Maupa4 Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 Nie da rady - nie ta konstrukcja ;) Quote
Maupa4 Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 Dziewczyny :helo: Chyba kończymy tę farsę ... Magiel to nie gadanie do ściany ;) Tu chyba nic się już specjalnie nie zmieni. Taka czy inna władza z tego co widac to ostatnio była 27 września w samo południe i widocznie uznała ze już wszystko gra i jest tak jak powinno byc. Wolny kraj to i wolne forum. Wolny też wybór. Mi nie pasuje ... a jak nie pasuje to zabieramy zabawki z tej piaskownicy. Zabieramy zabawki stąd ale nie przenosimy się gdzieś indziej. Fejsik nam zdecydowanie nie pasuje ... Dziękujemy Wszystkim za wspólne osiem i pół roku :Rose: Trzymajcie się i bądzcie ... wytrwali :) Quote
elficzkowa Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Ale to nie możliwe aby bulwiątek i Migośki nie było na dogo. Wiem, że wyrywam się jak Filip z konopi bo nigdy tu nie pisałam ale ten watek jest dla mnie sercem dogomanii. Czytam go od kilku lat, płakałam na nim gdy żegnaliście swoich przyjaciół i cieszyłam się razem z Wami gdy udało zatrzymać i pokonać podstępne choróbska. Maupo, wiem, ze nie mam prawa Was tu zatrzymywać ale nie wszyscy przenieśli się i nawet nie zamierzają bywać na Facebooku. Nie umiem ładnie pisać, wklejać zdjęć i wyrażać tego co czuje ale proszę przemyśl swoja decyzję. Uściskaj moja ulubienice - rudą ,,lisicę''. Quote
JamniczaRodzina. Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 No co Wy nie znikajcie a gdzie ja bedę wasze foty oglądąć z małym bulwiatkiem :( Quote
JankaBezZiemii Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 zły plan.... bardzo zły plan :nonono2: 1 Quote
3 x Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Dziewczyny :helo: Chyba kończymy tę farsę ... Magiel to nie gadanie do ściany ;) Tu chyba nic się już specjalnie nie zmieni. Taka czy inna władza z tego co widac to ostatnio była 27 września w samo południe i widocznie uznała ze już wszystko gra i jest tak jak powinno byc. Wolny kraj to i wolne forum. Wolny też wybór. Mi nie pasuje ... a jak nie pasuje to zabieramy zabawki z tej piaskownicy. Zabieramy zabawki stąd ale nie przenosimy się gdzieś indziej. Fejsik nam zdecydowanie nie pasuje ... Dziękujemy Wszystkim za wspólne osiem i pół roku :Rose: Trzymajcie się i bądzcie ... wytrwali :) ok, twoja decyzja info co się u was dzieje i kiedy obroża do odbioru poprosze zatem regularnie na maila ;) Quote
jaanka Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Szkoda,ja tez tu zaglądałam od samego początku. Ale rozumiem Twoją decyzję,mnie też już się nie chce zaglądać i pisać na Dogo. Nie sądziłam że tak się kiedyś stanie.Wątek Kartofla pewnie na jakiejś setnej stronie. Widzę także jak bardzo ulotne są Netowe (psio-kocie) znajomości. Takie-było i nima :placz: Quote
inka33 Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Kto nam tu zostanie, jak Ciebie nie będzie...? :bigcry: :bigcry: :bigcry: Quote
Jo37 Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 To gdzie będzie można poczytać , pooglądać piękne zdjęcia .A kto nam pomoże w ratowaniu psów ? Do kogo będziemy się zwracać z problemami technicznymi ? No sama powiedz . Quote
malawaszka Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 mnie też się nie chce wchodzić na forum w tym kształcie :nonono2: beznadzieja... Quote
Jo37 Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Nikomu się nie podoba ale PWP daje szansę psiakom. 1 Quote
Maupa4 Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 Dziewczyny - to nie jest tak ze foch bo się dogo zmieniło ;) Jest mi głupio i niezrecznie siedziec na swoim/naszym watku i wklejac zdjęcia i pitygrylic ;) o wszystkim i niczym jak zawalona jako moderator jestem prosbami o "zrób mi to", "zrób mi tamto" a ja nie mogę nic. O przepraszam - moge przenosic watki i zmieniac tytuły watkom - i to wszystko. Trochę do czego innego byłam przyzwyczajona. Mod powinien byc w miare sprawny chociaz technicznie a teraz techniczna sprawnośc sprowadza sie do kombinowania po omacku lewą ręką pod prawym kolanem żeby się dostac do lewego ucha ... a i tak się nie udaje ... Miele mi i non stop zawiesza. A jak setny raz wrzuca mnie na mój profil jak chcę się dostac do moich teoretycznych subskrybcji to nic tylko ciepnąc to wszystko w diabły. Wczoraj "przenosiłam" wątki - przeleciałam wszystkie województwa i ile się dało ogólnego - nazbierałam tego trochę i nagle sruuu co nazbierałam to się odhaczyło. Zero do przenoszenia. Zmienic prowadzącego watek - nierealne. Dodac post na rozliczenia - niewykonalne. Samo przenoszenie watków i zmiana tytułów to własciwie jak zabawa w rosyjską ruletkę. Nigdy nie wiesz gdzie się znajdziesz ... i z czym ;) a kiedyś robiło się to za jednym kliknięciem. I tak ze wszystkim. No ale za to lajkowac sobie mozna do woli. Tylko czy to jest tak naprawdę komukolwiek do czegokolwiek potrzebne ? Dobra ... se pogadałam. To teraz Samira testuje ;) Quote
wilczy zew Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Samira jest bardzo dokładna w testowaniu :) Quote
Maupa4 Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 Samira jest bardzo dokładna w testowaniu :) O tak :) Dziś testowała kocyki Własciwie to jeszcze testuje ... boszee jaka cisza i spokój :D Quote
3 x Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 jako tester obroży to wygląda jak taka gra co się kółeczka na 'patyk' zarzucało :D Quote
wilczy zew Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Własciwie to jeszcze testuje ... boszee jaka cisza i spokój :D Co jej zrobiłaś :o Quote
inka33 Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 A skąd się "bierze" takie fajne obroże do testowania? :hmmmm: Quote
Maupa4 Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Co jej zrobiłaś :o Nic jej nie zrobiłam - dałam jej kocyki do testowania. Od razu komara przycięła :multi: Za to dziś od szóstej rano ją nosi :placz: Quote
Maupa4 Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 A skąd się "bierze" takie fajne obroże do testowania? :hmmmm: Samira testuje to co ja "wyprodukuję" czyli wyhendmejdzę ;) A kto chce testowac ? Quote
wilczy zew Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Nic jej nie zrobiłam - dałam jej kocyki do testowania. Za to dziś od szóstej rano ją nosi :placz: Przepracowałaś dziecko :lmaa: Daj nowe kocyki do testowania :siara: Quote
Recommended Posts