Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochany.... tak bardzo pokrzywdzony.... Moja najukochańsza "rasa"... Jak ja bym Cię przytuliła..... Tak bardzo przypominasz mi mojego Reksia (*)..........niestety, nie mogę, z pełną odpowiedzialnością....... tak mi przykro.....

Posted

Klaudus__ napisał(a):
Fantastycznie!!!
Byłam dzisiaj u chłopaka - osłonkę na wejście zrobiłam, słomy do budy dałam - zawsze cieplej będzie!
Tak bardzo się ucieszył z odwiedzin!
Niestety martwię się,bo zaczyna kaszleć...

Klaudus wysłałam Ci maila ostatnio z pytaniem o konto do wpłat. Obiecałam na Kubusia i też za jakiś bazarek chyba na Niego był. Podaj proszę jakiś numer.

Posted

Ryjonek napisał(a):
Klaudus wysłałam Ci maila ostatnio z pytaniem o konto do wpłat. Obiecałam na Kubusia i też za jakiś bazarek chyba na Niego był. Podaj proszę jakiś numer.

Wiem wiem - mam okropne zaległości na dogo - mam otwarte Twoje pw - i niebawem odpiszę - przepraszam,że to tak długo trwa... :oops:

Posted

O Boże zawsze wolę żeby jednak pierwszy odszedł zwierz...Biedny Niunio..Dobrze że trafiłą na Ciebie...Ludzie nie potrafią ogarnąć psiej miłości bo to takie inne i obce od ludzkiej..Ale trzymam kciuki..Cioteczki już działają...Niech się przytrafi domek z tych najlepszych na śwecie...

Posted

Klaudus__ napisał(a):
Inga zerknę do Fugi jak wrócę z operacji - bo teraz czasu nie mam.

jakiej operacji????

btw.
Pudło rzeczy dla Dobrych Panów czeka.
Myślę, że jest tego ze 12 kg

Posted

inga.mm napisał(a):
jakiej operacji????

btw.
Pudło rzeczy dla Dobrych Panów czeka.
Myślę, że jest tego ze 12 kg

Moje dwa psiaki miały zęby usuwane - Ślepa Fifi i skopany przez właściciela Czarek - dożywocie mają u mnie.
Czarek od kilku lat ze złamaną szczęką żyje...

Posted

Starszych, domowych psów, zawsze najbardziej żal, bo jeszcze mają dom i człowieka w sercu, tylko kraty na około. Kolejny piękny pies, ale w nieodpowiednim wieku:( Co do imienia może Tulak (od przytulania)?