Mysza2 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 giselle4 napisał(a):co z Ada ,co z Ada ? a ja to z kim ? ide na bal dziennikarzy i juz ...z Tupkiem:) No żesz Ty, do łózia a nie na bale :evil_lol::evil_lol:;) Quote
giselle4 Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Życzymy Wam zabawy do białego rana, najlepszych piosenek, pysznego szampana! Choć nie jestśmy razem w noworoczną noc, pamiętajcie o nas przez następny rok. Quote
michelle04 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 giselle4 napisał(a):co z Ada ,co z Ada ? a ja to z kim ? ide na bal dziennikarzy i juz ...z Tupkiem:) Ja rezerwuje Flora, wprawdzie przy nim o konsumpcji w Sylwestra nie mam co marzyć, ale dla tych kocich ruchów w tańcu poświęcę się :) Quote
Mysza2 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 michelle04 napisał(a):Ja rezerwuje Flora, wprawdzie przy nim o konsumpcji w Sylwestra nie mam co marzyć, ale dla tych kocich ruchów w tańcu poświęcę się :) A pewnie, bierz młodszego, żebyś tylko nie musiała utulać jak petardy usłyszy:):) Quote
dorota k. Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 O kurczki - widzę, że Grazia i Tuptek wśród vip-ów się obracają. Pewnie Grazia Tuptusia w smoking wciśnie;) Najlepszego w Nowym Roku a Tuptusiowi dodatkowo domku oczywiście kochanego. Quote
giselle4 Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Dziadunio Tuptus dziekuje za pomoc i za oglaszanie za wsparcie ktore jest dla niego zyciem:) jestem sliczny szczesliwy i zakochany Quote
michelle04 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Mysza2 napisał(a):A pewnie, bierz młodszego, żebyś tylko nie musiała utulać jak petardy usłyszy:):) O nie moja droga, znam juz postępowanie tego kawalera i patrząc jak sobie radzi z Malamutem to raczej napierw obszczeka wroga, a potem....obsika :diabloti: Quote
Mysza2 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 michelle04 napisał(a):O nie moja droga, znam juz postępowanie tego kawalera i patrząc jak sobie radzi z Malamutem to raczej napierw obszczeka wroga, a potem....obsika :diabloti: A to Ciocia Michelle na balu z tymczasami jednak :):) Śliczna parka, Adusia bezpieczna i dziadziuś też:):) Wszystkiego dobrego kochani w Nowym Roku :loveu::loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Mysza2 napisał(a):A to Ciocia Michelle na balu z tymczasami jednak :):) Śliczna parka, Adusia bezpieczna i dziadziuś też:):) Wszystkiego dobrego kochani w Nowym Roku :loveu::loveu::loveu: im tez cos sie na Sylwestra nalezy.... wiec trzeba z nimi potanczyc i pobawiac sie pileczka Szczescia w Nowym Roku zycze Quote
basia34 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Tuptulku alez TY jestes kochany przez cioteczki ,tak ma byc prawda Tuptus. Quote
dorota k. Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Tuptek - ja cały czas gram w totka. A jak wygram to Ty wiesz..... Ciotki dajcie numera szczęśliwe, która czarować potrafi..... Quote
Mysza2 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 dorota k. napisał(a):Tuptek - ja cały czas gram w totka. A jak wygram to Ty wiesz..... Ciotki dajcie numera szczęśliwe, która czarować potrafi..... Ciocia, jakbym ja znała te szczęśliwe to sama bym skreśliła. No i psiaki na pewno na tym skorzystałyby:) Quote
giselle4 Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Mysza2 napisał(a):Ciocia, jakbym ja znała te szczęśliwe to sama bym skreśliła. No i psiaki na pewno na tym skorzystałyby:) jestem z Wami taka sama ze mnie wariatka-gram:) Quote
michelle04 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Mysza2 napisał(a):A jak gromadka znosi strzelanie? Myszko, na szczęście nasz DT jest ostatni na wiosce, więc Sylwestrowe szaleństwa w postaci petard i wyrzutni rakietowych nas ominęły. Mogliśmy je tylko podziwiać z daleka jak rozgwieżdzają niebo, więc psy nie były niepokojone :) Quote
Mysza2 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 michelle04 napisał(a):Myszko, na szczęście nasz DT jest ostatni na wiosce, więc Sylwestrowe szaleństwa w postaci petard i wyrzutni rakietowych nas ominęły. Mogliśmy je tylko podziwiać z daleka jak rozgwieżdzają niebo, więc psy nie były niepokojone :) To się cieszcie, u nas nie ma tak lekko. Dzisiaj już z rzadka ktoś strzelał na szczęście Grażko , ciocia Ada-Vebby ma mi przysłać paczuchę z fantami w przyszłym tygodniu. Humor mi trochę poprawiła (po zaginięciu Stefanka), wszystko będzie na Twoje biedy, damy radę Quote
basia34 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 No to bedziemy Myszko kupowac a Tuptek na pierwsza. Quote
giselle4 Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Mysza2 napisał(a):Tuptuś , pokazujemy się Ciesze sie ze mamy tylu pomocnikow i ze nasze psiaki sa bezpieczne.... jeszcze tylko zeby te domki się odzywaly Quote
Recommended Posts