jankamałpa Posted October 18, 2018 Posted October 18, 2018 10 godzin temu, devoner napisał: cisza kompletna jaanka podsyłam nowe foty Nico i Lokiego może w końcu ktoś ich wypatrzy Podmienię w ogłoszeniach, ale dopiero w niedzielę. Dziś w pracy, jutro w pracy. sobota wyjazd. Quote
devoner Posted October 18, 2018 Posted October 18, 2018 11 godzin temu, jankamałpa napisał: Podmienię w ogłoszeniach, ale dopiero w niedzielę. Dziś w pracy, jutro w pracy. sobota wyjazd. dzięki wielkie Quote
jankamałpa Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 21 godzin temu, devoner napisał: dzięki wielkie Podmieniłam zdjęcia, a w niedzielę wyróżnię ogłoszenia. 1 Quote
jankamałpa Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 14 godzin temu, jankamałpa napisał: Podmieniłam zdjęcia, a w niedzielę wyróżnię ogłoszenia. Nico ma wyróżnione ogłoszenie na OLX. 1 Quote
devoner Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 Dnia 20.10.2018 o 08:30, jankamałpa napisał: Nico ma wyróżnione ogłoszenie na OLX. dzięki wielkie Quote
Tianku Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 Na stronie Północniaków takie ogłoszenie grzecznościowe :( One się nie prosiły o bezdomność :( Kielce - okolice kto moze pomóc ?Ogłoszenie grzecznościowe Poszukuję domów stałych lub tymczasowych dla 6 szczeniaków oraz dwóch suk. Psiaki zostały znalezione w okolicy Kielc. Jedna z dwóch bezdomnych suczek się oszczeniła i obecnie przebywa wraz z młodymi w okolicy wykopanej przez siebie jamy. Suczki to kundelki, natomiast szczeniaki to mix husky (tatuś husky).Szczeniaczki muszą szybko znaleźć domki żeby nie zdziczały. Dzieciaczki wraz z mamusią na zdjęciach, nie wszystkie widać bo nie chciały pozować. Na zdjęciach nie da się tego zobaczyć ale niektóre mają po jednym oku niebieskim. Proszę o udostępnianie posta =) Telefon kontaktowy 537-538-980 lub email [email protected] Quote
andzia69 Posted October 23, 2018 Author Posted October 23, 2018 39 minut temu, Tianku napisał: Na stronie Północniaków takie ogłoszenie grzecznościowe :( One się nie prosiły o bezdomność :( Kielce - okolice kto moze pomóc ?Ogłoszenie grzecznościowe Poszukuję domów stałych lub tymczasowych dla 6 szczeniaków oraz dwóch suk. Psiaki zostały znalezione w okolicy Kielc. Jedna z dwóch bezdomnych suczek się oszczeniła i obecnie przebywa wraz z młodymi w okolicy wykopanej przez siebie jamy. Suczki to kundelki, natomiast szczeniaki to mix husky (tatuś husky).Szczeniaczki muszą szybko znaleźć domki żeby nie zdziczały. Dzieciaczki wraz z mamusią na zdjęciach, nie wszystkie widać bo nie chciały pozować. Na zdjęciach nie da się tego zobaczyć ale niektóre mają po jednym oku niebieskim. Proszę o udostępnianie posta =) Telefon kontaktowy 537-538-980 lub email [email protected] Widziałam na FB. Niestety u nas co chwilę takie apele, non stop znalezione szczeniaki, całe stada :( a ludzie debilni ciągle rozmnażają psy i wstawiają "oddam śliczne kluseczki urodzone...". Ta bezdomność się nigdy nie skonczy :( Koleżanka znalazła szczeniaka ok.5 mies, po wymianie zębów jest :( Waży może z 6 kg, a powinien na pewno kilkanaście, bo to spory psiak raczej docelowo. I prawdopodobnie ślepy. Straszny szkieletor z niego. a tam w gospodarstwie psów ze 20, kilka suk i tak się mnożą. Gmina zna problem i ma w dupie. I tak se można walic głową w mur :( Quote
Tianku Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 1 minutę temu, andzia69 napisał: Widziałam na FB. Niestety u nas co chwilę takie apele, non stop znalezione szczeniaki, całe stada :( a ludzie debilni ciągle rozmnażają psy i wstawiają "oddam śliczne kluseczki urodzone...". Ta bezdomność się nigdy nie skonczy :( Koleżanka znalazła szczeniaka ok.5 mies, po wymianie zębów jest :( Waży może z 6 kg, a powinien na pewno kilkanaście, bo to spory psiak raczej docelowo. I prawdopodobnie ślepy. Straszny szkieletor z niego. a tam w gospodarstwie psów ze 20, kilka suk i tak się mnożą. Gmina zna problem i ma w dupie. I tak se można walic głową w mur :( to chyba najgorszy region w Polsce w Szydłowcu też przecież tyle suk po polach rodzi :( Quote
andzia69 Posted October 23, 2018 Author Posted October 23, 2018 tak mi się wydaje, ze tu jest tragedia :( nie dość, ze dużo potrzebujących psó, to ludzi do pomocy brak, o schroniskach lepiej nie wspominać :( gminy mają w 4 literach prawdziwą walkę z bezdomnością, wiele psów ląduje w jakichs punktach przetrzymań, bo gminy oszczędzają i nie chcą wysyłać do schronisk. To jest chore województwo, chora sytuacja i ja nie widzę światełka w tunelu. Odkąd jestem na dogo - 2005 r - myslałam, że będzie lepiej, bo tyle się edukuje ludzi, mowi o sterylkach, tyle się ich zrobiło...a tu wg. mnie jest coraz gorzej Quote
malagos Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Pomagamy na tyle, na ile mamy sił i zdrowia. nic więcej się nie da. Nie poradzimy. Obok Kieleckiego tez Podlasie okropne pod tym względem :( Quote
devoner Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 23 godziny temu, jankamałpa napisał: Nadal nikt nie dzwoni? same debile i jeden facet z Danii gdzie rasa jest na liście psów zakazanych i tylko o Nico Quote
jankamałpa Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 Dnia 27.10.2018 o 20:43, devoner napisał: same debile i jeden facet z Danii gdzie rasa jest na liście psów zakazanych i tylko o Nico Nadal cisza? Quote
devoner Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 7 minut temu, jankamałpa napisał: Nadal cisza? janka boję się mówić głośno,bo Nico to miał wyjątkowe szczęście do debili,ale jutro jedzie do domu,o resztę cisza. Quote
jankamałpa Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 1 minutę temu, devoner napisał: janka boję się mówić głośno,bo Nico to miał wyjątkowe szczęście do debili,ale jutro jedzie do domu,o resztę cisza. To trzymam kciuki i ogłoszeń na razie jeszcze nie zdejmuję. To kto teraz w kolejce jako pierwszy do ogłaszania? Quote
devoner Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 5 minut temu, jankamałpa napisał: To trzymam kciuki i ogłoszeń na razie jeszcze nie zdejmuję. To kto teraz w kolejce jako pierwszy do ogłaszania? Loki zdecydowanie Quote
jankamałpa Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 11 godzin temu, devoner napisał: Loki zdecydowanie mam ogłoszenie Lokiego, ale tekst nieszczególny. Napiszcie może jaki on teraz jest, jak się zachowuje, jaki dla dzieci, innych psów, kotów. To zredaguje ogłoszenie. Quote
devoner Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 11 godzin temu, jankamałpa napisał: mam ogłoszenie Lokiego, ale tekst nieszczególny. Napiszcie może jaki on teraz jest, jak się zachowuje, jaki dla dzieci, innych psów, kotów. To zredaguje ogłoszenie. Loki kocha wszystkich ludzi jest bardzo przytulaśny i uwielbia głaskanie,do suk ok tylko gwałcić próbuje,mimo kastracji,do psów również jeśli go nie prowokują.co do kotów nie wiem,ale myślę,że nie powinno być źle.zachowuje czystość,bardzo ładnie chodzi na smyczy,do samochodu trzeba wpychać,mimo prób oswojenia go z nim.raczej nie do miasta do centrum,bo bardzo się nakręca na nowe sytuacje i sądzę,że nie wie co to miasto,ale dla chcącego nic trudnego. Quote
jankamałpa Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 Zaktualizowałam ogłoszenia Lokiego, jeszcze wyróżnię na OLX. Dużo macie teraz psów? Quote
devoner Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 12 godzin temu, jankamałpa napisał: Zaktualizowałam ogłoszenia Lokiego, jeszcze wyróżnię na OLX. Dużo macie teraz psów? na chwilę obecną 13.Nico dojechał do swojego domu do Serocka i od razu zaparkował na kanapie. Quote
jankamałpa Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 Przed chwilą, devoner napisał: na chwilę obecną 13.Nico dojechał do swojego domu do Serocka i od razu zaparkował na kanapie. Oj to dużo, myslałam, że mniej. A ile jest adopcyjnych? Quote
devoner Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 23 godziny temu, jankamałpa napisał: Oj to dużo, myslałam, że mniej. A ile jest adopcyjnych? 4 albo 6 jeżeli ktoś będzie chciał półdzikie Bąble. Quote
jankamałpa Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 Ja to niecierpliwa jestem, o Lokiego nikt nie pytał? A jak Nico w nowym domku? Quote
devoner Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 9 minut temu, jankamałpa napisał: Ja to niecierpliwa jestem, o Lokiego nikt nie pytał? A jak Nico w nowym domku? o Lokiego cisza,Nico ma się świetnie zakochali się z panem w sobie od pierwszego wejrzenia.możesz zdejmować ogłoszenia 1 Quote
Recommended Posts