iwlajn Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Wiewiórka niedługo wraca, a Jej psiaki dalej w schronie:( Quote
akucha Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Misiaki w górę!!!! Co z nimi robić? :shake: Quote
Kasia25 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Najgorsze, że noce coraz chłodniejsze, jak one zime zniosą w schronie. te staruszki najbiedniejsze sa:placz: Quote
deedee77 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 :placz::placz::placz: :shake::shake::shake: Quote
BasiaD Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Zima to nie jest dobry czas dla piesów w schronie! Hopajcie Niuńki do góry niech domek Was zauważy! Quote
brazowa1 Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Hekus powoli wita jesien... Jego boks jest bardzo smutny.Kama-Grazynka,ktora miala kiedys dom,kochala ludzi,kochala swoja szalona pania i jej dzieci.Gdy opieka społeczna podarowala zastepcze mieszkanie,Kama przeprowadzila sie z altanki na działkach,do schroniska :( reszta rodziny zamieszkala w nowym lokum. Kama-bez nadziei,czasem zamerda smetnie zwieszonym ogonkiem,zaszczeka,nie czeka juz na nic. Hekus-gdzies jeszcze ma nadzieje,cos w nim jeszcze widac. :-( Quote
Kasia25 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Kama z historią jak Muszka. Muszce się udało a im? Quote
akucha Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Moze jednak. Podnoszę fajne psiaki!!!!!!!!! Quote
wiewiora1 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Ja caly czas trzymam kciuki za Alaske,,,no co ludzie tez sa wstyd;liwi skad ja to znam!!!????:diabloti: Quote
wiewiora1 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Jak szlismy do klubu i jacys masajowie w swoich odsietnych strojach:p ,,chcieli zaprosic mnie do tanca :cool1:,,to myslalam ze sie pod ziemie zapadne,,ale trudno raz sie zyje:lol:,,,,,,panowie nie grozni,:mad:,,,a wojownicy zon miec nie moga wiec bezpieczna bylam jak nic!!!!:multi::multi: Quote
brazowa1 Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 taaaaaaaa,bezpieczna,aha.zwlaszcza,ze oni zon miec nie moga. Olka!Gdzies Ty sie włoczyla! jak nic zaraz dzwonie do Twojej Mamy! Quote
wiewiora1 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 serio,,,wojownicy nie moga miec zon,,,,,pokazywali nam swoje domy od srodka,,,,i kiedy pytalismy czy maja zony odp ze tradycja im na to nie pozwala,,,wiec sa sami,,,ale oczywiscie maja cos nie zobowiazujacego,,,ok moze nie bede konczyc........a mama wie ze ma grzeczna corenke!!!!kurcze ja takie byki wale ,,,,,juz zapominama gdzie u ,o z ,rz,,,,,,,przepraszam wszystkich,,,,,:angryy: Quote
Recommended Posts