakiesik bardziej chwytliwe zdjęcia się da?

Posted
O 11.04.2016o23:26, andzia69 napisał:

zdjęcia będą, ino trzeba im dać chwilkę...chyba są normalne, tylko wystraszone - szczególnie ratlera :)

Łaciaty ratler - nareszcie nie czarne i czarne, aż do znudzenia! :)

• Upvote 1
Posted

z maluchów czarno białych wyciągnięto ze 100 kleszczy - małe, duże, napite, jeszcze nie napite :( Pani Basia mowila, ze takiej ilości na psach jeszcze nie widziala. Mam nadzieję, ze im nic nie będzie :( Sunia ma problem z okiem - może się gdzieś nadziała na coś - łzawi jej i ma czerwone. W przyszłym tygodniu podjadą do weta - jak nic się nie podzieje to zostaną zaszczepione. Tylko teraz - jak sie zaszczepi to trza będzie odczekać ze sterylką, no ale może to dobrze, bo one troche takie marniutkie i chudziutkie - po psie nie widać, bo ma trochę futra. Psiak młody - 1-2 lata max, sunia starsza - ok 4 lat.