Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Na fb zobaczone ....

[IMG]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/397304_411042048955526_1941956352_n.jpg[/IMG][/QUOTE]

No proszę :D A mój Misiek nie chce kolejnego kota bo mówi, że nie mamy miejsca ;)

Dziewczyny, trzymam kciuki aby dzś schronisko przeżyło prawdziwy najazd miłych ludzi poszukujących psiaków do adopcji i żeby się Wam przeluźniło! Biedne szczeniątko! Wstawicie fotkę?

Posted

[quote name='Pliszka']No proszę :D A mój Misiek nie chce kolejnego kota bo mówi, że nie mamy miejsca ;)

Dziewczyny, trzymam kciuki aby dzś schronisko przeżyło prawdziwy najazd miłych ludzi poszukujących psiaków do adopcji i żeby się Wam przeluźniło! Biedne szczeniątko! Wstawicie fotkę?[/QUOTE]

Nawet dwie

[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg402/scaled.php?server=402&filename=20120929164819.jpg&res=landing[/IMG]

[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg248/scaled.php?server=248&filename=20120929164844.jpg&res=landing[/IMG]

Posted

Poznałam Krzysię....:lol::lol: Delikatna, subtelna:pniczym jej opiekunka:diabloti:
Fajna, fajniusia Krzysia...Niestety zdjęcia które usiłowałam zrobić są do .....:placz: bo lampa nie działała.:angryy:
I poznałam jeszcze pewnego grzecznego szczeniaczka...;) który jeździ na gapę przyszpilony ząbkami do Krzysi:evil_lol:

Fajne zdjęcie ewobe

Posted

[quote name='savahna']Poznałam Krzysię....:lol::lol: Delikatna, subtelna:pniczym jej opiekunka:diabloti:
Fajna, fajniusia Krzysia...Niestety zdjęcia które usiłowałam zrobić są do .....:placz: bo lampa nie działała.:angryy:
I[B] poznałam jeszcze pewnego grzecznego szczeniaczka...;) który jeździ na gapę przyszpilony ząbkami do Krzysi[/B]:evil_lol:

Fajne zdjęcie ewobe[/QUOTE]

No cwaniaczek krakowski ;) radzi sobie chłopak jakoś :)
Ale Ci zazdroszczę że go poznałaś ...

Postaram się w najbliższym czasie o jakiś bazarek dla bidów ...

Posted

[quote name='ewab']Bo ino na jednym było widać te [B]wścieklice.[/B][/QUOTE]
Chłopak zwiał, ale Krzysię poznałam i nie jest żadna wścieklicą!!!:cool3::cool3::angryy:
Ujmuje charakterem....bardzo....;)

Posted

[quote name='savahna']Chłopak zwiał, ale Krzysię poznałam i nie jest żadna wścieklicą!!!:cool3::cool3::angryy:
Ujmuje charakterem....bardzo....;)[/QUOTE]

Wścieklica to czynność, które te przekochane psiaki uskuteczniały w danej chwili

Posted

[quote name='ewab']Wścieklica to czynność, które te przekochane psiaki uskuteczniały w danej chwili[/QUOTE]
Teraz Ci głupio i kombinujesz....:mad::cool3:....:cool1:

Ewcia, ja bym ja mogła po znajomosci poogłaszać...Sorry,że głupio pytam, ale gdzie foty i tekst znajdę....:roll::oops:
No i co z kontaktem.Andziowy???:cool1:
Dobrze by było jakby ewelinka miała czas,żeby obfocić Krzysię, bo ładne dziecko zdjęcia robi....;);):lol:

Posted

[quote name='savahna']Teraz Ci głupio i kombinujesz....:mad::cool3:....:cool1:
[/QUOTE]
Wcale mi nie głupio i nie kombinuję. Nigdy Cię wścieklica bierze?

[quote name='savahna']
Ewcia, ja bym ja mogła po znajomosci poogłaszać...Sorry,że głupio pytam, ale gdzie foty i tekst znajdę....:roll::oops:
No i co z kontaktem.Andziowy???:cool1:[/QUOTE]
Bardzo się cieszę ze znajomości z Tobą:evil_lol:
Kontakt Andziowy. Zdjęcia prosiłam Krzysztofa, żeby zrobił zdjęcia Krzysztofy, to widzisz jaka wścieklica wyszła, chyba żeby ogłosić z tymi co na początku pobytu była.
Tekst trzeba ułożyć na podstawie informacji, wiek - 1 rok, płeć - suka, rasa - zostawiam do oceny, odrobaczona, zaszczepiona, wysterylizowana. Do innych zwierząt ok. Do ludzi sama wiesz. Jedyne co zostało do zrobienia to nauczyć chodzenia na smyczy. Teraz jak chce to idzie, a jak nie to stoi, albo idzie w drugą stronę (hmm... czy to nie jakiś mix osła:crazyeye:)

[quote name='savahna']
Dobrze by było jakby ewelinka miała czas,żeby obfocić Krzysię, bo ładne dziecko zdjęcia robi....;-);-):lol:[/QUOTE]
Ładne dziecko zdjęcia robi, ładne zdjęcia dziecko robi:-P.

Posted

[quote name='ewab']Wcale mi nie głupio i nie kombinuję. Nigdy Cię wścieklica bierze?
[COLOR=#ff0000]W życiu....[/COLOR]:diabloti::angryy:
rasa - zostawiam do oceny [/QUOTE]
A mogę się naradzić z wegielkową:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::eviltong: I czy jesteś pewna,że wiesz co robisz??:razz:

[B][COLOR=#ff0000]Wegielkowaaaa nie zagadałabyś do małolaty o fotki Twojej (naszej?) ukochanej Krzysi??[/COLOR][/B]:oops::roll: Mnie nie posłucha....:placz:
Krzysią możecie sie podzielić, w parzyste będzie u Ewybe a nieparzyste u Ciebie.A ja sobie bedę tak chodzic w odwiedziny i głaskać....:cool1:

Posted

[quote name='ewab']Spróbuje jeszcze raz poprosić tz-a. Tylko słoneczka dziś ni ma...[/QUOTE]
Jak nie zdażycie zanim się wezmę do ogłoszeń to zrobi się z tymi co są....ale nowe się przydadzą....Ewelinka nieczasowa niestety.:roll:

Posted

[quote name='savahna']Jak nie zdażycie zanim się wezmę do ogłoszeń to zrobi się z tymi co są....ale nowe się przydadzą....Ewelinka nieczasowa niestety.:roll:[/QUOTE]

to rób z tymi co są, bo raczej nieprędko będą insze:)

Posted

[quote name='andzia69']to rób z tymi co są, bo raczej[B] nieprędko będą insze:)[/B][/QUOTE]
Akurat....:evil_lol:Ja się przyłożę do korespondencji z ewcią i nie będzie miała wyboru....:diabloti::mad::lol:

Posted

[quote name='savahna']Akurat....:evil_lol:Ja się przyłożę do korespondencji z ewcią i nie będzie miała wyboru....:diabloti::mad::lol:[/QUOTE]
Obawiam się, że korespondencja ze mną może nie dać oczekiwanych rezultatów.
Poprosiłam o zdjęcia. I co, w zasadzie żadne nie nadaje się do publikacji:angryy:. Najlepsze wygląda tak

[IMG]http://imageshack.us/a/img801/2353/amgp6158.jpg[/IMG]

Posted

Nie jest łatwo zrobić fajna fotke takiemu psiakowi.Wiem bo ma cos podobnego .Najczęściej czarna plama wychodzi, ale nie zrażaj sie Ewcia.Ta fotka jest fajna.:lol:
Muuuuszę mieć kilka fotek jeszcze, to zrobię kilka rejonów, taki system naczyń połączonych to jest...Ty fotki ja ogłoszenia.:cool3::cool3:

Posted

Ewo macie cały tydzień z tz-tem na zrobienie zdjęć.:multi::lol:;):multi::lol::multi:
Jeszcze wygrzebię kilka na jeden rejon ....:cool3::cool1: No chyba,ze Krzysia u Ciebie ma zostać na deesie...to sie nie trudźcie.:diabloti:
Póki co Kraków jej zrobiłam:p
[url]http://tablica.pl/oferta/krzysia-sterylizowana-srednia-kudlata-suczka-lagodna-rodzinna-sznaucer-mix-adopcja-ID1D6xN.html#c1b237aa;r:;s:[/url]

Posted

[quote name='savahna']Ewo macie cały tydzień z tz-tem na zrobienie zdjęć.:multi::lol:;):multi::lol::multi:
Jeszcze wygrzebię kilka na jeden rejon ....:cool3::cool1: No chyba,ze Krzysia u Ciebie ma zostać na deesie...to sie nie trudźcie.:diabloti:
Póki co Kraków jej zrobiłam:p
[URL]http://tablica.pl/oferta/krzysia-sterylizowana-srednia-kudlata-suczka-lagodna-rodzinna-sznaucer-mix-adopcja-ID1D6xN.html#c1b237aa;r:;s:[/URL][/QUOTE]

Dzięki serdecznie. Może uda się coś w niedzielę zrobić. W tygodniu nie mam co marzyć:shake:

Posted

[quote name='ewab']Dzięki serdecznie. Może uda się coś w niedzielę zrobić. W tygodniu nie mam co marzyć:shake:[/QUOTE]

Nie zrobię jutro zdjęć. Krzysia właśnie pojechała do domu. Wegielkowa będziesz miała do pilnowania, bo zamieszkała na Psich Górkach. TZ jakiś taki markotny;).

Posted

[quote name='ewab']Nie zrobię jutro zdjęć. Krzysia właśnie pojechała do domu. Wegielkowa będziesz miała do pilnowania, bo zamieszkała na Psich Górkach. TZ jakiś taki markotny;).[/QUOTE]

Ale wiadomość :)
Super szczęścia Krzysieńko :)