Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kliknij na pierwszy link, i pojedź troszkę w dół, potem na drugi, potem na trzeci, w tym wątku są gdzieś jeszcze zdjęcia Bilba, ale nie chciało mi się wszystkich szukać. To jest jakby przekierowanie od razu na stronę, gdzie w wątku masz te foty

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bila']Różnie o nim gadają, ale mnie się podoba:loveu::oops:[/quote]
Biszkoptowe są śliczne :multi: a Twój to całkiem całkiem śliczny facet :loveu: więc wcale się nie dziwie, że Ci się podba :evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']Biszkoptowe są śliczne :multi: a Twój to całkiem całkiem śliczny facet :loveu: więc wcale się nie dziwie, że Ci się podba :evil_lol:[/quote]

No tak jakoś przez te 6 lat się ze sobą związaliśmy, bardzo :lol::loveu:. Lecę cioteczka spać, bo kuna o 6 wstaję:placz::placz:, do roboty, na karmę i bazarki zarabiać i na rachunki też:shake::shake:. Tak mi żal, jak mam tym administracjom, gazowniom i innym takim uiszczać, a na bazarkach wręcz przeciwnie, gdyby nie jakieś skowyty tej mojej jednej szarej komóreczki, to chyba wszystko bym tu wydała:evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']No tak jakoś przez te 6 lat się ze sobą związaliśmy, bardzo :lol::loveu:. Lecę cioteczka spać, bo kuna o 6 wstaję:placz::placz:, do roboty, na karmę i bazarki zarabiać i na rachunki też:shake::shake:. Tak mi żal, jak mam tym administracjom, gazowniom i innym takim uiszczać, a na bazarkach wręcz przeciwnie, gdyby nie jakieś skowyty tej mojej jednej szarej komóreczki, to chyba wszystko bym tu wydała:evil_lol:[/quote]

Jak trza to mus :razz: tak moja babcia mówi :evil_lol:
To masz tylko jedną szara komórkę? :crazyeye: ja mam dwie, bo i Nokię :diabloti:
Tak, bazarki są zgubne dla tych co mają miękkie serce i słabą silną wolę ;)

Dobrej nocy Cioteczka i kolorowych snów :multi:
Dobranoc :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Bila']No nie, musiałam ci to powiedzieć. Ja też mam nokię:evil_lol::evil_lol:, tyle że czarną, więc szara u mnie jedna:placz:[/quote]
oj tam, moja Nokia też czarna :cool3: ale jak okurarów nie przetrę dobrze to jakoś tak szarawo mi wygląda :roll: więc sobie podciągnęłam statystyke [I]letko [/I]:diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']oj :oops: ja z tą gwiazdą to tak pod Japcokową, żeby sobie nie myślała, że jest tylko jedyną :cool3:

:loveu: :loveu: :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pffff! Ja nie myśle......ja wiem że jestem tu jedyną, niepowtarzalną gwiazdą:B-fly:

Doberek pleciugi:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']A Ty co tak ostatnio długo śpisz? :razz:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie ja.....Ala :grins: ja tylko udaje:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Jak śpi to chyba dobrze - spokojnie przecież możesz poklikać :eviltong:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No właśnie nie mogę.....kompek stoi u niej w pokoju....a ona śpi na tzw. "szpileczkę". Niech bym, tylko nogę w jej pokoju postawiła.....to koniec spania:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[QUOTE]Eeee tam gonię - to Ty po wczorajszym zakwasów dostałaś i wleczesz się z tyłu :evil_lol:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Fcaaale nie! To pomówienia! Ja wySZPROTowana jestem:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie ja.....Ala :grins: ja tylko udaje:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Jak śpi to chyba dobrze - spokojnie przecież możesz poklikać :eviltong:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Dzisiaj TY gonisz z czasem do przodu:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Eeee tam gonię - to Ty po wczorajszym zakwasów dostałaś i wleczesz się z tyłu :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']No to kiedy wreszcie laptoka będziesz miała?

Aaaaaa......mówisz, że Szprotka jesteś? :razz:......to chyba lepiej niż ta płaska :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie wiem:placz: Troche innych (pilniejszych)wydatków się teraz uzbierało i lapek musi poczekać:placz:

Nooooooooooooooooooooooo:p Prawda że lepiej brzmi:p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No właśnie nie mogę.....kompek stoi u niej w pokoju....a ona śpi na tzw. "szpileczkę". Niech bym, tylko nogę w jej pokoju postawiła.....to koniec spania:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Fcaaale nie! To pomówienia! Ja wySZPROTowana jestem:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
No to kiedy wreszcie laptoka będziesz miała?

Aaaaaa......mówisz, że Szprotka jesteś? :razz:......to chyba lepiej niż ta płaska :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']To dalej głośników nie będziesz miała? :shake:....eeeeech

Ale cUś taka chudzieńka ta szprotka jest :roll:.......:evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie!....Będe miała! W święta będzie więcej czasu to sformatuje kompa;) A wtedy to poproszę najśmieszniejszy i najgłośniejszy filmik:evil_lol:

Ale ja.....jak na gwiazdę przystało....jestem wyjatkiem......i jestem WYPASIONA SZPROTKA:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie wiem:placz: Troche innych (pilniejszych)wydatków się teraz uzbierało i lapek musi poczekać:placz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nooooooooooooooooooooooo:p Prawda że lepiej brzmi:p[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
To dalej głośników nie będziesz miała? :shake:....eeeeech

Ale cUś taka chudzieńka ta szprotka jest :roll:.......:evil_lol:

Posted

Nie będę się Wam tu wbijać między wódkę za zakąskę, zapytam coś tylko:

MENRZUSIU! Masz już to słońce? Wczoraj tak dmuchnęłam, że u nas biało i leje i zapowiadają cały tydzień tak, to już chyba poszło słońce gdzie należy? Sprawdzę jeszcze u Eff, czy nie śmignęła znowu.....

Posted

[quote name='Menrzuś']No nie wiem czy formatowanie Ci pomoże na to.....ale próbuj ;)
Nawet biedactwo, nie możesz usłyszeć jaki film Gacek oglądał :shake:

.....to prawie już jak sardynka :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]nawet nie strasz......ja bardzo chcę zobaczyć ten film:placz:

Dążę do makreli:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jbk']Nie będę się Wam tu wbijać między wódkę za zakąskę, zapytam coś tylko:

MENRZUSIU! Masz już to słońce? Wczoraj tak dmuchnęłam, że u nas biało i leje i zapowiadają cały tydzień tak, to już chyba poszło słońce gdzie należy? Sprawdzę jeszcze u Eff, czy nie śmignęła znowu.....[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No coś ty....oć.....w trójkącie jest weselej:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]