Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przekopiowuję z fb, informacja z przed 5 min:
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]No więc - w sobotę nie udało się dodzwonić do pani przez cały dzień, telefon był poza zasięgiem. Udało się dodzwonić dzisiaj - pani powiedziała, że jednak rezygnują, bo trafił jej się wyjazd za granice do pracy... Jakieś pół godziny później zadzwoniła,[/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]że przedyskutowali w domu, wyjazd już odwołała i żeby jednak przyjechać na wizytę, bo zamiast wyjeżdżać na miesiąc do pracy wolą wziąć psa na kilka lat. Także Michał z Moniką pojechali na wizytę, czekam na relację jak wrócą.[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='AlfaLS']O matko, pani zmienna jest... Już się matwię co będzie jak jednak będą chcieli jechać...

Czekamy na wizytę...[/QUOTE]
i najnowsze wieści z przed godziny:
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]No więc Michał zapewnia, że dom ok [/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=lucida grande][/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Państwo mieszkają w domu, w którym mieszkają dwie rodziny, każda z nich ma część ogrodu. Dla poprzedniego psa została posiana specjalnie trawa, żeby sobie staruszek mógł chodzić. Tulik miałby mieszkać w domu, pani już dziś chciała zamawiać dla niego posłanie. Nie przeszkadza im, że dostaje leki na stawy, będą kontynuować. To tak w skrócie [/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=lucida grande][/FONT][/COLOR]

Posted

niewiarygodne szczęście.....własny ogródek by miał, on tak lubi trawę....!! ale ta zmienność zdania...co prawda odwołała wyjazd dla sierściuszka, brzmi dobrze :razz:

Posted

Ja znam sytuację z życia kiedy pani nie adoptowałą ode mnie kota bo jednak mąż się nie zgodził... Po jakimś czasie zadzwoniła ponownie bo mając wybór między mężem a kotem wybrała... kota.
Mam nadzieję, ze tu pani mając wybór między prawdziwą psią miłością a podróżą też postawi na to pierwsze :lol:.

To co Tulik jedzie? Czy decyzja jeszcze nie podjęta?

Posted

[quote name='sajlana']Tulik jedzie do Poznania dziś późnym wieczorem......wiedziałam, że łatwo nie będzie, ale trochę boli....:-([/QUOTE]
Na pewno nie jest Ci łatwo. Ale wiesz, że dałaś Tulikowi szansę na lepsze życie, gdyby nie tymczas u Ciebie może ten domek niegdy by go nie znalazł?
A jak jedzie tzn. czy domek przyjeżdża po niego, czy jakoś inaczej dotrze do Poznania? I czy będą jakieś relacje z domku? Bo my tu bardzo, bardzo ciekawi jak mu tam bedzie...

Posted

Jagoda była dziś o 6.40...zabrała Tuliczka, wyprawkę, jego podusię.....zrobiłam jego nowej rodzinie listę z tym co lubi, czego nie, na co jak reaguje....mam nadzieję, że będzie mu tam dobrze....:-(

Posted

[quote name='sajlana']Jagoda była dziś o 6.40...zabrała Tuliczka, wyprawkę, jego podusię.....zrobiłam jego nowej rodzinie listę z tym co lubi, czego nie, na co jak reaguje....mam nadzieję, że będzie mu tam dobrze....:-([/QUOTE]

ale jakieś wieści będziemy otrzymywać??

Posted

wierz mi, że ja też........ [quote name='renatka_s']Przydałyby się jakieś wieści, bo Tuliczek to mój najukochańszy pies na dogo i bardzo bym chciała, żeby mu się trafił najlepszy domek na świecie.[/QUOTE]

Posted

[quote name='renatka_s']Tuliś pewnie już w domku.[/QUOTE]

A jakże - nie wytrzymałam i zadzwoniłam :). Tuliszcze ok, wcale nie był zestresowany, w ogóle wielka radość :) Synek Państwa mówi do Tuliczka " Mój Łosiu" :)
Kochani, jeśli Tuliczek "utrzyma się w ds", zostaje kwestia pieniążków, które darczyńcy wpłacali na psiaka - one nie zginęły :). Pytanie - czy możemy przeznaczyć je na inne bidy z Pszczyny / Tuliś jest Pszczyniakiem /, które w hotelikach są z długami i to czasami dużymi?
Jej, po rozmowie z Panią Tulika aż oczy mi się spociły...
Ten kochany przez nas psiak ma wreszcie SWÓJ domek i wygląda na to, że dobry :)