RUDA ZUZIA Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Mam nadzieję,że już niedługo będziesz mogła go umówić na operację i znów będzie zdrowo kicał:lol: A jak długo trwa rehabilitacja i na czym polega? Quote
Jagna78 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 też mam nadzieję że uda się to jak najszybciej zrobić rehabilitacja trwa ok 5-6 tygodni....w sumie z tego co wet mówił to pies poprostu zaczynając sam stawać na tą łapkę zaczyna się rehabilitować...ale nie wiem dokładnie jeszcze Quote
RUDA ZUZIA Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Czyli nie będzie po operacji leżał w gipsie ? Quote
Jagna78 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 z tego co pamiętam to gipsu raczej nie będzie bo i tak ta choroba prowadzi do zaniku mięśni, więc jak najszybsze ruszanie nóżką po operacji jest wskazane Quote
RUDA ZUZIA Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Trzymam za niego mocno kciuki aby jak najszybciej był zdrowy :loveu: Czekamy na Anię aby wiedzieć ile jest nazbieranych pieniędzy.A jutro jeszcze będzie bazarek:lol: Quote
Jagna78 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 :loveu:super dziewczyny jesteście wielkie:loveu: a z Lakusiem serdecznie dziękujemy :Rose::calus: Quote
NataZG Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Cioteczki, czy ktos ma paypal tu, zebym mogla sie dolozyc szybko? Quote
Jagna78 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 :bye:do jutra cioteczki lecimy na spacerek bo Lakuś się obudził i przypomniał sobie, że od 18 nie był na spacerku :D..... jeszcze musimy obudzić naszą głuchą Pusię, żebyśmy wszyscy mogli razem iść Quote
RUDA ZUZIA Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 [quote name='NataZG']Cioteczki, czy ktos ma paypal tu, zebym mogla sie dolozyc szybko?[/QUOTE] Ja nie mam niestety ale może któraś cioteczka na wątku ma i się zgłosi? Bardzo serdecznie dziękujemy za chęć pomocy:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 [quote name='Jagna78']:bye:do jutra cioteczki lecimy na spacerek bo Lakuś się obudził i przypomniał sobie, że od 18 nie był na spacerku :D..... jeszcze musimy obudzić naszą głuchą Pusię, żebyśmy wszyscy mogli razem iść[/QUOTE] Do jutra:lol: Quote
NataZG Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 [quote name='RUDA ZUZIA']Ja nie mam niestety ale może któraś cioteczka na wątku ma i się zgłosi? Bardzo serdecznie dziękujemy za chęć pomocy:loveu:[/QUOTE] No jak mozna takiej bidce pieknej nie pomoc;-) albo chociaz namiary na bank w formacie IBAN i SWIFT? chyba ze sie nie pali, pod koniec przyszlego tygodnia bede miala wplywy na polskim koncie, ale jesli trzeba szybciej, to musze miec dane do miedzynarodowego... Quote
RUDA ZUZIA Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 IBAN i SWIFT to już Ania będzie miała.Ja nie znam. Jak tylko mi poda to się z wyślę Ci na pw. Quote
andegawenka Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 [quote name='NataZG']No jak mozna takiej bidce pieknej nie pomoc;-) albo chociaz namiary na bank w formacie IBAN i SWIFT? chyba ze sie nie pali, pod koniec przyszlego tygodnia bede miala wplywy na polskim koncie, ale jesli trzeba szybciej, to musze miec dane do miedzynarodowego...[/QUOTE] [IMG]http://www.picturesanimations.com/h/hearts/62.gif[/IMG] Quote
NataZG Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 [quote name='RUDA ZUZIA']IBAN i SWIFT to już Ania będzie miała.Ja nie znam. Jak tylko mi poda to się z wyślę Ci na pw.[/QUOTE] Czekam:loveu: Quote
NataZG Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 [quote name='andegawenka'][IMG]http://www.picturesanimations.com/h/hearts/62.gif[/IMG][/QUOTE] Cudne, dziekuje:calus: Quote
RUDA ZUZIA Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 [quote name='NataZG']Czekam:loveu:[/QUOTE] Jak tylko Ania się odezwie zaraz przesyłamy:lol: i dziękujemy w imieniu Lakusia:Rose: Quote
Anula Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Ja też witam z samego rana Lakusia i podczytuję dobre wieści. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Witamy z rana i posyłamy mizianko dla Lakusia:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Ruda Zuziu, kiedy będą te ubranka?:D Zima się zbliża... ;) heheh Quote
RUDA ZUZIA Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Ania pisała,że dzisiaj zrobi bazarek ale jeszcze się nie odezwała. Ale jak chcesz zobaczyć ubranka to wczoraj parę fotek wkleiłam na wspólny wątek Pipi i Lakusia:lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Lecę tam...:D Edit... śliczne! Quote
RUDA ZUZIA Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Wkleiłam jeszcze parę zdjęć na tamten wątek;) Quote
ania z poznania Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Kochani, uaktualnione rozliczenie w poście 5. Nie wiem kim jest Maria Magdalena W, nie podała nicka, z FB też nie, ale wpłata jest :). Bazarek będę robić jutro, bo nie udało mi się wrócić wczoraj do Polski, a muszę obfotografować kilka rzeczy, zdjęcia od dziewczyn dostałam. O IBAN i SWIFT zapytam w poniedziałek w moim banku, mam je na pewno ale z racji, że bardzo rzadko z tego korzystam to nie pamiętam :). Jagna, Lakuś nie będzie w gipsie, będzie sam przez pierwsze dni oszczędzał nóżkę, później będzie jej używał. Bardzo dobrze robią ćwiczenia i .... pływanie! Quote
Recommended Posts