devoner Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 2 minuty temu, mar.gajko napisał: Dobra, dmuchnęłam już 3 razy ;) cichutko i leciutko. powinno styknąć Quote
andzia69 Posted March 1, 2016 Author Posted March 1, 2016 Yorek oddany waścicielom. tu link do wydarzenia polamańca https://www.facebook.com/events/1667697460158976/ Quote
mar.gajko Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Jak Filip? Dmucham już śmiało. Szwy zdjęte :) Styknęło? :) Quote
ewab Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Filip podobno całkiem, całkiem. Nasza kolejna nowość. 3,8 kg jazgota, w wieku 6 miesięcy. Quote
mar.gajko Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 No, boska jazgota. I format bardzo atrakcyjny :) kudełki sliczne. Jak ze zdrówkiem? Myślę, że po ogłoszeniach znajdzie dom natychmiast. Ogłoszenia po kastracji? Quote
andzia69 Posted March 7, 2016 Author Posted March 7, 2016 O 5.03.2016o00:19, mar.gajko napisał: No, boska jazgota. I format bardzo atrakcyjny :) kudełki sliczne. Jak ze zdrówkiem? Myślę, że po ogłoszeniach znajdzie dom natychmiast. Ogłoszenia po kastracji? mówisz o jazgocie? :) a ja nie wiem, czy ona domu szuka ;) i kto by chciał rozpuszczonego jazgota :) :) Quote
mar.gajko Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 4 minuty temu, andzia69 napisał: mówisz o jazgocie? :) a ja nie wiem, czy ona domu szuka ;) i kto by chciał rozpuszczonego jazgota :) :) Wszyscy takie chcą. Takie rozpuszczone. Co? Ktoś się już zakochal? Nie odda? Jazgot się zadomowił? Quote
andzia69 Posted March 7, 2016 Author Posted March 7, 2016 no obawiam się, że dt, w którym jest go rozpuścił strasznie to i pewnie ją zostawi :) Tycia jest słodka i się nie dziwię :) Quote
mar.gajko Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 3 minuty temu, andzia69 napisał: no obawiam się, że dt, w którym jest go rozpuścił strasznie to i pewnie ją zostawi :) Tycia jest słodka i się nie dziwię :) Tycie takie, to mają szczęście. Małe, śliczne, pewnie pieszczotliwe. W oczka zagląda, na kolana się pcha. Pokochać łatwo :) Quote
andzia69 Posted March 7, 2016 Author Posted March 7, 2016 no ładnemu zawsze łatwiej...nie to co reszcie :( Quote
malagos Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Ładnemu, małemu, młodemu, jasnokremowemu... A nie takiej Amiśce, czarnej i duzej, czy Sonkowi, cudakowi 25 kg.... Quote
mar.gajko Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 2 godziny temu, malagos napisał: Ładnemu, małemu, młodemu, jasnokremowemu... A nie takiej Amiśce, czarnej i duzej, czy Sonkowi, cudakowi 25 kg.... Czyli drobne, subtelne blondyneczki mają lepiej ;) Nic nowego :) :) Quote
andzia69 Posted March 9, 2016 Author Posted March 9, 2016 może ktoś chce się wybrać na wycieczkę do Bohumina? nasz połamaniec doprawił sobie dzisiaj łapę...nasi weci na wczasach, Arvet z Wieliczki nie da rady, bo dr też szkolenia/wyjazd, masakra :( jutro z rana się wybiera tz EwyB - może ktoś potowarzyszy? :( jak nie urok to... i kolejna kasa do zebrania i żebrania :( Quote
devoner Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 8 godzin temu, malagos napisał: No masz, nie miała baba kłopotu... rozwalił opatrunek i gwóźdź uległ wykrzywieniu. Mariolka Junior adoptowany. Quote
andzia69 Posted March 10, 2016 Author Posted March 10, 2016 19 godzin temu, mar.gajko napisał: No a co sobie zrobił? Kurna. raz rozwalił opatrunek i usztywnienie ok. południa - pojechaliśmy do weta dyżurującego i zdezynfekował, opatrzył i zawinął od nowa....wieczorem rozpieprzył tak, ze łąpa spuchła, zrobiła się miejscami sina i krwawiło - tak jakby ten gwóźdź, który miał w kości "pracował"...pewnie tak se zrobił, że gwóźdź przebił to czy tamto i się wykrzywił :( Quote
mar.gajko Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 Niedobrze. I jak z operacją. Już po? Łapka uratowana? Devoner w weekend rozpatrzę się w ogłoszeniach. Komu zdjąć i komu jeszcze zrobić. Quote
devoner Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 9 minut temu, mar.gajko napisał: Niedobrze. I jak z operacją. Już po? Łapka uratowana? Devoner w weekend rozpatrzę się w ogłoszeniach. Komu zdjąć i komu jeszcze zrobić. oki dzięki Mariola,zdejmij ma pewno Rumbę i Filipa. Quote
mar.gajko Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 Godzinę temu, devoner napisał: oki dzięki Mariola,zdejmij ma pewno Rumbę i Filipa. Rumbę chyba już pozdejmowałam. Quote
mar.gajko Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 11 minut temu, andzia69 napisał: operacja jutro :( Kciuki trzymam za łobuza. Trzeba mu oponkowy kołnierz założyć, jak taki artysta jest. Quote
andzia69 Posted March 11, 2016 Author Posted March 11, 2016 no widzisz...on kołnierz miał cały czas, a łapę prawdopodobnie albo wsadził pomiędzy szczeble klatki, albo gdzieś tą "szyną" zawadził, ze ją wygiął w pizdu razem z gwoździem w środku...a mówiłam, żeby mu łapki związać :) Quote
mar.gajko Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Bida. Musiało boleć biedaka. Coś już wiadomo? Dało się złożyć? Quote
andzia69 Posted March 11, 2016 Author Posted March 11, 2016 tak, jakoś się udało, do odbioru będzie we środę albo czwartek...tylko jeszcze nie wiem, skąd na to weźmiemy :( pierwsza operacja jeszcze nie spłacona, a tu druga i tyle dni w lecznicy :( Quote
Recommended Posts