Ryjonek Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 >Drapanie za uchem< W górę Staruszku! Quote
rasowa2410 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='Ryjonek']>Drapanie za uchem< [/QUOTE] Oj tak! Tak! Drapanie za uszkiem i po brzuszku, żeby tak szybko machał tylnią łapką :D :D :D Quote
Basia1244 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='xmartix']to dobrze, tak dużo tych 16+ to dawno nie było, Basiu zrobisz jakiś wątek dla staruszków?[/QUOTE] Wątki dla staruszków się nam nie sprawdziły - na wątek Iwy pies z kulawą noga nie zajrzał, dlatego wszystkie dziadeczki dałam łącznie do małych chłopaków - niestety tam też niewielki jest odzew, może wrzucę chłopaków na okruszki, tam czasem ktos zagląda, a chłopaki maleńtasy są , na razie dałam ich tu: [url]http://www.dogomania.pl/threads/208920-Takie-fajne-ch%C5%82opaki-%E2%80%93-wroc%C5%82awskie-schronisko/page13[/url] , a na pierwszej stronie jest Czaruś w pierwszym poście. Quote
Basia1244 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 no o nim piszę - o tym wątku, co tylko ja , Ty i Iwa bywała - umarł śmiercią niezauważenia i ominięcia Quote
sunia2000 Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 [quote name='Basia1244']Wątki dla staruszków się nam nie sprawdziły - na wątek Iwy [B]pies z kulawą noga[/B] nie zajrzał, dlatego wszystkie dziadeczki dałam łącznie do małych chłopaków - niestety tam też niewielki jest odzew, może wrzucę chłopaków na okruszki, tam czasem ktos zagląda, a chłopaki maleńtasy są , na razie dałam ich tu: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/208920-Takie-fajne-ch%C5%82opaki-%E2%80%93-wroc%C5%82awskie-schronisko/page13[/URL] , a na pierwszej stronie jest Czaruś w pierwszym poście.[/QUOTE] Basiu masz coś do psów z kulawą nogą?:diabloti: Quote
Basia1244 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 :D - tylko tyle, że nie zaglądają ! Quote
Isadora7 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='giselle4']a moze jakies Dt?[/QUOTE] No chiciaż DT przydaloby się Quote
Isadora7 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='Nikaragua']w jego przypadku to musiało by być dożywotnie dt tak jak było ze 'stuletnią' spanielką[/QUOTE] mam tego świadomość, a i bywają DT któe mają tego świadomość i o takim marze dla tego staruszka Quote
keakea Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Tak niewiele mu brak - a tak trudno to dla niego znaleźć :( Quote
rasowa2410 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Hopsia Hopsia do góry - na Dobranoc. I jak zawsze, od Cioci Rasowej - cieplutkie buziaki i mizianka dla naszej kochanej "Starowinki". Quote
Sarunia-Niunia Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 [quote name='keakea']Tak niewiele mu brak - a tak trudno to dla niego znaleźć :([/QUOTE] Boże, serce się łamie - naprawdę:placz:... Quote
giselle4 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Sunia samo podnoszenie nic nie da sa ciotki ktore pomoga jestem pewna tylko popros o deklaracje o bazarki jade na tym samym wozku i jeszcze nigdy mnie nie zostawily w potrzebie. Jemu potrzebne jest Dt na cito i dobry czlowiek do konca jego dni.... Quote
rasowa2410 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Siedzę sobie w pokoju, rozglądam się... Patrzę co by tu oddać na bazarek... hmmmmm ciężko cokolwiek znaleźć co by miało jakąkolwiek wartość :( Jak narazie to do oddania mam dwa kocyki. Poszperam. Może jeszcze coś znajdę. Quote
keakea Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Mamy coś niecoś do oddania na bazarek - jak to się robi? Quote
Isadora7 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 [quote name='keakea']Mamy coś niecoś do oddania na bazarek - jak to się robi?[/QUOTE] Tutaj jest regulamin [url]http://www.dogomania.pl/threads/112101-Nowy-REGULAMIN-Bazarku-AKTUALIZACJA[/url]! Quote
keakea Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Przeczytałam regulamin i zrozumiałam, że mogę być osobą oddającą (Posiadacz) coś na bazarek prowadzony przez Sprzedawcę. Jak rozumiem, przekazuję wtedy informacje (zdjęcia i opis) o wystawianych przedmiotach do Sprzedawcy, a po wygranej licytacji przesyłam przedmioty do osób, które je wylicytowały. Czy to tak działa? Chętnie oddam moje przedmioty pod opiekę doświadczonego Sprzedawcy bazarkowego. Dajcie znać, kto będzie Sprzedawcą na bazarku dla Nestora. P.S. Isadoro, przepraszam za off topic, czy dla pokaleczonego Mikusia, którym opiekuje się Emir, jest może planowany też bazarek albo wznowienie cegiełek na Allegro? Quote
Isadora7 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 [quote name='keakea']Przeczytałam regulamin i zrozumiałam, że mogę być osobą oddającą (Posiadacz) coś na bazarek prowadzony przez Sprzedawcę. Jak rozumiem, przekazuję wtedy informacje (zdjęcia i opis) o wystawianych przedmiotach do Sprzedawcy, a po wygranej licytacji przesyłam przedmioty do osób, które je wylicytowały. Czy to tak działa? Chętnie oddam moje przedmioty pod opiekę doświadczonego Sprzedawcy bazarkowego. Dajcie znać, kto będzie Sprzedawcą na bazarku dla Nestora. P.S. Isadoro, przepraszam za off topic, czy dla pokaleczonego Mikusia, którym opiekuje się Emir, jest może planowany też bazarek albo wznowienie cegiełek na Allegro?[/QUOTE] Tak planuję zrobić cegłe, bazarek tez jest z czego zrobic ale szukam chętnych do robienia, ja nie dość że nie wyrabiam czasowo (bazarki są dośc czasochłonne) to nie nadaje sie do tegto. Allegro mnie powiadamia, automatycznie wszystko sie robi, a tu sie gubie. Cześc rzeczy pewnie wystaiwe na allegro,. Cegłe zrobie w ciągu myśle dwóch dni, tylko jeszcze rozesle dyplomy za poprzednią. Quote
keakea Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Nie mam niestety tyle czasu :( , żeby zostać Sprzedawcą na bazarku, ale jeśli ktoś się zgodzi poprowadzić bazarek dla Nestora i Mikusia, dajcie znać, mam trochę rzeczy do oddania na licytację. Oby Nestor znalazł domek... <3 Quote
Sarunia-Niunia Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Jestem u biednego Dziadziusia... Tak bardzo mi Go żal... Nigdy nie prowadziłam bazarku, ale może choć tak mogłabym Mu pomóc? Bo może, jak będzie miał pieniążki, to może i jakiś domek by się znalazł? Quote
keakea Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Oooo, Sarunia, gdybyś miała czas i odwagę... Oddam na ten bazarek wszystko, co tylko mogę, mam trochę fajnych książek, biżuterii, może jeszcze coś wygrzebię. I będę Ci bardzo kibicować - dla Dziadunia :-* Quote
sunia2000 Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Zapraszam serdecznie na kolejny bazarek dla Vikuni:[url]http://www.dogomania.pl/threads/218110-robi-si%C4%99.....?p=18046453#post18046453[/url] Quote
Recommended Posts