[email protected] Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 a co u niej słychac ? szkoda że państwo nie chce z maleńką popracowac mam nadzieję że niunia spędzi święta ze swoją rodzinką która pokocha ją tak jak ona . Quote
malagos Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 wiesz, mam wrażenie, ze jakoś po prostu Kropka im nie przypadła do gustu, a to dziecko to wymówka. Nie wiem na razie nic nowego o suni, pani nie dzwoniła. Quote
[email protected] Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 dziwne przeważnie dzieci to wymówki na zwierzaka ona jest taka piękna,maleńka .Słodziaczek z niej . Quote
malagos Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Proszę, nie zapomnajcie o niej.......... Quote
mmd Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Ja tu ciągle zaglądam, tylko pomysłu brak. Malagos, nie dasz rady jej wcisnąć do siebie? Trochę się martwię, czy ona, taka niechciania, ma te wszystkie głaski, przytulania, no wiesz... Aha - mogę powyróżniać i tablicę i gumtree, ale chyba lepiej tablicę. Gumtree to spory koszt, a tablica całkiem nieźle działa. Quote
[email protected] Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 ja cały czas małą obserwuję co rusz będę ją podnosic;) Quote
Andzike Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 [quote name='mmd']Ja tu ciągle zaglądam, tylko pomysłu brak. Malagos, nie dasz rady jej wcisnąć do siebie? Trochę się martwię, czy ona, taka niechciania, ma te wszystkie głaski, przytulania, no wiesz...[/QUOTE] Ja już Małgosiu mówiłam, że jeśli sytuacja będzie podbramkowa, to Kropeczka może przyjechać do mnie, ale przerzucanie jej z miejsca na miejsce nie jest dobrym pomysłem. Widziałam na FB, że szykuje się jakiś team ogłoszeniowy do codziennego ogłaszania suńki. Quote
obraczus87 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Dopiero przeczytałam.. bardzo mi przykro... ale nic, trzeba znaleźć Niuni najlepszy dom pod słońcem! Dobrze, że jakby coś, to ma Niunia gdzie pójść ( Andzike :loveu: ). Quote
malvaaa Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 jestem u Kropki, eh, a myślałam ze wszystko bedzie ok. no nic trzeba suni znalezc domek ktory juz jej nie odda :) a ma jakiś konkretny czas czy pani się nie śpieszy? Quote
Andzike Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 [quote name='malvaaa'] a ma jakiś konkretny czas czy pani się nie śpieszy?[/QUOTE] Nie ma konkretnego czasu, ale wiadomo, że im szybciej tym lepiej :( Najbardziej potrzebne są ogłoszenia, nie wierzę, żeby nikt nie zakochał się w takiej kruszynie jeśli zasypiemy nią internet ;) Quote
malagos Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Zaraz wyśle dane do ogłoszeń do Ziutki, Ona jest niezawodna :) a Monika robi suni allegro :) Quote
malagos Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 [quote name='mmd']Ja tu ciągle zaglądam, tylko pomysłu brak. Malagos, nie dasz rady jej wcisnąć do siebie? Trochę się martwię, czy ona, taka niechciania, ma te wszystkie głaski, przytulania, no wiesz... Aha - mogę powyróżniać i tablicę i gumtree, ale chyba lepiej tablicę. Gumtree to spory koszt, a tablica całkiem nieźle działa.[/QUOTE] jak możesz zrobić te ogloszenia wyróżnionem zrób - mamy kilka groszy z zbazarku, Tika bez nich nie zdechnie :) Quote
mmd Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 To zrobię :) Gumtree to 12 za 3 dni, 20 za tydzien i 50 za miesiąc. Tablica - 9,84 za tydzień lub 19,99 za miesiąc. Quote
mmd Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Malagos - jutro tu zajrzę i zobaczę, co postanowiłaś. Baloniarki napisały, że masz brać karmę dla Tiki bez dyskusji ;), zapłacimy za wysyłkę. A jak nie bardzo chcesz to weź chociaż dofinansowanie na żarełko, a to co z bazarków niech idzie na te wyróżnienia dla obu dziewczynek. Ja w tym miesiący trochę popłynęłam, bardzo Cię przepraszam, ale jedyne co mogę to zapłacić za wyróżnienie tablicy na tydzień. Quote
malagos Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 [quote name='mmd']To zrobię :) Gumtree to 12 za 3 dni, 20 za tydzien i 50 za miesiąc. Tablica - 9,84 za tydzień lub 19,99 za miesiąc.[/QUOTE] to poprosze gumtree na tydzień i tablicę na tydzień. Quote
malagos Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 [quote name='mmd']Malagos - jutro tu zajrzę i zobaczę, co postanowiłaś. Baloniarki napisały, że masz brać karmę dla Tiki bez dyskusji ;), zapłacimy za wysyłkę. A jak nie bardzo chcesz to weź chociaż dofinansowanie na żarełko, a to co z bazarków niech idzie na te wyróżnienia dla obu dziewczynek. Ja w tym miesiący trochę popłynęłam, bardzo Cię przepraszam, ale jedyne co mogę to zapłacić za wyróżnienie tablicy na tydzień.[/QUOTE] Bardzo by mi sie przydała ta karma ............ Quote
mmd Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 [quote name='malagos']Bardzo by mi sie przydała ta karma ............[/QUOTE] Tam jest chyba 2 paczki po 3 kg i jeszcze jakaś mała. To wyślij mi swój adres, ja skoordynuję. Ogłoszenia powyróżniam jutro z przytomniejsza głową. Quote
Ziutka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Doszły do mnie fotki itd, jutro ogłoszonka będą :) Quote
[email protected] Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 to ja tak z rana pokażę maliznę Quote
malagos Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 I ja też, bardzo martwię się o nią - bo jak takie kochane suczki nie znajdują domu, to jakie znajdą?.........Tika tez czeka tyle czasu, ale jest bezpieczna u mnie, zadomowiona, krzywda jej się nie dzieje. Ale Kropcia........ Quote
[email protected] Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 a ja sobie pozwolę pokazac maliznę może ktoś na święta weżmie i przygarnie słodziutkiego pysiaczka Quote
mmd Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Zrobiłam te wyróżnienia. Tablica kosztuje nawet mniej, jak się płaci przelewem. Jak się nikt nie odezwie do świąt, to po - jeszcze pewnie wyróżnię. Quote
malagos Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Dziekuje bardzo, a ja Ci przesłałam 20 zł na gumtree Quote
Recommended Posts