Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 607
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu.Ja mam jeszcze maskotki na bazarek od mojej siostry ale nie mam ich czym obfocić.Mogłabym Ci jakoś to podrzucić?
Mam o rzut beretem od Ciebie.I jeszcze siostrzenica ma mi przysłać parę maskotek po dziecku dla Lakusia.

Posted

Skoro mamy już 300zł, to może dało by radę zapłacić na raty? Już zrobić zabieg i dać część kasy? Ja po wypłacie znowu bym mogła coś wpłacić i bazarek by akurat się skończył? Jak to znajomy wet to może?:) Ja u mojej wet nie raz płacę ratami :) Co myślicie?

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Witamy z rana i posyłamy mizianko dla Lakusia:loveu:[/QUOTE]

Sorry były problemy na dogo i nie mogłam Ci odpowiedzieć...a pytanie zadałaś dla mnie jeszcze bardzo trudne. Kara którą widzisz odeszła 9.10.2009. Minio (niewidomy z zaniedbania)który ma wątek, na tysiące chorób i raka który zamknął wszystkie choroby .....w czerwcu...tak więc odpowiedź na następne pytanie : nie, nie mam psa....

Maluszkowi potrzebny zabieg....zbieramy pieniązki...

Posted

[quote name='andegawenka']Sorry były problemy na dogo i nie mogłam Ci odpowiedzieć...a pytanie zadałaś dla mnie jeszcze bardzo trudne. Kara którą widzisz odeszła 9.10.2009. Minio (niewidomy z zaniedbania)który ma wątek, na tysiące chorób i raka który zamknął wszystkie choroby .....w czerwcu...tak więc odpowiedź na następne pytanie : nie, nie mam psa....

Maluszkowi potrzebny zabieg....zbieramy pieniązki...[/QUOTE]

:calus::calus::calus:

Posted

Jejku przepraszam... Nie wiedziałam... Uwielbiam boksie, dlatego zapytałam - przykro mi tym bardziej, że wiem co czujesz, bo mojego 1 przyjaciela pochowałam 3 lata temu.. Tylko, że ja nie umiałabym bez psów..i stąd teraz aż 3.. Tulę mocno!

Zbieramy :) już 300zł mamy :)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Skoro mamy już 300zł, to może dało by radę zapłacić na raty? Już zrobić zabieg i dać część kasy? Ja po wypłacie znowu bym mogła coś wpłacić i bazarek by akurat się skończył? Jak to znajomy wet to może?:) Ja u mojej wet nie raz płacę ratami :) Co myślicie?[/QUOTE]

Świetny pomysł.Jagna co Ty na to?

Posted

[quote name='andegawenka']Dziękuję...
Minio nie uleczył bólu po Karze, a teraz tylko jeszcze dodał....

Mikro piesek zbiera pieniązki na zabieg...[/QUOTE]

Moja ukochana spanielka Dzidzia zmarła 30.10.2009...

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']Moja ukochana spanielka Dzidzia zmarła 30.10.2009...[/QUOTE]
No to obie miałyśmy październik taki sam...
Tego okresu nie pamiętam, bo byłam na prochach. Pamiętam tylko że wiozłam dwa psy ze schroniska do warszawy....jeden jest księciem.....w LUBLINIE (tak wrócił!) a drugi odebrany ze schroniska w innej miejscowowości bo DS go tam umieścił po roku....

Zapraszamy na zbiórkę pieniedzy na zabieg.....

Posted

Trzymam kciuki za psiaka. Moja sunia jak miała 5 msc. przeżywała to samo. My operację robiliśmy w lecznicy w Łasku( miejscowość obok Łodzi), i wyniosła nas ona ok. 350 zł. Lekarz był bardzo precyzyjny, miły i powiedział nam wszystko o samej operacji jak i o rehabilitacji po niej. Moja sunia ma obecnie 2,5 roku i czuje się świetnie. Nóżka ,która była chora jest minimalnie krótsza od zdrowej ,ale w niczym jej to nie przeszkadza.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za udaną operację :)

Posted

Witamy popołudniowo

W poniedziałek albo wtorek będę u weta z Pusią to pogadam na temat rat.... nie wiem jak będzie bo jakby kasa była tylko dla niego to napewno nie było by problemu ale to kasa dla chirurga, który będzie przeprowadzał zabieg, więc nie obiecuje ale będę się uśmiechać szeroko do pana Marcina :D

Posted

A tu Lakunio jak śpi przytulony do piersi :D

[IMG]http://img88.imageshack.us/img88/3969/16112011.jpg[/IMG]

[IMG]http://img522.imageshack.us/img522/904/16112011001.jpg[/IMG]

i poranne zabawy z Madzią
[IMG]http://img593.imageshack.us/img593/3605/19112011.jpg[/IMG]
[IMG]http://img269.imageshack.us/img269/7651/19112011001y.jpg[/IMG]

sorry za jakość ale telefonem robione na szybko