Roszpunka Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [quote name='Ziutka']No przestań ciotkie :cool3: jakie oberwało ? :mad:[/QUOTE] A kto mię od głupoli nawyzywał, ha? Dobrze, że dzieć na dogo nie przesiaduje, to szacunku dla rodzicielki nie straci ;) Quote
Ziutka Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [quote name='Roszpunka']A kto mię od głupoli nawyzywał, ha? Dobrze, że dzieć na dogo nie przesiaduje, to szacunku dla rodzicielki nie straci ;)[/QUOTE] Ale ten głupoll to tak z miłości przeca :loveu: :oops: :loveu: Quote
Roszpunka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='Ziutka']Ale ten głupoll to tak z miłości przeca :loveu: :oops: :loveu:[/QUOTE] Toż ja nie o intencjach piszę, tylko o inwektywach ;) Ale miłość przebijała z każdej literki głupollowej :loveu::loveu::loveu: Quote
Onaa Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Moja koleżanka trzymała w lodówce robaki, jak można robaki to można i ... te rzeczy. Quote
obraczus87 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Oj tam, nie takie rzeczy sie w lodówce trzymało :) Quote
Onaa Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Aha, Jordanek to basecią ma budowę i jak widać, również wagę :). Quote
Ziutka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Taki...naprawdę paróweczek z niego:cool3: Quote
Ziutka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='storozak']A nawet serdelek:)[/QUOTE] Zgadza się :) ale tak apetycznie wygląda, że tylko całować i miziać serdelka :loveu: Quote
Onaa Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Jaki tam serdelek, toż to serdel jest ;). Quote
mestudio Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Dziś dotarła paczka od Ziutki. Ja tam jestem w szoku i bardzo dziękuję, nawet bardziej niż bardzo. Zrobimy super bazarek w najbliższych dniach. Dziękuję za skarpetki spacerkowe:-) i obróżki, niektóre potwory już zostały przyozdobione. Np. ta z dzwoneczkiem trafiła na szyję Buni- Pusi koteczki ze schroniska w Białej Podlaskiej, a jedna z tych większych przyozdobiła delikatny kark Jordana :diabloti: . Mniejsza czerwona pasuje na Marcelinę, a resztę obdzielimy później. Fanty na bazarek super, rewelacja!!!! Dziś rano Jordan dostał pierwszą dawkę leków, czeka nas łapanie kooopki. Masakra. Ziutka, a Ty masz jakieś znajomości na poczcie, że to dotarło już dziś???? Quote
storozak Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Juuupi:) Fajne te Mikołaje:) a będą jakieś zdjęcia?? Quote
mestudio Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 [quote name='storozak']Juuupi:) Fajne te Mikołaje:) a będą jakieś zdjęcia??[/QUOTE] Chwilowo powróciliśmy z łapania kooopki. Pierwsza porcja zabezpieczona w specjalnym pojemniczku. Quote
Ziutka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='mestudio'] Ziutka, a Ty masz jakieś znajomości na poczcie, że to dotarło już dziś????[/QUOTE] Nooo w szoku jestem, że już doszło :crazyeye: kurczę, wysłałam ją o 18.45 (poczta u nas do 19.00 czynna) hehe, to super, że już doszło :) Ewuś, a czy odczytaliście instrukcję na PW, jak odnaleźć pieniążki w tej paczce ? Nie mam nic na koncie, tylko "fizycznie" że tak powiem miałam, więc włożyłam 300zł do paczki :cool3: No i kolejna paczka już się szykuje do wysłania ;) Quote
mestudio Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 [quote name='Ziutka']Nooo w szoku jestem, że już doszło :crazyeye: kurczę, wysłałam ją o 18.45 (poczta u nas do 19.00 czynna) hehe, to super, że już doszło :) Ewuś, a czy odczytaliście instrukcję na PW, jak odnaleźć pieniążki w tej paczce ? Nie mam nic na koncie, tylko "fizycznie" że tak powiem miałam, więc włożyłam 300zł do paczki :cool3: No i kolejna paczka już się szykuje do wysłania ;)[/QUOTE] Ty chyba żartujesz kobieto, chcesz abym zawału dostała??????!!! Quote
Ziutka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='mestudio']Ty chyba żartujesz kobieto, chcesz abym zawału dostała??????!!![/QUOTE] Nie żartuję :eviltong: wsio jest opisane na PW, ale pewnie nie odczytaliście. W tej różowej torbie, co obróżki były, jest białe pudełeczko z biżuterią, takie gumką związane czerwoną, i pod gąbką gdzie ta bizuteria jest, w pudełku macie 300 zł :lol: Quote
mmd Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Jordanek to czarodziejski psiak, przyciąga różne fajne rzeczy, Wy go lepiej nie oddawajcie ;) Quote
obraczus87 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='Ziutka']Nie żartuję :eviltong: wsio jest opisane na PW, ale pewnie nie odczytaliście. W tej różowej torbie, co obróżki były, jest białe pudełeczko z biżuterią, takie gumką związane czerwoną, i pod gąbką gdzie ta bizuteria jest, w pudełku macie 300 zł :lol:[/QUOTE] Ależ tajemne skrytki ta paczka zawiera :) Quote
Ziutka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='obraczus87']Ależ tajemne skrytki ta paczka zawiera :)[/QUOTE] Ciekawe czy Ewcia znalazła :evil_lol: bo tak napisałam, ze ciężko zrozumieć o co kaman :eviltong: Quote
Onaa Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Jordanek to kura znosząca złote jajka ;). Quote
mestudio Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Znalazłam, są. Nie czytałam pw, ani TZ nie czytał. Dopiero teraz. Rano byłam zbyt zszokowana zawartością przesyłki, a tu kolejny szok. Ziutka, bardzo Ci dziękujemy:loveu:, zaraz uzupełnię skarbonkę Jordana:loveu: Quote
mestudio Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 [quote name='mmd']Jordanek to czarodziejski psiak, przyciąga różne fajne rzeczy, Wy go lepiej nie oddawajcie ;)[/QUOTE] Wiesz mmd, ja do października tego roku borykałam się sama z TZ-em z tymi naszymi stworzeniami, bardzo sporadycznie jakiś bazarek zrobiłam, albo Jo37 mi czasami pomogła i dała pieniążka na zaszczepienie szczeniaków np. I nagle od czasu znalezienia Briny dzieją się jakieś niesamowite rzeczy, a my baliśmy się, że dalej zostaniemy z tymi stworzeniami sami. Nie jestem przyzwyczajona do tego, że mi ktoś daje i jest to dla mnie coś wyjątkowego, nawet nie umiem napisać dobrze co ja sobie myślę i jak bardzo się cieszymy, że nie będę musiała wykładać na badania psiaka naszych resztek finansowych. Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękujemy :loveu: Quote
aniawawa Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Ja jeszcze wrócę do sprawy badań Jordana. Możesz napisać jak wyszedł mocznik, kreatynina aspat i alat? Najlepiej jakby się dało wkleić skan całych wyników, a jak nie to to co wyżej napisałam jeśli można. Quote
mestudio Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Do ręki dostałam tylko podstawowe badania krwi, biochemia jest w klinice. Zadzwoniono do mnie dopiero o 23, aby poinformować, że nie ma żadnych nieprawidłowości i poinstruować co robimy dalej. Wklejam rachunek za wizytę oraz badania podstawowe krwi. Biochemię odbierzemy przy następnej wizycie. [img]http://img818.imageshack.us/img818/1049/img1909y.jpg[/img] [img]http://img268.imageshack.us/img268/6282/img1907o.jpg[/img] Niestety chwilowo kiepska jakość bo zamknęłyśmy z córką wszystkie akumulatorki w zabawce malucha i teraz nie mogę tego odkręcić, a na wsi akumulatorków nie mają w sklepie. Załamać się można. Quote
Recommended Posts