Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ziutka']No przestań ciotkie :cool3: jakie oberwało ? :mad:[/QUOTE]

A kto mię od głupoli nawyzywał, ha? Dobrze, że dzieć na dogo nie przesiaduje, to szacunku dla rodzicielki nie straci ;)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Roszpunka']A kto mię od głupoli nawyzywał, ha? Dobrze, że dzieć na dogo nie przesiaduje, to szacunku dla rodzicielki nie straci ;)[/QUOTE]
Ale ten głupoll to tak z miłości przeca :loveu: :oops: :loveu:

Posted

[quote name='Ziutka']Ale ten głupoll to tak z miłości przeca :loveu: :oops: :loveu:[/QUOTE]

Toż ja nie o intencjach piszę, tylko o inwektywach ;)

Ale miłość przebijała z każdej literki głupollowej :loveu::loveu::loveu:

Posted

Dziś dotarła paczka od Ziutki. Ja tam jestem w szoku i bardzo dziękuję, nawet bardziej niż bardzo. Zrobimy super bazarek w najbliższych dniach.
Dziękuję za skarpetki spacerkowe:-) i obróżki, niektóre potwory już zostały przyozdobione. Np. ta z dzwoneczkiem trafiła na szyję Buni- Pusi koteczki ze schroniska w Białej Podlaskiej, a jedna z tych większych przyozdobiła delikatny kark Jordana :diabloti: . Mniejsza czerwona pasuje na Marcelinę, a resztę obdzielimy później.
Fanty na bazarek super, rewelacja!!!!

Dziś rano Jordan dostał pierwszą dawkę leków, czeka nas łapanie kooopki. Masakra.

Ziutka, a Ty masz jakieś znajomości na poczcie, że to dotarło już dziś????

Posted

[quote name='storozak']Juuupi:) Fajne te Mikołaje:) a będą jakieś zdjęcia??[/QUOTE]

Chwilowo powróciliśmy z łapania kooopki. Pierwsza porcja zabezpieczona w specjalnym pojemniczku.

Posted

[quote name='mestudio']

Ziutka, a Ty masz jakieś znajomości na poczcie, że to dotarło już dziś????[/QUOTE]
Nooo w szoku jestem, że już doszło :crazyeye: kurczę, wysłałam ją o 18.45 (poczta u nas do 19.00 czynna) hehe, to super, że już doszło :)

Ewuś, a czy odczytaliście instrukcję na PW, jak odnaleźć pieniążki w tej paczce ?
Nie mam nic na koncie, tylko "fizycznie" że tak powiem miałam, więc włożyłam 300zł do paczki :cool3:

No i kolejna paczka już się szykuje do wysłania ;)

Posted

[quote name='Ziutka']Nooo w szoku jestem, że już doszło :crazyeye: kurczę, wysłałam ją o 18.45 (poczta u nas do 19.00 czynna) hehe, to super, że już doszło :)

Ewuś, a czy odczytaliście instrukcję na PW, jak odnaleźć pieniążki w tej paczce ?
Nie mam nic na koncie, tylko "fizycznie" że tak powiem miałam, więc włożyłam 300zł do paczki :cool3:

No i kolejna paczka już się szykuje do wysłania ;)[/QUOTE]

Ty chyba żartujesz kobieto, chcesz abym zawału dostała??????!!!

Posted

[quote name='mestudio']Ty chyba żartujesz kobieto, chcesz abym zawału dostała??????!!![/QUOTE]
Nie żartuję :eviltong: wsio jest opisane na PW, ale pewnie nie odczytaliście.
W tej różowej torbie, co obróżki były, jest białe pudełeczko z biżuterią, takie gumką związane czerwoną, i pod gąbką gdzie ta bizuteria jest, w pudełku macie 300 zł :lol:

Posted

[quote name='Ziutka']Nie żartuję :eviltong: wsio jest opisane na PW, ale pewnie nie odczytaliście.
W tej różowej torbie, co obróżki były, jest białe pudełeczko z biżuterią, takie gumką związane czerwoną, i pod gąbką gdzie ta bizuteria jest, w pudełku macie 300 zł :lol:[/QUOTE]

Ależ tajemne skrytki ta paczka zawiera :)

Posted

[quote name='obraczus87']Ależ tajemne skrytki ta paczka zawiera :)[/QUOTE]
Ciekawe czy Ewcia znalazła :evil_lol: bo tak napisałam, ze ciężko zrozumieć o co kaman :eviltong:

Posted

Znalazłam, są. Nie czytałam pw, ani TZ nie czytał. Dopiero teraz. Rano byłam zbyt zszokowana zawartością przesyłki, a tu kolejny szok.
Ziutka, bardzo Ci dziękujemy:loveu:, zaraz uzupełnię skarbonkę Jordana:loveu:

Posted

[quote name='mmd']Jordanek to czarodziejski psiak, przyciąga różne fajne rzeczy, Wy go lepiej nie oddawajcie ;)[/QUOTE]

Wiesz mmd, ja do października tego roku borykałam się sama z TZ-em z tymi naszymi stworzeniami, bardzo sporadycznie jakiś bazarek zrobiłam, albo Jo37 mi czasami pomogła i dała pieniążka na zaszczepienie szczeniaków np. I nagle od czasu znalezienia Briny dzieją się jakieś niesamowite rzeczy, a my baliśmy się, że dalej zostaniemy z tymi stworzeniami sami. Nie jestem przyzwyczajona do tego, że mi ktoś daje i jest to dla mnie coś wyjątkowego, nawet nie umiem napisać dobrze co ja sobie myślę i jak bardzo się cieszymy, że nie będę musiała wykładać na badania psiaka naszych resztek finansowych.
Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękujemy :loveu:

Posted

Ja jeszcze wrócę do sprawy badań Jordana.
Możesz napisać jak wyszedł mocznik, kreatynina aspat i alat?
Najlepiej jakby się dało wkleić skan całych wyników, a jak nie to to co wyżej napisałam jeśli można.

Posted

Do ręki dostałam tylko podstawowe badania krwi, biochemia jest w klinice. Zadzwoniono do mnie dopiero o 23, aby poinformować, że nie ma żadnych nieprawidłowości i poinstruować co robimy dalej.
Wklejam rachunek za wizytę oraz badania podstawowe krwi. Biochemię odbierzemy przy następnej wizycie.

[img]http://img818.imageshack.us/img818/1049/img1909y.jpg[/img]

[img]http://img268.imageshack.us/img268/6282/img1907o.jpg[/img]

Niestety chwilowo kiepska jakość bo zamknęłyśmy z córką wszystkie akumulatorki w zabawce malucha i teraz nie mogę tego odkręcić, a na wsi akumulatorków nie mają w sklepie. Załamać się można.