Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 607
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

też mam nadzieję że uda się to jak najszybciej zrobić
rehabilitacja trwa ok 5-6 tygodni....w sumie z tego co wet mówił to pies poprostu zaczynając sam stawać na tą łapkę zaczyna się rehabilitować...ale nie wiem dokładnie jeszcze

Posted

:bye:do jutra cioteczki
lecimy na spacerek bo Lakuś się obudził i przypomniał sobie, że od 18 nie był na spacerku :D..... jeszcze musimy obudzić naszą głuchą Pusię, żebyśmy wszyscy mogli razem iść

Posted

[quote name='NataZG']Cioteczki, czy ktos ma paypal tu, zebym mogla sie dolozyc szybko?[/QUOTE]
Ja nie mam niestety ale może któraś cioteczka na wątku ma i się zgłosi?
Bardzo serdecznie dziękujemy za chęć pomocy:loveu:

Posted

[quote name='Jagna78']:bye:do jutra cioteczki
lecimy na spacerek bo Lakuś się obudził i przypomniał sobie, że od 18 nie był na spacerku :D..... jeszcze musimy obudzić naszą głuchą Pusię, żebyśmy wszyscy mogli razem iść[/QUOTE]

Do jutra:lol:

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']Ja nie mam niestety ale może któraś cioteczka na wątku ma i się zgłosi?
Bardzo serdecznie dziękujemy za chęć pomocy:loveu:[/QUOTE]

No jak mozna takiej bidce pieknej nie pomoc;-) albo chociaz namiary na bank w formacie IBAN i SWIFT? chyba ze sie nie pali, pod koniec przyszlego tygodnia bede miala wplywy na polskim koncie, ale jesli trzeba szybciej, to musze miec dane do miedzynarodowego...

Posted

[quote name='NataZG']No jak mozna takiej bidce pieknej nie pomoc;-) albo chociaz namiary na bank w formacie IBAN i SWIFT? chyba ze sie nie pali, pod koniec przyszlego tygodnia bede miala wplywy na polskim koncie, ale jesli trzeba szybciej, to musze miec dane do miedzynarodowego...[/QUOTE]

[IMG]http://www.picturesanimations.com/h/hearts/62.gif[/IMG]

Posted

Kochani, uaktualnione rozliczenie w poście 5. Nie wiem kim jest Maria Magdalena W, nie podała nicka, z FB też nie, ale wpłata jest :).

Bazarek będę robić jutro, bo nie udało mi się wrócić wczoraj do Polski, a muszę obfotografować kilka rzeczy, zdjęcia od dziewczyn dostałam.

O IBAN i SWIFT zapytam w poniedziałek w moim banku, mam je na pewno ale z racji, że bardzo rzadko z tego korzystam to nie pamiętam :).

Jagna, Lakuś nie będzie w gipsie, będzie sam przez pierwsze dni oszczędzał nóżkę, później będzie jej używał. Bardzo dobrze robią ćwiczenia i .... pływanie!