Ziutka Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Witanko i mizianko dla Jordanka i całej brygady :) Quote
mestudio Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Jordi odżywa po wyjeździe tasmana, znowu wskoczył na kanapę i śpi chłopak, a tak był okropnie zagubiony i nie wiedział o co chodzi:-). Quote
Onaa Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 A to pozbyliście się już tasmanka :) ? Biedny Jordanek, czuł się przytłamszony , teraz może wreszcie odsapnąć :). Quote
storozak Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 hihihi ciekawe czy Jordanek tęskni za tasmanem:D buziaczki Quote
mestudio Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Nie sądzę aby tęsknił, jedynie trochę posikiwał po nim, ale Jordi to mądry piesek i wie, że robi źle. Za jakieś dwa tygodnie wykastrujemy go - teraz TZ w rozjazdach i jakieś szkolenie jeszcze się szykuje. Okropnie jest zimno u nas, pieski rozkoszują się w domu i lenią się cały czas. Też bym tak chciała beztrosko żyć. Quote
Ziutka Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 A ja sobie czekam na foteczki waszej brygady, nic tu dawno się nie pokazywało pięknych pycholków :loveu: Quote
mestudio Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Bo mi Tz zabrał akumulatorki do jakiegoś urządzenia i ma nowe kupić w przyszłym tygodniu, a tyle fajnych zdjęć bym zrobiła z różnymi potworami. Quote
Ziutka Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [quote name='mestudio']Bo mi Tz zabrał akumulatorki do jakiegoś urządzenia i ma nowe kupić w przyszłym tygodniu, a tyle fajnych zdjęć bym zrobiła z różnymi potworami.[/QUOTE] Buuuu...fe TZ :placz: :placz: :placz: Quote
wiosenka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 I ja czekam na fotki i odpowiedź, no chyba, że nie chcecie pieniędzy ;). Quote
storozak Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 apel do TZ Mestudio - prosimy oddać Mestudio akumulatorki do aparatu bo tęsknimy za Jordankiem:D Quote
mestudio Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 [quote name='storozak']apel do TZ Mestudio - prosimy oddać Mestudio akumulatorki do aparatu bo tęsknimy za Jordankiem:D[/QUOTE] Albo zdjęcia albo ogrzewanie. Akumulatorki poszły do programatora temperatury. Siła wyższa.... Ale niedługo wypłata, to zaszaleję i kupię akumulatorki. Już za kilka dni... TZmestudio Quote
storozak Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Takie wytłumaczenie jestem w stanie zaakceptować:) to czekamy!!! Quote
mestudio Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Ja też czekam, bo zapasowe się już dobiły. Najwyższa pora kupić nowe. A Jordi grzeczny, kochany, leniwy:-). Pies zupełnie bezkłopotowy - wiem, takie słowo nie istnieje:-). Jedyny jego mankament jest taki, że go nie można spuszczać ze smyczy bo zwiewa jak nakręcony, a jak się za nim idzie czy podbiega to zwiewa jeszcze szybciej gamoń. Ja w zeszłym roku tak jamniczkę sobie goniłam po hektarach, diablica jedna wymsknęła się z obroży i sobie poleciała. Musiałam ją gonić tak długo aż ona sama padła ze zmęczenia. Bawiła się wyśmienicie i tylko odwracała się, sprawdzając czy aby na pewno jestem w zasięgu wzroku. Quote
storozak Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 hihihih to taka zabawa - ja uciekam a pańcia mnie gania:) Quote
Ziutka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Mizianko dla Jordanka parówka :) I całe stado proszę wymiziać tyż ;) Quote
mestudio Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Jordi wymyślił sobie, że bardzo nadaje się dla niego legowisko, w którym sypiał Tasman. Pasuje, prawda? [img]http://img687.imageshack.us/img687/5384/img2352ek.jpg[/img] [img]http://img835.imageshack.us/img835/3554/img2348xz.jpg[/img] Quote
Ziutka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Oooo TZ oddał akumulatorki ? :multi: No ja nie wiem, ale często tak psy mają, że pchaja się do mniejszego posłania :evil_lol: Quote
jostel5 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 [url]http://img687.imageshack.us/img687/5384/img2352ek.jpg[/url] Zaanektował dla siebie miejsce Tasmana na wszelki wypadek...Jakby co :"Zajęte!" Słodziak z niego.Wciąż go widzę,kiedy siedzi w schroniskowej klatce (tej "poczekajce") i nie wie,co z nim będzie. Quote
majowa Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 pasuje jak ulał :) a że tam i tu odrobinkę przyciasne Quote
mestudio Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Wróciłam właśnie z ostatniego spacerku z Jordim, towarzyszyła nam jedynie Fiźka. Reszta stada udała, że w ogóle nie widzi naszych poczynań. Na zewnątrz jest nieprzyjemnie, jest taki mokry, lodowaty wiatr. Ale noc jest niesamowicie jasna i można spacerować po ogrodzie bez latarki. Wstydzioch poszedł spać:-). Quote
Recommended Posts