erka Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Dzwoniłam, facet wcale nie chce przyjechać do Kielc. Po prostu mysłał,że to jest ogłoszenie z Wrocławia:cool1:. Może byłoby to niezłe miejsce, ale transport???
Od-Nowa Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 może poczeka? a Saga z Ewelinką chętne są na wyjazdy dalsze :evil_lol:
kika22 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 erka napisał(a):Dzwoniłam, facet wcale nie chce przyjechać do Kielc. Szkoda:shake: Może jednak jakoś by się udało zorganizować transport:loveu:
kika22 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 "Interesuje mnie maly piesek a dlugosc siersci jest obojetna ale najbardziej podobaja mi sie w typie spanielowatym albo w typie buldoga francuskiego. Mam dziecko, mieszkam obecnie w bloku ale bardzo czesto bywam w domu na wsi ktory tez w polowie nalezy do mnie. ma duzy ogrod a za domem znajduje sie las. teren jest wielki. od dziecka uwielbiam psy. od urodzenia towarzyszyl mi Guffy-czarny kundelek ktory niestety 3 lata temu odszedl we snie. teraz juz dojrzalam do decyzji adopcji nastepnego pupilka. Na ten email: [email protected] wolontariusze moga przesylac zdjecia pieskow i opisy. z gory barrrdzo dziekuje!! i pozdrawiam. basia." Może by jakiś maluch jeszcze tu pojechał:loveu: Wyslijcie dziewczyny fotki naszych maluchów;)
DuDziaczek Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Kubusia już można zdjąc z 1 str. :lol: Juz w nowym domku :loveu::loveu::loveu: A I BARDZO CHCIALAM PODZIĘKOWAĆ KRYSTYNIES BO GDYBY NIE ONA PRAWDOPODOBNIE MUSIALABYM Z KUBUSIEM JECHAC BUSEM W TAKI SKWAR... DZIEKUJE p. KRYSTYNO :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
eliza_sk Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Zapraszam na nowe bazarki dla jędrzejowskich psiaków: 1. Same NOWE rzeczy: marynistyczny obraz, porcelanowa karafka, coś dla wielbicieli Władcy Pierścieni, wazon z IKEA, szklany słoń i inne bibelociki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117450 2. NOWE: torebka z eko skóry, szal na plażę, stringi SEX GIRL, satynowa koszulka, kubki z nadrukiem, smycze do kluczy, minutnik, płyta CD, próbki BRITa: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117447 3. I bazarek ze SREBRNĄ biżuterią, 42 pozycje, NOWE z metkami od jubilera: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117068
erka Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Dziewczyny, a możecie wysłać zdjęcia Alfa tej pani ,której mail wczoraj kika.22 wstawiła, chyba najbardziej odpowiada opisowi. Trzeba jak najszybciej ogłaszać szczeniaczka Mory , bo ona już ucieka od niego , a on tam dziczeje zostawiony sam na działce. Czy robiłyście już mu zdjęcia?
saga_86 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Zdjęcia będą dziś. zrobiłyśmy ich prawie 400:roll: Miałyśmy lekkie kłopoty z wyciągnięciem Norka ( bo tak nazwałam łobuza- nawet pani Ani sie spodobało;)) z nory pod paletami. Palety podniosłyśmy w górę i przesunęłymy, teraz może nie będzie się już chować. Na początku bardzo przeżywał spotkanie z ludzmi, płakał rozdzierająco, ale potem chłopak sie oswoił i ładnie brykał po całej działce:p Podgryzał nas nawet, lizał po rączkach i nóżkach,oj wyrośnie jeszcze na ludzi. Na koniec nawet zaniosłyśmy go pod budkę, to wylazł z powrotem do nas. Stwiedziłyśmy,że będzie trochę mniejszy od Mory, ma nawet małe te łapki...ale ja tam się nie znam
ewelinka_m Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='saga_86']ty chciałaś go nazwać Zmorek:eviltong: Ale niech ci ta będzie, debatowałyśmy razem:p ja sobie żartowałam rymami :diabloti: Przedstawiam Norka: :loveu:
ewelinka_m Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 rodzinka :diabloti: chyba koniec fot malucha :lol:
ewelinka_m Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 dla Milki nie ma miejsc nie możliwych podczas zabawy nawet wchodzi na głowę :evilbat: a takie zabawy się kończą tak :diabloti:
saga_86 Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 http://www.allegro.pl/item402996475_norek_szczeniaczek_przytul_go_do_swojego_serca.html a proszę, zamieniłam aukcję Leona;)
saga_86 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 prosze o kontakt w sprawie pieska tel. 501639237 Klaudia Sadrina pyta o Norka jest z Wawy
erka Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Saga86, dzwoniła ta dziewczyna z Wa-wy, ale mam mieszane uczucia:cool1:. To jest para studentów , mieszkających w wynajmowanym mieszkaniu. Niby właściciel zgadza się na psa, ale wiadomo jak to jest, mieszkanie może się zmienić, a wtedy nie wiadomo:shake:. Dziewczyny, a może by spróbować z ogłoszeniami na wp, tam dała ogłoszenie orpha o Xantusie i tak szybko znalazł sie dom:lol:. Mogłybyście to zrobić? A teraz nowe bidy. Dwie sunieczki ok.4 mies. z Górek Szczukowskich. Ich mama, bezdomna sunia, ma znowu cieczkę:placz:. Sunieczki trochę ktoś karmi, ale bidulki chudziutkie, nieodrobaczane, zapchlone. Jasna odważniejsza, czarna bardziej nieufna, ale do tych ludzi, ktorzy dokarmiają podchodzi. Czy nie podobna do Lirutka?:razz: Czarna bała sie aparatu, więc ma tylko dwa zdjęcia:cool1:
ewelinka_m Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 a ta prawie jak Koksa :evil_lol: stronę wp dodałam już do swoich stron ogloszeniowych;)
Aquirre Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Witam . Macie w tej chwili jakieś szczeniaczki (2-3 miesięczne) płci męskiej ? Mnie zostały tylko suczki , a mam jeszcze potencjalny domek dla pieska . Informacje najlepiej z opisem i zdjęciem proszę przesyłać na : [email protected]
GoskaGoska Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 wlasnie przed chwilą napisala do mnie Pani, ze chce adpotowac Lili , co miala DT w Krakowie, moze więc byscie zgłosily te bezdomne szczeniaki podaje maila tej Pani, przepraszam, ale teraz ma nie za duzo czasu zeby się tym zając, wiec przekazuje to mail tej Pani: [email protected] . Dajcie znac czy napiszecie? Bo nie wiem czy pisac, ze ktos się z nią skontaktuje i wysle zdjącia innych pieskow
Od-Nowa Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 właśnie jak zobaczyłam pierwsze zdjęcie to chciałam napisać,że jak mała Lirka a tu mnie wyprzedzono!! chyba założę wątek zbiorczy Lirkopodobnych bo takich psów jest trochę, a takie niepozorne szaraki nie chwytają ludzi za serce, TRZEBA TO ZMIENIĆ :lol: zrobie im allegro zaraz. kontakt Erko na Ciebie?
Recommended Posts