Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='cavani']A ja postaram się mu zrobić spacerowe zdjęcia jak będę w weekend w schronisku.[/QUOTE]

:painting: :cool2::ylsuper::klacz::Cool!::sweetCyb::multi::crazyeye:

TZmestudio

Posted

[quote name='mestudio']Ja robię, ale jestem bankrutem nie tylko na linii allegro - za zeszły miesiąc mam 100 za allegro do opłacenia, a jeszcze podrożało, ale zrobię z przyjemnością grubaskowi.[/QUOTE]
Zapomniałam zupełnie :) Wczoraj miałam taki śpiący dzień, że ledwo widziałam na oczy.
To podaj konto, bo nie wiem czy mam i napisz ile za to.
I dobrze by było robić ze spacerowymi zdjęciami, bo to bardzo dużo powinno pomóc, dobre zdjęcia to podstawa.

Posted

Cavani powiedziała mi dzisiaj ,że wątek parówka Jordana istnieje już od pewnego czasu,więc grzebałam,grzebałam,aż się dogrzebałam....!:)

Bardzo się cieszę,że Jordan wreszcie zaistniał! Ma już imię,własne ogłoszenia,Ludzi,którzy się o niego martwią...To bardzo dużo!

Myślę,że uda mi się pojechać z Cavani do schronu....Psiaki trudno się fotografuje,gdy jedna ręka trzyma smycz ,a druga-aparat....;)

Posted

[quote name='mestudio']Witamy odwiedzających, my już po spacerach, śniadaniach, wizytach u lekarza.........I pada śnieg, wieje wiatr, jest zimno.[/QUOTE]
a mi hamulec przykleił się do koła od tej pogody, jeżdżenie w zimie to jakiś koszmar :/

Napisała do mnie jakaś miła dziewczyna przez formularz z tablica.pl, że zakochała się w Parówku, ale nie może go przygarnąć. Jest z Lublina i pisała, że będzie chciała być wolontariuszem w schronie. Napisałam, żeby wpadła do nas na dogo :)

Posted

[quote name='mmd']
Napisała do mnie jakaś miła dziewczyna przez formularz z tablica.pl, że zakochała się w Parówku, ale nie może go przygarnąć. Jest z Lublina i pisała, że będzie chciała być wolontariuszem w schronie. Napisałam, żeby wpadła do nas na dogo :)[/QUOTE]

Trzeba było od razu podać ten

wątek, bo jak trafi na inny to może nie chcieć już być wolentariuszem :-)

TZmestudio

PS.
Ja mogę być ojcem chrzestnym Jordana. A kto na matkę chcrzestną :-D