Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzwoniłam, facet wcale nie chce przyjechać do Kielc. Po prostu mysłał,że to jest ogłoszenie z Wrocławia:cool1:.
Może byłoby to niezłe miejsce, ale transport???

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

erka napisał(a):
Dzwoniłam, facet wcale nie chce przyjechać do Kielc.

Szkoda:shake:
Może jednak jakoś by się udało zorganizować transport:loveu:

Posted

"Interesuje mnie maly piesek a dlugosc siersci jest obojetna ale najbardziej podobaja mi sie w typie spanielowatym albo w typie buldoga francuskiego. Mam dziecko, mieszkam obecnie w bloku ale bardzo czesto bywam w domu na wsi ktory tez w polowie nalezy do mnie. ma duzy ogrod a za domem znajduje sie las. teren jest wielki. od dziecka uwielbiam psy. od urodzenia towarzyszyl mi Guffy-czarny kundelek ktory niestety 3 lata temu odszedl we snie. teraz juz dojrzalam do decyzji adopcji nastepnego pupilka. Na ten email: [email protected] wolontariusze moga przesylac zdjecia pieskow i opisy. z gory barrrdzo dziekuje!! i pozdrawiam. basia."

Może by jakiś maluch jeszcze tu pojechał:loveu:
Wyslijcie dziewczyny fotki naszych maluchów;)

Posted

Kubusia już można zdjąc z 1 str. :lol:

Juz w nowym domku :loveu::loveu::loveu:

A I BARDZO CHCIALAM PODZIĘKOWAĆ KRYSTYNIES BO GDYBY NIE ONA PRAWDOPODOBNIE MUSIALABYM Z KUBUSIEM JECHAC BUSEM W TAKI SKWAR...

DZIEKUJE p. KRYSTYNO :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Zapraszam na nowe bazarki dla jędrzejowskich psiaków:

1. Same NOWE rzeczy: marynistyczny obraz, porcelanowa karafka, coś dla wielbicieli Władcy Pierścieni, wazon z IKEA, szklany słoń i inne bibelociki:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117450

2. NOWE: torebka z eko skóry, szal na plażę, stringi SEX GIRL, satynowa koszulka, kubki z nadrukiem, smycze do kluczy, minutnik, płyta CD, próbki BRITa:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117447

3. I bazarek ze SREBRNĄ biżuterią, 42 pozycje, NOWE z metkami od jubilera:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117068

Posted

Dziewczyny, a możecie wysłać zdjęcia Alfa tej pani ,której mail wczoraj kika.22 wstawiła, chyba najbardziej odpowiada opisowi.

Trzeba jak najszybciej ogłaszać szczeniaczka Mory , bo ona już ucieka od niego , a on tam dziczeje zostawiony sam na działce.
Czy robiłyście już mu zdjęcia?

Posted

Zdjęcia będą dziś. zrobiłyśmy ich prawie 400:roll:
Miałyśmy lekkie kłopoty z wyciągnięciem Norka ( bo tak nazwałam łobuza- nawet pani Ani sie spodobało;)) z nory pod paletami. Palety podniosłyśmy w górę i przesunęłymy, teraz może nie będzie się już chować. Na początku bardzo przeżywał spotkanie z ludzmi, płakał rozdzierająco, ale potem chłopak sie oswoił i ładnie brykał po całej działce:p Podgryzał nas nawet, lizał po rączkach i nóżkach,oj wyrośnie jeszcze na ludzi. Na koniec nawet zaniosłyśmy go pod budkę, to wylazł z powrotem do nas.
Stwiedziłyśmy,że będzie trochę mniejszy od Mory, ma nawet małe te łapki...ale ja tam się nie znam

Posted

[quote name='saga_86']ty chciałaś go nazwać Zmorek:eviltong: Ale niech ci ta będzie, debatowałyśmy razem:p
ja sobie żartowałam rymami :diabloti:

Przedstawiam Norka: :loveu:

Posted

Saga86, dzwoniła ta dziewczyna z Wa-wy, ale mam mieszane uczucia:cool1:.
To jest para studentów , mieszkających w wynajmowanym mieszkaniu.
Niby właściciel zgadza się na psa, ale wiadomo jak to jest, mieszkanie może się zmienić, a wtedy nie wiadomo:shake:.

Dziewczyny, a może by spróbować z ogłoszeniami na wp, tam dała ogłoszenie orpha o Xantusie i tak szybko znalazł sie dom:lol:. Mogłybyście to zrobić?

A teraz nowe bidy. Dwie sunieczki ok.4 mies. z Górek Szczukowskich. Ich mama, bezdomna sunia, ma znowu cieczkę:placz:.
Sunieczki trochę ktoś karmi, ale bidulki chudziutkie, nieodrobaczane, zapchlone.

Jasna odważniejsza, czarna bardziej nieufna, ale do tych ludzi, ktorzy dokarmiają podchodzi.

Czy nie podobna do Lirutka?:razz:

Czarna bała sie aparatu, więc ma tylko dwa zdjęcia:cool1:

Posted

Witam .
Macie w tej chwili jakieś szczeniaczki (2-3 miesięczne) płci męskiej ?
Mnie zostały tylko suczki , a mam jeszcze potencjalny domek dla pieska .

Informacje najlepiej z opisem i zdjęciem proszę przesyłać na : [email protected]

Posted

wlasnie przed chwilą napisala do mnie Pani, ze chce adpotowac Lili , co miala DT w Krakowie, moze więc byscie zgłosily te bezdomne szczeniaki podaje maila tej Pani, przepraszam, ale teraz ma nie za duzo czasu zeby się tym zając, wiec przekazuje to mail tej Pani: [email protected] . Dajcie znac czy napiszecie? Bo nie wiem czy pisac, ze ktos się z nią skontaktuje i wysle zdjącia innych pieskow

Posted

właśnie jak zobaczyłam pierwsze zdjęcie to chciałam napisać,że jak mała Lirka a tu mnie wyprzedzono!!
chyba założę wątek zbiorczy Lirkopodobnych bo takich psów jest trochę, a takie niepozorne szaraki nie chwytają ludzi za serce, TRZEBA TO ZMIENIĆ :lol:
zrobie im allegro zaraz. kontakt Erko na Ciebie?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...