Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

giselle4 napisał(a):
co z Ada ,co z Ada ?
a ja to z kim ?
ide na bal dziennikarzy i juz ...z Tupkiem:)

Ja rezerwuje Flora, wprawdzie przy nim o konsumpcji w Sylwestra nie mam co marzyć, ale dla tych kocich ruchów w tańcu poświęcę się :)

Posted

michelle04 napisał(a):
Ja rezerwuje Flora, wprawdzie przy nim o konsumpcji w Sylwestra nie mam co marzyć, ale dla tych kocich ruchów w tańcu poświęcę się :)

A pewnie, bierz młodszego, żebyś tylko nie musiała utulać jak petardy usłyszy:):)

Posted

O kurczki - widzę, że Grazia i Tuptek wśród vip-ów się obracają. Pewnie Grazia Tuptusia w smoking wciśnie;)
Najlepszego w Nowym Roku a Tuptusiowi dodatkowo domku oczywiście kochanego.

Posted

Mysza2 napisał(a):
A pewnie, bierz młodszego, żebyś tylko nie musiała utulać jak petardy usłyszy:):)

O nie moja droga, znam juz postępowanie tego kawalera i patrząc jak sobie radzi z Malamutem to raczej napierw obszczeka wroga, a potem....obsika :diabloti:

Posted

michelle04 napisał(a):
O nie moja droga, znam juz postępowanie tego kawalera i patrząc jak sobie radzi z Malamutem to raczej napierw obszczeka wroga, a potem....obsika :diabloti:

A to Ciocia Michelle na balu z tymczasami jednak :):)
Śliczna parka, Adusia bezpieczna i dziadziuś też:):)
Wszystkiego dobrego kochani w Nowym Roku :loveu::loveu::loveu:

Posted

Mysza2 napisał(a):
A to Ciocia Michelle na balu z tymczasami jednak :):)
Śliczna parka, Adusia bezpieczna i dziadziuś też:):)
Wszystkiego dobrego kochani w Nowym Roku :loveu::loveu::loveu:

im tez cos sie na Sylwestra nalezy....
wiec trzeba z nimi potanczyc i pobawiac sie pileczka
Szczescia w Nowym Roku zycze

Posted

dorota k. napisał(a):
Tuptek - ja cały czas gram w totka. A jak wygram to Ty wiesz..... Ciotki dajcie numera szczęśliwe, która czarować potrafi.....

Ciocia, jakbym ja znała te szczęśliwe to sama bym skreśliła.
No i psiaki na pewno na tym skorzystałyby:)

Posted

Mysza2 napisał(a):
Ciocia, jakbym ja znała te szczęśliwe to sama bym skreśliła.
No i psiaki na pewno na tym skorzystałyby:)

jestem z Wami
taka sama ze mnie wariatka-gram:)

Posted

Mysza2 napisał(a):
A jak gromadka znosi strzelanie?

Myszko, na szczęście nasz DT jest ostatni na wiosce, więc Sylwestrowe szaleństwa w postaci petard i wyrzutni rakietowych nas ominęły. Mogliśmy je tylko podziwiać z daleka jak rozgwieżdzają niebo, więc psy nie były niepokojone :)

Posted

michelle04 napisał(a):
Myszko, na szczęście nasz DT jest ostatni na wiosce, więc Sylwestrowe szaleństwa w postaci petard i wyrzutni rakietowych nas ominęły. Mogliśmy je tylko podziwiać z daleka jak rozgwieżdzają niebo, więc psy nie były niepokojone :)

To się cieszcie, u nas nie ma tak lekko. Dzisiaj już z rzadka ktoś strzelał na szczęście
Grażko , ciocia Ada-Vebby ma mi przysłać paczuchę z fantami w przyszłym tygodniu.
Humor mi trochę poprawiła (po zaginięciu Stefanka), wszystko będzie na Twoje biedy, damy radę