Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]to przed snem :p[/B][/COLOR][/FONT]

[url=http://elfyourself.jibjab.com/view/mWKB0ZXo5byF/HpjzL2cZILCKggOzYj8qlPSr]ElfYourself by OfficeMax - Powered by JibJab[/url]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]i zaraz lece spać :cool1:... proszę poprzykrywać dzieciaczki bo zimno :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Ozzy śpi pod kocykiem ...u nas cały dzień leje deszcz :shake: wcale mnie ta pogoda pozytywnie nie nastraja :shake:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Dobrej :calus:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Dzieciaczki same pod kołderkę powskakiwały ;).....dzieńdoberek :multi::loveu:

[quote][B][FONT=Arial][COLOR=#ff0000]to przed snem :p

[/COLOR][/FONT][/B][URL="http://elfyourself.jibjab.com/view/mWKB0ZXo5byF/HpjzL2cZILCKggOzYj8qlPSr"][COLOR=#000000]ElfYourself by OfficeMax - Powered by JibJab[/COLOR][/URL] [/quote]

Jakoś nieudaje mi się otworzyć :shake:
[FONT=Arial][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Doberek :p:multi:

lineczek strasznie długo się otwiera :cool1:.... skopiowałam raz jeszcze :roll:[/B][/COLOR][/FONT]
[url=http://elfyourself.jibjab.com/view/mWKB0ZXo5byF/HpjzL2cZILCKggOzYj8qlPSr]ElfYourself by OfficeMax - Powered by JibJab[/url]

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale Ciebie tu przywitały :shake:.......eeeech[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Szkoda gadać:shake:

Witam...:multi:

Głowa mnie dzisiaj ćmi......pogoda do bani! Ni to śnieg ni to deszcz z tego nieba pada....ciemno jakoś tak......nie podoba mnie się ta zima:shake:

A co najgorsze to chyba nie będzie białych świąt:placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Doberek :p:multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]lineczek strasznie długo się otwiera :cool1:.... skopiowałam raz jeszcze :roll:[/COLOR][/FONT][/B]
[URL="http://elfyourself.jibjab.com/view/mWKB0ZXo5byF/HpjzL2cZILCKggOzYj8qlPSr"]ElfYourself by OfficeMax - Powered by JibJab[/URL][/quote]
No to kliknę i poszczekam :p

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Szkoda gadać:shake:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witam...:multi:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Głowa mnie dzisiaj ćmi......pogoda do bani! Ni to śnieg ni to deszcz z tego nieba pada....ciemno jakoś tak......nie podoba mnie się ta zima:shake:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A co najgorsze to chyba nie będzie białych świąt:placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
A kto Ci powiedział, że nie będzie białych - właśnie wyczytałem, że w Wigilię będzie śniegiem sypało :crazyeye:

:glaszcze:....dzieńdoberek :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']A kto Ci powiedział, że nie będzie białych - właśnie wyczytałem, że w Wigilię będzie śniegiem sypało :crazyeye:

:glaszcze:....dzieńdoberek :loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Moze u ciebie......u mnie na pewno nie:shake::placz:

Jeszcze za uszkiem mnie poskrob:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]Ja tyż :evil_lol:......aleś niecierpliwa :loveu:[/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ale ja nadal czekam...matko święta:shake::roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']A założysz się, że u Ciebie też? :razz:

Jeszcze cUś wyskrobię :evil_lol:......:calus:

Ja tYż :diabloti:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]O co?:razz:

Że co niby?:mad:

Nadal szczekam:watpliwy:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Moze u ciebie......u mnie na pewno nie:shake::placz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jeszcze za uszkiem mnie poskrob:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale ja nadal czekam...matko święta:shake::roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
A założysz się, że u Ciebie też? :razz:

Jeszcze cUś wyskrobię :evil_lol:......:calus:

Ja tYż :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']A o co chcesz? :razz:

No jak się skrobie, to zawsze cUś wyskrobać można.....no nie?:p

Ja zaraz zacznę wyć :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No nie wiem...ty wyszedłeś z inicjatywa więc zaproponuj:evil_lol:

U mnie na pewno nie:roll: chyba:roll:

Moze to się zepsuło:hmmmm:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]O co?:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Że co niby?:mad:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nadal szczekam:watpliwy:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
A o co chcesz? :razz:

No jak się skrobie, to zawsze cUś wyskrobać można.....no nie?:p

Ja zaraz zacznę wyć :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']No nie wiem, nie wiem :razz:

:mdleje:...... Ty to masz myśli :eviltong:

A bo ja wiem? Ala mówiła, że długo się wgrywa.....tylko nie powiedziała jak długo :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]
czego nie wiesz? Wykaż sie pomysłowością:razz:

Jakie myśli?:roll: To ty mi tu sugerujesz..........:roll::evil_lol:

No moze będzie się wgrywać do wigilii.........hahaha taki myk moze:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No nie wiem...ty wyszedłeś z inicjatywa więc zaproponuj:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]U mnie na pewno nie:roll: chyba:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Moze to się zepsuło:hmmmm:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
No nie wiem, nie wiem :razz:

:mdleje:...... Ty to masz myśli :eviltong:

A bo ja wiem? Ala mówiła, że długo się wgrywa.....tylko nie powiedziała jak długo :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']No to Jabłuszkowa - po pleckach :evil_lol:

[URL="http://www.wrzuta.pl/film/iqpQC4YHvs/"]Wrzuta.pl - drapanko[/URL][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Buhahahahahahahaha:roflt:

Ze niby co.....ze jak przegram to drapię Ciebie a jak wygram to ty mnie:razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Czy ja zawsze muszę błyszczeć pomysłowością - to Ty przecież jesteś gwiazdą :evil_lol:

To nie myślisz? :crazyeye::evil_lol:

Ciiiiiii......Ala zaraz coś wymyśli ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No właśnie....a gwiazdy mają ludzi od wszystkiego...od pomysłów też......A ja mam Ciebie:diabloti::loveu:

Myślę, że wszyscy myślą ze nie myślę a ja sobie tak myśle że jak sprawię wrażenie że nie myśle to wy sobie pomyślicie że to prawda i będzie i mi więcej wolno:roll:

No coś ty przeca ona nie jest cudoStwórcą:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple']
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]czego nie wiesz? Wykaż sie pomysłowością:razz:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jakie myśli?:roll: To ty mi tu sugerujesz..........:roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No moze będzie się wgrywać do wigilii.........hahaha taki myk moze:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Czy ja zawsze muszę błyszczeć pomysłowością - to Ty przecież jesteś gwiazdą :evil_lol:

To nie myślisz? :crazyeye::evil_lol:

Ciiiiiii......Ala zaraz coś wymyśli ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Eeeee tam - to wolałbym przegrać :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B].............................buhahahahahahahaha.................rozbawiłes mnie do łez teraz....serio.....nie mogę się opanować:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Buhahahahahahahaha:roflt:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ze niby co.....ze jak przegram to drapię Ciebie a jak wygram to ty mnie:razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]:evil_lol:[/quote]
Eeeee tam - to wolałbym przegrać :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']znowu Ci sie powieki zlepią :shake:......i bedzie na mnie :shake:

:evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Już mam mokrą włoszkę na rzęsach:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]