Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 607
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Albo humanitarnie usypiać... a my ich później utrzymujemy... eh Przepraszam... zdenerwowałam się

Lakusiu tulimy!:)

nie jestem pewna czy to humanitarnie potrzebne, tyle zachodu....:angryy: na pal jak Azje...

Posted

Albo humanitarnie usypiać... a my ich później utrzymujemy... eh Przepraszam... zdenerwowałam się

Lakusiu tulimy!:)

Ja bym takiego nie usypiała humanitarnie.Najpierw parę zadrapań i posypywać solą.Niechby trochę pocierpiał.

Posted

Dla mnie jak zabił zwierzę, to kolejny będzie człowiek... prędzej czy później.. zwierzęta będą za mało ekscytujące.. Kary powinny być jak za ludzi.

No właśnie...jak za ludzi.Czy pies czuje inaczej??? Tak samo odczuwa cierpienie jak człowiek.Jedyna różnica to taka ,że nie powie...Mówi oczami ale to nie jest argument dla sądu:angryy:
Tylko czy my kiedyś doczekamy takich czasów,żeby zbrodnia była karalna tak samo za człowieka i za zwierzę?..... Niska szkoda dla społeczeństwa sąd napisze i będzie pozamiatane.
Z tym się nigdy nie pogodzę.

Posted

RUDA ZUZIA napisał(a):
I ja witam u Lakusia:loveu:

Znalazłam osobę która też zapisuje gify. Pozwoliła mi skopiować instrukcje (post)jak robi żeby się ruszały. Jeśli Ci się nie uda to dam Ci namiary...

"Znalazłam wczoraj stronę z której trzeba pobrać. Zapisuje plik w folderze a później pobieran do picasy online.
Tylko właśnie nie można wysłać takiej animacji do picasy online za pomocą pisarz w komputerze bo wtedy już nie jest to animacja tylko obrazek. Musi być pobrane bezpośrednio z picasy online "

Zapraszamy do skarpetki...

Posted

hej
dziś rozmawiałam z naszym wetem, Niunio na 9.30 w środę ma być u niego w gabinecie.....oczywiście na czczo .... hihihi z tym będzie kłopot bo jak mu wytłumaczę, że on śniadania nie zje :D

Ania z Poznania przelała mi na konto 430 zł

Posted

Jagna78 napisał(a):
hej
dziś rozmawiałam z naszym wetem, Niunio na 9.30 w środę ma być u niego w gabinecie.....oczywiście na czczo .... hihihi z tym będzie kłopot bo jak mu wytłumaczę, że on śniadania nie zje :D

Ania z Poznania przelała mi na konto 430 zł

No to w środę o 9,30 trzymamy wszyscy kciuki.:loveu:
Jednak nie wiem dlaczego Ania się nie odzywa i nie powie nam czy wysłała ten SWIFT NacieZG??? Byłaby całość:crazyeye: