cavani Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 A ja postaram się mu zrobić spacerowe zdjęcia jak będę w weekend w schronisku. Quote
mestudio Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 [quote name='cavani']A ja postaram się mu zrobić spacerowe zdjęcia jak będę w weekend w schronisku.[/QUOTE] :painting: :cool2::ylsuper::klacz::Cool!::sweetCyb::multi::crazyeye: TZmestudio Quote
mmd Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='mestudio']Ja robię, ale jestem bankrutem nie tylko na linii allegro - za zeszły miesiąc mam 100 za allegro do opłacenia, a jeszcze podrożało, ale zrobię z przyjemnością grubaskowi.[/QUOTE] Zapomniałam zupełnie :) Wczoraj miałam taki śpiący dzień, że ledwo widziałam na oczy. To podaj konto, bo nie wiem czy mam i napisz ile za to. I dobrze by było robić ze spacerowymi zdjęciami, bo to bardzo dużo powinno pomóc, dobre zdjęcia to podstawa. Quote
jostel5 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Cavani powiedziała mi dzisiaj ,że wątek parówka Jordana istnieje już od pewnego czasu,więc grzebałam,grzebałam,aż się dogrzebałam....!:) Bardzo się cieszę,że Jordan wreszcie zaistniał! Ma już imię,własne ogłoszenia,Ludzi,którzy się o niego martwią...To bardzo dużo! Myślę,że uda mi się pojechać z Cavani do schronu....Psiaki trudno się fotografuje,gdy jedna ręka trzyma smycz ,a druga-aparat....;) Quote
mestudio Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 To jak już będą zdjęcia spacerowe to zrobię allegro. Cieszę się, że wątek żyje, i że dzieją się same dobre rzeczy. Quote
mestudio Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Witamy odwiedzających, my już po spacerach, śniadaniach, wizytach u lekarza.........I pada śnieg, wieje wiatr, jest zimno. Quote
Kar0la Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Ależ słodziak z niego. :loveu: Super, że będzie mógł wychodzić na spacery. Oby tak dalej. Quote
storozak Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Paróweczku kochany przytulam Cię ciepło... Quote
mmd Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='mestudio']Witamy odwiedzających, my już po spacerach, śniadaniach, wizytach u lekarza.........I pada śnieg, wieje wiatr, jest zimno.[/QUOTE] a mi hamulec przykleił się do koła od tej pogody, jeżdżenie w zimie to jakiś koszmar :/ Napisała do mnie jakaś miła dziewczyna przez formularz z tablica.pl, że zakochała się w Parówku, ale nie może go przygarnąć. Jest z Lublina i pisała, że będzie chciała być wolontariuszem w schronie. Napisałam, żeby wpadła do nas na dogo :) Quote
mestudio Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='mmd'] Napisała do mnie jakaś miła dziewczyna przez formularz z tablica.pl, że zakochała się w Parówku, ale nie może go przygarnąć. Jest z Lublina i pisała, że będzie chciała być wolontariuszem w schronie. Napisałam, żeby wpadła do nas na dogo :)[/QUOTE] Trzeba było od razu podać ten wątek, bo jak trafi na inny to może nie chcieć już być wolentariuszem :-) TZmestudio PS. Ja mogę być ojcem chrzestnym Jordana. A kto na matkę chcrzestną :-D Quote
Jo37 Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Oby ktoś się zakochał i zabrał psinkę do domu przed świętami. Quote
storozak Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Takie przed świąteczne życzenie - niech ktoś pokocha Jordanka:) Quote
mestudio Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 Jordan doczekał się odrobiny normalności, ma imię, będą spacerki, jest zainteresowanie pieskiem, a to już wielki krok do przodu. Quote
Recommended Posts