Menrzuś Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Faktycznie - cicho dzisiaj......to ja idę lulu :p Dobrej Wam :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to przed snem :p[/B][/COLOR][/FONT] [url=http://elfyourself.jibjab.com/view/mWKB0ZXo5byF/HpjzL2cZILCKggOzYj8qlPSr]ElfYourself by OfficeMax - Powered by JibJab[/url] Quote
Iza i Avanti Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 :loveu: Doooooooooooooooooooooooooberek! :loveu: Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]i zaraz lece spać :cool1:... proszę poprzykrywać dzieciaczki bo zimno :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Ozzy śpi pod kocykiem ...u nas cały dzień leje deszcz :shake: wcale mnie ta pogoda pozytywnie nie nastraja :shake:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Dobrej :calus:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Dzieciaczki same pod kołderkę powskakiwały ;).....dzieńdoberek :multi::loveu: [quote][B][FONT=Arial][COLOR=#ff0000]to przed snem :p [/COLOR][/FONT][/B][URL="http://elfyourself.jibjab.com/view/mWKB0ZXo5byF/HpjzL2cZILCKggOzYj8qlPSr"][COLOR=#000000]ElfYourself by OfficeMax - Powered by JibJab[/COLOR][/URL] [/quote] Jakoś nieudaje mi się otworzyć :shake: [FONT=Arial][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:loveu: Doooooooooooooooooooooooooberek! :loveu:[/quote] Cmokas na dobry ranek :kiss_2:........:multi::loveu: Quote
Alicja Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Doberek :p:multi: lineczek strasznie długo się otwiera :cool1:.... skopiowałam raz jeszcze :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [url=http://elfyourself.jibjab.com/view/mWKB0ZXo5byF/HpjzL2cZILCKggOzYj8qlPSr]ElfYourself by OfficeMax - Powered by JibJab[/url] Quote
apple Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale Ciebie tu przywitały :shake:.......eeeech[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Szkoda gadać:shake: Witam...:multi: Głowa mnie dzisiaj ćmi......pogoda do bani! Ni to śnieg ni to deszcz z tego nieba pada....ciemno jakoś tak......nie podoba mnie się ta zima:shake: A co najgorsze to chyba nie będzie białych świąt:placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Menrzuś']No to kliknę i poszczekam :p[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja już pieruńsko dłuuugo czekam:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Doberek :p:multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]lineczek strasznie długo się otwiera :cool1:.... skopiowałam raz jeszcze :roll:[/COLOR][/FONT][/B] [URL="http://elfyourself.jibjab.com/view/mWKB0ZXo5byF/HpjzL2cZILCKggOzYj8qlPSr"]ElfYourself by OfficeMax - Powered by JibJab[/URL][/quote] No to kliknę i poszczekam :p Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Szkoda gadać:shake:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witam...:multi:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Głowa mnie dzisiaj ćmi......pogoda do bani! Ni to śnieg ni to deszcz z tego nieba pada....ciemno jakoś tak......nie podoba mnie się ta zima:shake:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A co najgorsze to chyba nie będzie białych świąt:placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A kto Ci powiedział, że nie będzie białych - właśnie wyczytałem, że w Wigilię będzie śniegiem sypało :crazyeye: :glaszcze:....dzieńdoberek :loveu: Quote
apple Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Menrzuś']A kto Ci powiedział, że nie będzie białych - właśnie wyczytałem, że w Wigilię będzie śniegiem sypało :crazyeye: :glaszcze:....dzieńdoberek :loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Moze u ciebie......u mnie na pewno nie:shake::placz: Jeszcze za uszkiem mnie poskrob:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]Ja tyż :evil_lol:......aleś niecierpliwa :loveu:[/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ale ja nadal czekam...matko święta:shake::roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ja już pieruńsko dłuuugo czekam:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ja tyż :evil_lol:......aleś niecierpliwa :loveu: Quote
apple Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Menrzuś']A założysz się, że u Ciebie też? :razz: Jeszcze cUś wyskrobię :evil_lol:......:calus: Ja tYż :diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]O co?:razz: Że co niby?:mad: Nadal szczekam:watpliwy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Moze u ciebie......u mnie na pewno nie:shake::placz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jeszcze za uszkiem mnie poskrob:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale ja nadal czekam...matko święta:shake::roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A założysz się, że u Ciebie też? :razz: Jeszcze cUś wyskrobię :evil_lol:......:calus: Ja tYż :diabloti: Quote
apple Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Menrzuś']A o co chcesz? :razz: No jak się skrobie, to zawsze cUś wyskrobać można.....no nie?:p Ja zaraz zacznę wyć :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No nie wiem...ty wyszedłeś z inicjatywa więc zaproponuj:evil_lol: U mnie na pewno nie:roll: chyba:roll: Moze to się zepsuło:hmmmm:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]O co?:razz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Że co niby?:mad:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nadal szczekam:watpliwy:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A o co chcesz? :razz: No jak się skrobie, to zawsze cUś wyskrobać można.....no nie?:p Ja zaraz zacznę wyć :evil_lol: Quote
apple Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Menrzuś']No nie wiem, nie wiem :razz: :mdleje:...... Ty to masz myśli :eviltong: A bo ja wiem? Ala mówiła, że długo się wgrywa.....tylko nie powiedziała jak długo :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] czego nie wiesz? Wykaż sie pomysłowością:razz: Jakie myśli?:roll: To ty mi tu sugerujesz..........:roll::evil_lol: No moze będzie się wgrywać do wigilii.........hahaha taki myk moze:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No nie wiem...ty wyszedłeś z inicjatywa więc zaproponuj:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]U mnie na pewno nie:roll: chyba:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Moze to się zepsuło:hmmmm:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No nie wiem, nie wiem :razz: :mdleje:...... Ty to masz myśli :eviltong: A bo ja wiem? Ala mówiła, że długo się wgrywa.....tylko nie powiedziała jak długo :evil_lol: Quote
apple Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Menrzuś']No to Jabłuszkowa - po pleckach :evil_lol: [URL="http://www.wrzuta.pl/film/iqpQC4YHvs/"]Wrzuta.pl - drapanko[/URL][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Buhahahahahahahaha:roflt: Ze niby co.....ze jak przegram to drapię Ciebie a jak wygram to ty mnie:razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 No to Jabłuszkowa - po pleckach :evil_lol: [url=http://www.wrzuta.pl/film/iqpQC4YHvs/]Wrzuta.pl - drapanko[/url] Quote
apple Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Czy ja zawsze muszę błyszczeć pomysłowością - to Ty przecież jesteś gwiazdą :evil_lol: To nie myślisz? :crazyeye::evil_lol: Ciiiiiii......Ala zaraz coś wymyśli ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No właśnie....a gwiazdy mają ludzi od wszystkiego...od pomysłów też......A ja mam Ciebie:diabloti::loveu: Myślę, że wszyscy myślą ze nie myślę a ja sobie tak myśle że jak sprawię wrażenie że nie myśle to wy sobie pomyślicie że to prawda i będzie i mi więcej wolno:roll: No coś ty przeca ona nie jest cudoStwórcą:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='apple'] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]czego nie wiesz? Wykaż sie pomysłowością:razz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jakie myśli?:roll: To ty mi tu sugerujesz..........:roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No moze będzie się wgrywać do wigilii.........hahaha taki myk moze:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Czy ja zawsze muszę błyszczeć pomysłowością - to Ty przecież jesteś gwiazdą :evil_lol: To nie myślisz? :crazyeye::evil_lol: Ciiiiiii......Ala zaraz coś wymyśli ;) Quote
apple Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Eeeee tam - to wolałbym przegrać :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B].............................buhahahahahahahaha.................rozbawiłes mnie do łez teraz....serio.....nie mogę się opanować:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Buhahahahahahahaha:roflt:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ze niby co.....ze jak przegram to drapię Ciebie a jak wygram to ty mnie:razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]:evil_lol:[/quote] Eeeee tam - to wolałbym przegrać :evil_lol: Quote
apple Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Menrzuś']znowu Ci sie powieki zlepią :shake:......i bedzie na mnie :shake: :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Już mam mokrą włoszkę na rzęsach:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts