Jagna78 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 nic nie, ma tylko srebrny spray taki antyseptyczny i do lepszego gojenia Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Jagna to tak jak u mnie:lol: tacy weci najlepsi są, ja gdyby nie oni to nie odratowałabym dziewczynek, ale zanim do nich trafiłam, to swoje przeszłam:roll: Super, że jesteś taką pozytywną osobą:loveu: to pomaga w życiu:multi: Moja miała łapeńkę składaną 3 razy, a teraz śmiga jak nowa ;) Lakuś będzie zadymiał jeszcze bardziej:evil_lol: Quote
ania z poznania Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Tak właśnie myślałam, że miał przygody pod narkozą..... Quote
Jagna78 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='RUDA ZUZIA']Dobrze,że już po wszystkim.Tak naprawdę to odetchnęłam dopiero teraz bo ja też boję się narkozy okropnie.Pocałuj maleńtaska ode mnie mocno.:loveu::loveu::loveu: Gdyby moją małą trzeba było operować to ja bym się wykończyła. Wenflon lepiej zostawić.W razie podania jakiegoś leku nie trzeba będzie go więcej kłuć. Niech teraz wraca jak najszybciej do zdrowia:loveu::loveu::loveu: Nie płacze ,że go boli?[/QUOTE] na szczęście nie płacze bo chyba bym płakała razem z nim i tak się zryczałam jak od weta wróciłam bo mi nerwy dopiero w domu puściły... wyściskam Lalunia jak tylko będzie mniej obolały..... ale jak Pusie na dwór brałam to się zerwał i do drzwi przyleciał więc musiałam go znieść na dwór....nawet siusiu zrobił :D ale zaraz do domku chciał Quote
Jagna78 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 dobra spadam od kompa do jutra kochane cioteczki :) Quote
RUDA ZUZIA Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Ja mam cierpliwość, bo sama to nie raz przechodziłam - i przejdę w pt... Czekam na relację :) cieszę się, że już to za nim. Myślę, że go nie boli, dostał pewnie leki i będzie odsypiał.[/QUOTE] A która będzie operowana i na co??? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Jak tam Lakusiu noc Ci minęła? :loveu: Tulimy i posyłam łapeczkę od każdej mojej dziewczynki:loveu: A swoją drogą jakby Cię dorwały to byłbyś w siódmym niebie:evil_lol: 3 chiłałki mniejsze od Ciebie... miałbyś Lakusiu harem:diabloti: [SIZE=1]Zuziu Wiki (ta co jest od miesiąca)... ujawniło się ropo :sad: i w buzi masakra... a ona chuda strasznie i nerki coś nie tak, więc się boję strasznie:roll:[/SIZE] [SIZE=1]miałam ją podleczyć i sterylka za miesiąc lub więcej, a tu niespodzianka:roll:[/SIZE] Quote
RUDA ZUZIA Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Ja też mam nadzieję,że noc minęła spokojnie:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 [quote name='Jagna78']A tak wogóle czy nadal jest potrzebna faktura? Jak tak to wezmę jak będziemy zdejmować szwy bo dziś już nie miałam głowy do tego. ewentualnie jutro wstawię z banku potwierdzenie wpłaty bo kartą płaciłam[/QUOTE] W tej sytuacji,gdy udało nam się nazbierać całość faktura nie jest potrzebna.Gdyby fundacja Animalia coś dołożyła musiałaby mieć na to fakturę. Ale udało się zebrać wszystko a nawet jak dojdzie wpłata od Naty ZG to będzie z górką. :cool2::cunao::cunao::cunao: Dziękuję jeszcze raz wszystkim cioteczkom i wujkom którzy wsparli Lalunia kasą i dobrymi fluidami:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
mshume Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Jak dobrze,że już po wszystkim. Kuruj maliznę Jagno :) Quote
Maria1957 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Zaglądam ... dobre wieści ...zdrowiej Lakusiu ...miziaki ślę... Quote
feliksik Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 oj dobrze, że już po wszystkim. teraz tylko bacznie obserwować co by nic mu nie dolegało. aż dech wstrzymałam jak przeczytałam o zatrzymaniu serduszka w trakcie Quote
andegawenka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='NataZG']Do mnie tez dotarly namiary na konto - dzieki andegawenka! - i dzisiaj wyslalam 100 zl.:-) widze, ze juz prawie cala kwota jest, ale mysle, ze i tak sie przyda:loveu:[/QUOTE] Dlaczeg nic nam nie powiedziałaś!!!!!? [IMG]http://www.picturesanimations.com/3/3d_smileys/0292.gif[/IMG] Quote
NataZG Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='andegawenka']Dlaczeg nic nam nie powiedziałaś!!!!!? [IMG]http://www.picturesanimations.com/3/3d_smileys/0292.gif[/IMG][/QUOTE] czego nie powiedzialam, kochana?;) no juz powinny dojsc w koncu te pieniachy!:angryy: Quote
NataZG Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Cioteczki na innych watkach raportuja, ze kasa wyslana w tym samym czasie juz doszla, wiec ta dla Lakusia tez juz powinna byc:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Pewnie już doszła,tylko Ania musi tam zajrzeć:lol: Quote
ania z poznania Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Nie, przed chwilą patrzałam, jeszcze nie :) Quote
andegawenka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='NataZG']czego nie powiedzialam, kochana?;) no juz powinny dojsc w koncu te pieniachy!:angryy:[/QUOTE] Nie czytałam wprawdzie tego wątku ale na głosowaniu podano ten link [url]http://www.dogomania.pl/threads/216271-Julcia-z-Opalenicy-ma-dla-kogo-%C5%BCy%C4%87[/url]!!! Quote
Jagna78 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Witamy w grudniu :) U Lakusia wszystko w porządeczku....żadnych niepokojących objawów ...ufff Niunio wraca do formy błyskawicznie...wczoraj był przestraszony, prawie nieobecny, na dworku tylko siu i do domu.... a dziś istne szaleństwo - bieganie a raczej kicanie na 3 łapkach, ganianie Pusi, szczekanie na przechodniów, czyli powrót do głupawki :D apetyt wilczy:D tylko biedak na łóżko ani na kolanka nie może wskoczyć i widać tylko wtedy, że coś mu jeszcze dolega Quote
Jagna78 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 a zapomniałam dodać, że mamy kolejnego lokatora w domu :D to szczurek o imieniu Ptyś :D....oczywiście przygarnięty..... moje dziecko przeszczęśliwe bo od dłuższego czasu głowę mi suszyła o gryzonia Quote
RUDA ZUZIA Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Lakuś biega? Super:lol::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Jagna78 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 śmiga nawet:D popołudniu już nawet nie chciał, żebym go po schodach na górę do domu niosła tylko sam pokicał a ja zanim leciałam i się darłam....przecież nie wolno mu się przeforsować...ale i tak nic nie zrozumiał .....tylko zadowolony czekał pod drzwiami :D Quote
Recommended Posts