dorota412 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 [quote name='sajlana']Zostaje u mnie, ponieważ nie ma jak na razie transportu do Olsztyna, góra do przyszłego weekendu, wolałabym wcześniej ale nic na siłę! Wczoraj miał szczepienia więc lepiej żeby nic nie złapał, do Olsztyna jedzie jak tylko będzie transport wiem ze Beatrix cos uzgadniała w tym temacie ale nie mam z nią kontaktu, we wtorek musze wziąć L4 do piatku ponieważ nie mogę z nim przyjśc juz do pracy bo mamy przeprowadzkę...[/QUOTE] Jestem jak najbardziej za takim rozwiązaniem, piesio pewnie też. Quote
lilacly Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 DT w Olsztynie ogólnie nadal aktualny i jesteśmy gotowe przyjąć malucha. (jedyny dzień, w który nie może do nas przyjechać to ten czwartek) Jednak przypominamy, że mamy tutaj 2 psy ! Magda (współlokatorka Asi Springer) Quote
sajlana Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 wasze psiaki są na pewno szczepione więc będzie ok :) mogłabys mi przesłać swój nr telefonu? A własnie, mój nr to 605 348 379 Quote
baksio Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='sajlana'][SIZE=2]Ja w sprawie tego transportu do Olsztyna dla 3-miesięcznego Szczylka....baardzo prosiłabym o kontakt 605 348 379[/SIZE][/QUOTE] Witam. Ponieważ niektórzy mają długi weekend a niezaprzeczalnie jest niedziela rano (dla niektórych jeszcze noc) piszę tutaj zamiast dzwonić. [URL]http://g.co/maps/n2e4s[/URL] Termin-piątek, sobota, niedziela-ze wskazaniem na piątek. Koszt przejazdu w obie strony (bo w jedną to raczej się nieda) to jakieś 300zł Ponieważ jest to transport grzecznościowy czyt. po kosztach oczekuję współpracy osób przekazujących/odbierających psiaka. Quote
lilacly Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='sajlana'] mogłabys mi przesłać swój nr telefonu? [/QUOTE] przekazałam Asi, żeby wysłała Ci swój numer - bo za tego Szczylka ona będzie odpowiedzialna, więc lepiej się z nią kontaktować - ja tym razem będę tylko zapasową parą rąk do tulenia, głaskania i sprzątania siuśków :D Quote
Asia Springer Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='baksio']Witam. Ponieważ niektórzy mają długi weekend a niezaprzeczalnie jest niedziela rano (dla niektórych jeszcze noc) piszę tutaj zamiast dzwonić. [URL]http://g.co/maps/n2e4s[/URL] Termin-piątek, sobota, niedziela-ze wskazaniem na piątek. Koszt przejazdu w obie strony (bo w jedną to raczej się nieda) to jakieś 300zł Ponieważ jest to transport grzecznościowy czyt. po kosztach oczekuję współpracy osób przekazujących/odbierających psiaka.[/QUOTE] Piątek, sobota lub niedziela - mi pasuje:) Quote
Asia Springer Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='mmd']Dzień dobry :)[/QUOTE] Witaj :) Widać, że Cię tu ciągnie :D Odpoczęłaś sobie chociaż trochę od szczeniaka? Quote
mmd Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='Asia Springer']Witaj :) Widać, że Cię tu ciągnie :D Odpoczęłaś sobie chociaż trochę od szczeniaka?[/QUOTE] Nigdzie nie pisałam, że więcej nigdy tu nie zajrzę :evil_lol: Poza tym on jest słodki, a ja mam pewne zobowiązania ;) Jak już będzie umówione, przeleję dzień wcześniej do Sajlany, żeby zapłaciła ok? Chyba że są inne propozycje komu mam przelać. [IMG]http://www.dogomania.pl/images/misc/quote_icon.png[/IMG] Napisał [B]baksio[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/showthread.php?p=17993952#post17993952"][IMG]http://www.dogomania.pl/images/buttons/viewpost-right.png[/IMG][/URL] ................. Koszt przejazdu w obie strony (bo w jedną to raczej się nieda) to jakieś 300zł............. Quote
mmd Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Przyszło zapytanie przez formularz z tablica.pl, przekierowałam na Sajlanę. Quote
sajlana Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Dzisiaj kolejne oględzyny naszego Szczylosława, na razie nic więcej Quote
Asia Springer Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='lilacly']trzymam kciuki za Szczyla ![/QUOTE] Ale się wkręciłaś! :cool3: Quote
sajlana Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Szczylosław ma dom.....mieszka w Ząbkach i ma swoich ludzi, mały domek i teren wokół domku....Bedzie spał w łóżeczku, rodzina jest niezamożna ale będzie go bardzo kochała.. Quote
majqa Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Zatem powodzenia maluchu. :-) Sajlano, podpisaliście umowę? Quote
lilacly Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 super wieści ! :D gratulacje dla wszystkich, którzy się przyczynili do odmienienia losu tego malca ! powodzenia Szczylku ! Quote
WiosnaA Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Ale szybciutko:smile:...szczęścia maluszku!!! Quote
Nano Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 mam nadzieje, że będziemy jakieś foteczki dostawać ? :D to allegro usuwam w takim razie :P Quote
baksio Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Również bardzo się cieszę, gratulacje! Quote
sajlana Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 umowa jest, rodzina wie że będe kontrolować zycie Szczylosława i nie robiła żadnych problemów, powiedzieli że moge ich odwiedzac nawet w nocy.....troche mi ciężko, bo tak pusto się w domu zrobiło ale na pewno tam krzywdy mu snie zrobią...tak się zastanawiałam żeby raz na jakis czas im sprezentowac jakąś karmę dla niego, bo dom jest na prawdę ubogi ale nie chciałabym ich urazić Quote
majqa Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Jeśli chcesz państwu pomóc Sajlano to musisz, na okoliczność kolejnego kontaktu, spróbować wyczuć sprawę, delikatnie ich podpytać/ zapytać. Od tej delikatności wiele zależy i może zgodzą się przyjąć pomoc nazwaną prezentem. Quote
mmd Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 No, doczekalim się :) [quote name='WiosnaA']Ale szybciutko:smile:...szczęścia maluszku!!![/QUOTE] Presto, presto, cioteczko - jak na mój standard to i tak o dobre 2 dni za dużo, ale sezon mało adopcyjny :evil_lol: Quote
sajlana Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Dziękuję wszystkim za wsparcie :loveu: Mmd, duże buziaki!!! :Rose: Quote
BasiaD Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 A będą zdjęcia z nowego domku??? Szczylek tak fajnie wychodzi na zdjęciach... Quote
majqa Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='BasiaD']A będą zdjęcia z nowego domku??? Szczylek tak fajnie wychodzi na zdjęciach...[/QUOTE] Też w duchu na to liczę... :-) Pewno wszystko w swoim czasie... :-) Dziękuję Sajlano za cudowną opiekę nad malcem. :-) Quote
Recommended Posts