Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='xmartix']to dobrze, tak dużo tych 16+ to dawno nie było, Basiu zrobisz jakiś wątek dla staruszków?[/QUOTE]
Wątki dla staruszków się nam nie sprawdziły - na wątek Iwy pies z kulawą noga nie zajrzał, dlatego wszystkie dziadeczki dałam łącznie do małych chłopaków - niestety tam też niewielki jest odzew, może wrzucę chłopaków na okruszki, tam czasem ktos zagląda, a chłopaki maleńtasy są , na razie dałam ich tu: [url]http://www.dogomania.pl/threads/208920-Takie-fajne-ch%C5%82opaki-%E2%80%93-wroc%C5%82awskie-schronisko/page13[/url] , a na pierwszej stronie jest Czaruś w pierwszym poście.

Posted

[quote name='Basia1244']Wątki dla staruszków się nam nie sprawdziły - na wątek Iwy [B]pies z kulawą noga[/B] nie zajrzał, dlatego wszystkie dziadeczki dałam łącznie do małych chłopaków - niestety tam też niewielki jest odzew, może wrzucę chłopaków na okruszki, tam czasem ktos zagląda, a chłopaki maleńtasy są , na razie dałam ich tu: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/208920-Takie-fajne-ch%C5%82opaki-%E2%80%93-wroc%C5%82awskie-schronisko/page13[/URL] , a na pierwszej stronie jest Czaruś w pierwszym poście.[/QUOTE]

Basiu masz coś do psów z kulawą nogą?:diabloti:

Posted

[quote name='Nikaragua']w jego przypadku to musiało by być dożywotnie dt
tak jak było ze 'stuletnią' spanielką[/QUOTE]

mam tego świadomość, a i bywają DT któe mają tego świadomość i o takim marze dla tego staruszka

Posted

Sunia
samo podnoszenie nic nie da
sa ciotki ktore pomoga
jestem pewna
tylko popros o deklaracje o bazarki
jade na tym samym wozku i jeszcze nigdy mnie nie zostawily w potrzebie.
Jemu potrzebne jest Dt na cito
i dobry czlowiek do konca jego dni....

Posted

Siedzę sobie w pokoju, rozglądam się...
Patrzę co by tu oddać na bazarek... hmmmmm ciężko cokolwiek znaleźć co by miało jakąkolwiek wartość :( Jak narazie to do oddania mam dwa kocyki. Poszperam. Może jeszcze coś znajdę.

Posted

[quote name='keakea']Mamy coś niecoś do oddania na bazarek - jak to się robi?[/QUOTE]
Tutaj jest regulamin [url]http://www.dogomania.pl/threads/112101-Nowy-REGULAMIN-Bazarku-AKTUALIZACJA[/url]!

Posted

Przeczytałam regulamin i zrozumiałam, że mogę być osobą oddającą (Posiadacz) coś na bazarek prowadzony przez Sprzedawcę.

Jak rozumiem, przekazuję wtedy informacje (zdjęcia i opis) o wystawianych przedmiotach do Sprzedawcy, a po wygranej licytacji przesyłam przedmioty do osób, które je wylicytowały.

Czy to tak działa? Chętnie oddam moje przedmioty pod opiekę doświadczonego Sprzedawcy bazarkowego.

Dajcie znać, kto będzie Sprzedawcą na bazarku dla Nestora.

P.S. Isadoro, przepraszam za off topic, czy dla pokaleczonego Mikusia, którym opiekuje się Emir, jest może planowany też bazarek albo wznowienie cegiełek na Allegro?

Posted

[quote name='keakea']Przeczytałam regulamin i zrozumiałam, że mogę być osobą oddającą (Posiadacz) coś na bazarek prowadzony przez Sprzedawcę.

Jak rozumiem, przekazuję wtedy informacje (zdjęcia i opis) o wystawianych przedmiotach do Sprzedawcy, a po wygranej licytacji przesyłam przedmioty do osób, które je wylicytowały.

Czy to tak działa? Chętnie oddam moje przedmioty pod opiekę doświadczonego Sprzedawcy bazarkowego.

Dajcie znać, kto będzie Sprzedawcą na bazarku dla Nestora.

P.S. Isadoro, przepraszam za off topic, czy dla pokaleczonego Mikusia, którym opiekuje się Emir, jest może planowany też bazarek albo wznowienie cegiełek na Allegro?[/QUOTE]

Tak planuję zrobić cegłe, bazarek tez jest z czego zrobic ale szukam chętnych do robienia, ja nie dość że nie wyrabiam czasowo (bazarki są dośc czasochłonne) to nie nadaje sie do tegto. Allegro mnie powiadamia, automatycznie wszystko sie robi, a tu sie gubie. Cześc rzeczy pewnie wystaiwe na allegro,. Cegłe zrobie w ciągu myśle dwóch dni, tylko jeszcze rozesle dyplomy za poprzednią.

Posted

Nie mam niestety tyle czasu :( , żeby zostać Sprzedawcą na bazarku, ale jeśli ktoś się zgodzi poprowadzić bazarek dla Nestora i Mikusia, dajcie znać, mam trochę rzeczy do oddania na licytację.

Oby Nestor znalazł domek... <3

Posted

Jestem u biednego Dziadziusia... Tak bardzo mi Go żal...
Nigdy nie prowadziłam bazarku, ale może choć tak mogłabym Mu pomóc? Bo może, jak będzie miał pieniążki, to może i jakiś domek by się znalazł?

Posted

Oooo, Sarunia, gdybyś miała czas i odwagę...
Oddam na ten bazarek wszystko, co tylko mogę, mam trochę fajnych książek, biżuterii, może jeszcze coś wygrzebię.
I będę Ci bardzo kibicować - dla Dziadunia :-*