roma_121 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 mnie się zawsze marzyło mieć takie duże wyhaftowane zdjęcie mojej suczki jako obraz :P ale niestety do haftowania to ja się nie nadaje mam tak lewe ręce że ho ho :( Quote
Isiak Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 (edited) blackgerl, wzór poleciał wraz z tabelą konwersji. roma_121, ja zawsze wolę korzystać w gotowych opracowanych już wzorów, gdzie jestem pewna efektu końcowego. Z przeróbkami do końca nie wiadomo, jaki będzie efekt. Zbyt dużo pracy i czasu sie ryzykuje, żeby ostatecznie wywalic do kosza - mojej przyjaciółce już dwa razy się zdarzyło zabrać za haftowanie niezbyt udanie zrobionych przeróbek i musiała wywalić, żeby dzieci tym nie straszyć :) A Kinię muszę rozreklamować wśród znajomych - chociaż jako odludek nie mam ich zbyt wielu. Edited January 9, 2012 by Isiak Quote
blackgerl Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 dziękuje ślicznie juz podziwiałam :) kiniusiu, trzymaj sie! domku kiniusi - trzymaj sie! Quote
Isiak Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Dzisiaj wieczorem zrobię Kini ogłoszenie na pszczyńskim portalu. Quote
Isiak Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Ogłoszenie Kini: http://www.wujekfranek.pl/0,22,0,0,0,0,zwierzeta,0,45464,szukamy-domu,ogloszenie,ogloszenia.html Quote
Vicky62 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 wstawiam z innego watku, off Uwaga! W czwartek ponowne (bo nowy Sejm) prezentacja i pierwsze czytanie obywatelskiego projektu ustawy o ochronie zwierząt w Sejmie. Właśnie nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że Platforma Obywatelska będzie głosować za odrzuceniem projektu i nieprzekazywaniem go do pracy w komisji sejmowej ! Wysłaliśmy do prasy komunikat w tej sprawie, ale to nie wystarczy. Dzwońcie i mailujcie do Klubu PO w Sejmie tel. 22 694-25-87, 22 694-15-15; mail: [email protected] Posłowie nie mogą tak po prostu wyrzucić ponad 200 tysięcy podpisów do kosza. Quote
storozak Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Łaciatkowa królewno:) Biegnij na pierwszą:) Quote
roma_121 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Kinia nadal szuka domu. Dom z Wrocławia narazie nie wypalił. Kinia odpoczywa na wsi około 100 km za Warszawą ;) oczywiście nie zapominamy o niej ;) Quote
blackgerl Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 królewna nich odpoczyw;) ech, szkoda, ale lepiej zeby troche poczekała(oczywiście nie za długo;) ) i poszła do pewnego domku na spokojnie Quote
Vilena Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 Przykro mi, że ten dom nie wypalił bo byłoby tam Kini super. Ale na pewno jeszcze ktoś ją pokocha :) Quote
M&S Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='Vicky62']wstawiam z innego watku, off Uwaga! W czwartek ponowne (bo nowy Sejm) prezentacja i pierwsze czytanie obywatelskiego projektu ustawy o ochronie zwierząt w Sejmie. Właśnie nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że Platforma Obywatelska będzie głosować za odrzuceniem projektu i nieprzekazywaniem go do pracy w komisji sejmowej ! Wysłaliśmy do prasy komunikat w tej sprawie, ale to nie wystarczy. Dzwońcie i mailujcie do Klubu PO w Sejmie tel. 22 694-25-87, 22 694-15-15; mail: [email protected] Posłowie nie mogą tak po prostu wyrzucić ponad 200 tysięcy podpisów do kosza. Przepraszam, ale czytałaś ten projekt...... Jeżeli chcesz, żeby hodowla zwierząt domowych była traktowana jak działalność gospodarcza, to pisz, żeby nie odrzucali. Quote
blackgerl Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='Vilena']Przykro mi, że ten dom nie wypalił bo byłoby tam Kini super. Ale na pewno jeszcze ktoś ją pokocha :)[/QUOTE] : ( szkoda, ale bedzie nastepny ;) Quote
storozak Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Znajdzie się domek i to najlepszy pod słońcem:) Quote
Vilena Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 "Ukradzione" Magdzie (opiekunce Kini) z Facebooka, nie gniewaj się, że podwędziłam ;) Fajne zdjęcia! Tutaj ślicznie się prezentuje :) Quote
storozak Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Sunia cudna!!! Fotogeniczna jak top modelka:):D:D:D Quote
Vilena Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='Justyna Lipicka']boshe jaka ona jest śliczna!![/QUOTE] Przyznaję Ci rację :D Quote
Vilena Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Poznajecie tego małego koleżkę? Kto to może być? :D Z braku aparatu nie miałam jak Ricowi zrobić zdjęć, ale teraz jak już go mam porobiłam kilka i oto i one:) Ricuś znacznie urósł, uwielbia wychodzić na spacery, ale zdjęć ze spacerków jeszcze nie ma, jednak wszystko w swoim czasie. Na razie tyle zdjęć. Rico umie robić "słupka" (prosić), czyli stawać na tylnych łapkach. Quote
Vilena Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Malec rośnie i ma super dom. Dobrze, że ma normalne dzieciństwo :) Oby jeszcze dla Kini znalazł się DS... na razie nic nie mamy dla niej :( Quote
roma_121 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Czeka nas wizyta przedadopcyjna dla Kini ;) dom z ogrodem ;) zobaczymy co z tego wyjdzie ;) Quote
Recommended Posts