Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='apple']Moja mamusia:crazyeye: na pewno nie:p Jakie okłady? Z czego niby?:roll: Inaczej by sie posłuchała przecież ;) MiszCZynię w okładach będę uczył......to tak jak księdza pacierza :diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Selket napisał(a):Cześć, wcale nie cienko tutaj jezd:shake: Gadacie całkiem sprawnie:placz: Witanko :multi: Już nie płakaj :glaszcze: Iv już skończyła? :razz: Quote
apple Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Pewnie tak myślała - no przecież nie ja :crazyeye: Okłady Jabłuszko - okłady :multi::evil_lol:Moja mamusia:crazyeye: na pewno nie:p Jakie okłady? Z czego niby?:roll: Quote
Selket Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Cześć, wcale nie cienko tutaj jezd:shake: Gadacie całkiem sprawnie:placz: Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Selket napisał(a):Jak mam nie płakać, jak oblałam anatomię:-( I żebym się tych durnych mięśni nie uczyła to spoko, ale ja się uczyłam:placz: I tylko 2 nie umiałam przyczepów i w nie trafiłam i oooo:-(:-(:-( Co Iv, miała skończyć??:roll: Dla mnie to i tak ciemna magia - bez tech dwóch dla mnie jesteś miszCZem :multi: #24859 Quote
Selket Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Witanko :multi: Już nie płakaj :glaszcze: Iv już skończyła? :razz: Jak mam nie płakać, jak oblałam anatomię:-( I żebym się tych durnych mięśni nie uczyła to spoko, ale ja się uczyłam:placz: I tylko 2 nie umiałam przyczepów i w nie trafiłam i oooo:-(:-(:-( Co Iv, miała skończyć??:roll: Quote
apple Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Inaczej by sie posłuchała przecież ;) MiszCZynię w okładach będę uczył......to tak jak księdza pacierza :diabloti:Że niby święconą wodą:crazyeye: jeszcze by mi tyłeczek wypaliło:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='apple']Że niby święconą wodą:crazyeye: jeszcze by mi tyłeczek wypaliło:evil_lol: :roflt:......sorki :roflt: Quote
apple Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Selket']Jak mam nie płakać, jak oblałam anatomię:-( I żebym się tych durnych mięśni nie uczyła to spoko, ale ja się uczyłam:placz: I tylko 2 nie umiałam przyczepów i w nie trafiłam i oooo:-(:-(:-( Co Iv, miała skończyć??:roll:eeeee tam...poprawisz...poćwiczysz przez święta na żywym modelu i bedzie ok;) Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='apple']nie wiem co w tym śmiesznego:roll: no właśnie :roll: :roflt::roflt: Quote
Selket Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='apple']eeeee tam...poprawisz...poćwiczysz przez święta na żywym modelu i bedzie ok;) A gdzież ja taki model znajdę:diabloti: Coby go wypreparować:diabloti: Quote
apple Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Menrzuś']:roflt:......sorki :roflt:nie wiem co w tym śmiesznego:roll: A gdzież ja taki model znajdę:diabloti: Coby go wypreparować:diabloti:No chyba masz pod ręką jakiegos aktualnego TZ-ta:evil_lol: Quote
Selket Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='apple'] No chyba masz pod ręką jakiegos aktualnego TZ-ta:evil_lol: Mam................ale wiesz wolę go intensywnie poużywać niż jednorazowo wypreparować:diabloti::diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Selket napisał(a):O jaaaaaaaa...................:oops::oops: serio??????:oops::oops:Ale to nie jest trudne ta anatomia, ino tego dużo:roll: Iv jest w pracy:p :razz::razz: To zacznij od facetów - oni mają mniej :diabloti: łeeeeeeee....a tak dobrze się zapowiadało :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='apple']NO TO CO SIĘ HIHRASZ:mad::roll: :ekmm: ładnie śnieżek za oknem wygląda? :razz: Quote
Selket Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Dla mnie to i tak ciemna magia - bez tech dwóch dla mnie jesteś miszCZem :multi: #24859 O jaaaaaaaa...................:oops::oops: serio??????:oops::oops:Ale to nie jest trudne ta anatomia, ino tego dużo:roll: Iv jest w pracy:p Quote
apple Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Menrzuś']no właśnie :roll: :roflt::roflt:NO TO CO SIĘ HIHRASZ:mad::roll: Quote
apple Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Selket']Mam................ale wiesz wolę go intensywnie poużywać niż jednorazowo wypreparować:diabloti::diabloti: Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu to ja już milczę w tej kwestii:roll::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='apple']niewiele go ...ale już zaczyna wygladać:p A dlaczemu masz iksa zamiast ust?:roll: Muszę śmigać do domku kochani............moze uda mi się wpaść w weekend...jak nie to standardowo- do zobaczenia w poniedziałek:loveu: a u mnie ziemisto :roll: bo to jest "ekmmm" :eviltong: Paaaaaaaa....cmokasy 102 :loveu: Ja też na trochę śmigam ;) Quote
apple Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Menrzuś']:ekmm: ładnie śnieżek za oknem wygląda? :razz: niewiele go ...ale już zaczyna wygladać:p A dlaczemu masz iksa zamiast ust?:roll: Muszę śmigać do domku kochani............moze uda mi się wpaść w weekend...jak nie to standardowo- do zobaczenia w poniedziałek:loveu: Quote
Bila Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Cześć moje kochane wątkowicze (tak niegramatycznie napisałam, żeby żadna płeć nie poczuła się dyskryminowana tym powitaniem):multi::multi::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Bila napisał(a):Cześć moje kochane wątkowicze (tak niegramatycznie napisałam, żeby żadna płeć nie poczuła się dyskryminowana tym powitaniem):multi::multi::loveu::loveu: Grunt, że wszystkie rozumiemy :evil_lol: czeeeeee :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Bila napisał(a):A net mi dziś muli:shake:, chyba już się buntuje na te chałtury:evil_lol:, ale Menrzuś żadnych nowych filmików ani fotów:crazyeye: Mi też jakoś muli :shake: Bida z multimediami :roll:....i tak Was za bardzo rozpieszczam :razz::evil_lol: Quote
Bila Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 A net mi dziś muli:shake:, chyba już się buntuje na te chałtury:evil_lol:, ale Menrzuś żadnych nowych filmików ani fotów:crazyeye: Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Bila napisał(a):Jak ci muli, to nas nie rozpieścisz:placz::placz::placz: Już mnie szalg trafia:angryy:, wszystko mi się otwiera i otwiera i otwiera:roll: i nie może otworzyć:mad: Jutro coś spróbuję nowego zrobić ;) To daj se na luz.....tylko nerwy stracisz :shake: Quote
Recommended Posts