Jump to content
Dogomania

ZAGŁODZONA dalmatynka matką dla 3 tygodniowego szczeniaka - oboje mają DS :-)

Recommended Posts

Posted

mnie się zawsze marzyło mieć takie duże wyhaftowane zdjęcie mojej suczki jako obraz :P ale niestety do haftowania to ja się nie nadaje mam tak lewe ręce że ho ho :(

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

blackgerl, wzór poleciał wraz z tabelą konwersji.
roma_121, ja zawsze wolę korzystać w gotowych opracowanych już wzorów, gdzie jestem pewna efektu końcowego. Z przeróbkami do końca nie wiadomo, jaki będzie efekt. Zbyt dużo pracy i czasu sie ryzykuje, żeby ostatecznie wywalic do kosza - mojej przyjaciółce już dwa razy się zdarzyło zabrać za haftowanie niezbyt udanie zrobionych przeróbek i musiała wywalić, żeby dzieci tym nie straszyć :)
A Kinię muszę rozreklamować wśród znajomych - chociaż jako odludek nie mam ich zbyt wielu.

Edited by Isiak
Posted

wstawiam z innego watku, off
Uwaga! W czwartek ponowne (bo nowy Sejm) prezentacja i pierwsze czytanie obywatelskiego projektu ustawy o ochronie zwierząt w Sejmie. Właśnie nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że Platforma Obywatelska będzie głosować za odrzuceniem projektu i nieprzekazywaniem go do pracy w komisji sejmowej ! Wysłaliśmy do prasy komunikat w tej sprawie, ale to nie wystarczy.

Dzwońcie i mailujcie do Klubu PO w Sejmie tel. 22 694-25-87, 22 694-15-15; mail: [email protected]
Posłowie nie mogą tak po prostu wyrzucić ponad 200 tysięcy podpisów do kosza.

Posted

[quote name='Vicky62']wstawiam z innego watku, off
Uwaga! W czwartek ponowne (bo nowy Sejm) prezentacja i pierwsze czytanie obywatelskiego projektu ustawy o ochronie zwierząt w Sejmie. Właśnie nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że Platforma Obywatelska będzie głosować za odrzuceniem projektu i nieprzekazywaniem go do pracy w komisji sejmowej ! Wysłaliśmy do prasy komunikat w tej sprawie, ale to nie wystarczy.

Dzwońcie i mailujcie do Klubu PO w Sejmie tel. 22 694-25-87, 22 694-15-15; mail: [email protected]
Posłowie nie mogą tak po prostu wyrzucić ponad 200 tysięcy podpisów do kosza.

Przepraszam, ale czytałaś ten projekt......

Jeżeli chcesz, żeby hodowla zwierząt domowych była traktowana jak działalność gospodarcza, to pisz, żeby nie odrzucali.

Posted

[quote name='Vilena']Przykro mi, że ten dom nie wypalił bo byłoby tam Kini super. Ale na pewno jeszcze ktoś ją pokocha :)[/QUOTE]

: ( szkoda, ale bedzie nastepny ;)

Posted

"Ukradzione" Magdzie (opiekunce Kini) z Facebooka, nie gniewaj się, że podwędziłam ;) Fajne zdjęcia!

Tutaj ślicznie się prezentuje :)

Posted

Poznajecie tego małego koleżkę? Kto to może być? :D

Z braku aparatu nie miałam jak Ricowi zrobić zdjęć, ale teraz jak już go mam porobiłam kilka i oto i one:)
Ricuś znacznie urósł, uwielbia wychodzić na spacery, ale zdjęć ze spacerków jeszcze nie ma, jednak wszystko w swoim czasie.
Na razie tyle zdjęć. Rico umie robić "słupka" (prosić), czyli stawać na tylnych łapkach.

Posted

Malec rośnie i ma super dom. Dobrze, że ma normalne dzieciństwo :)

Oby jeszcze dla Kini znalazł się DS... na razie nic nie mamy dla niej :(