Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Imbir1']a do brudzia na PW się nie przyczepił moderator? wogóle chyba nie jest taki straszny ten twój mod skoro jeszcze żyjesz?:evil_lol:[/quote]

:lol: :lol: Chyba ma chwilę słabości :evil_lol:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Imbir1']no wiesz, na miejscu Asiorka bym się obraziła:cool3:[/QUOTE]

masz rację !!! strzelam focha!!!!
menrzuś bez kwiatów nie podchodź!!!!!! :mad:

Posted

[quote name='Danusia12']Jakie foteczki? No, nie mów, że piesków!! :evil_lol: :-o[/quote]
jak dla mnie możesz wstawić nawet swoje:p:diabloti:

róża dla Asiorki śliczna:lol:

Posted

ja nie znam:p

myśle, że Asiorek doceni twoje starania:lol:

jak myślicie czy chipsy, jogurt i cola to nie jest zby wybuchowa mieszanka?:cool3: jakoś nie mogę się zdecydować co zjeść i na wszystko mam ochote, no i tak sobie przegryzam na zmianę:cool3::oops:

Posted

[quote name='Imbir1']ja nie znam:p

myśle, że Asiorek doceni twoje starania:lol:

jak myślicie czy chipsy, jogurt i cola to nie jest zby wybuchowa mieszanka?:cool3: jakoś nie mogę się zdecydować co zjeść i na wszystko mam ochote, no i tak sobie przegryzam na zmianę:cool3::oops:[/quote]

A na takich banerach. Zdjęcie jest na Danusinym nocnym stoliku, jako trofeum.

No, ale ja wcięło gdzieś - chyba nie poleciała do Francji nawtykać Szyszce?

Ja bym to nazwał mieszanką wybuchową. Może polecieć przodem lub tyłem :diabloti:

Posted

[quote name='Danusia12']A na takich banerach. Zdjęcie jest na Danusinym nocnym stoliku, jako trofeum.[/quote]
:niewiem::hmmmm: ja chyba nie kumata jestem, teraz to już nic nie wiem:cool3:

[quote name='Danusia12'] No, ale ja wcięło gdzieś - chyba nie poleciała do Francji nawtykać Szyszce?[/quote]
eeeeeeee, no co ty? Asiorek? a za co niby?
[quote name='Danusia12'] Ja bym to nazwał mieszanką wybuchową. Może polecieć przodem lub tyłem :diabloti:[/quote]
no to przepadło, noc mam z głowy:placz::cool3:

Posted

[quote name='Imbir1']:niewiem::hmmmm: ja chyba nie kumata jestem, teraz to już nic nie wiem:cool3:

eeeeeeee, no co ty? Asiorek? a za co niby?

no to przepadło, noc mam z głowy:placz::cool3:[/quote]

To nie widziałaś banerka "Bo zupa była za słona"?

Właśnie nie wiem, ale ta cisza jest podejrzana :-o

To Imbir z Imbirką wyjdzie na spacer :diabloti:

Posted

aaaaaaaaa, zupa za słona, hmmmmmm samą akcję pamiętam ale jakoś nic pozatym:placz::placz::placz::placz:

spoko, spoko, Asior jeszcze nadleci:lol:

ja nie wiem czy się Imbir obudzi w nocy na moje nieśmiałe skomlenia, bo po spacerku śpi jak zabity:cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='Danusia12'][IMG]http://img376.imageshack.us/img376/6867/10aaqz9.jpg[/IMG][/QUOTE]

noooo na razie wystarczy :loveu: ale czekam na ŻYWE!!!!!!! :eviltong:

Posted

[quote name='Imbir1']aaaaaaaaa, zupa za słona, hmmmmmm samą akcję pamiętam ale jakoś nic pozatym:placz::placz::placz::placz:

spoko, spoko, Asior jeszcze nadleci:lol:

ja nie wiem czy się Imbir obudzi w nocy na moje nieśmiałe skomlenia, bo po spacerku śpi jak zabity:cool3::evil_lol:[/quote]

Ano jest tam facet z podbitym okiem :mad:

Już nadleciał :p

Jak prawdziwy pies obronny :evil_lol:

Posted

facet z podbitym okiem powiadasz? hmmmmm, chciałabym zobaczyć to jeszcze raz:p

a nie mówiłam, że Asiorka wpadnie:lol:

mieliśmy w rodzinie boksia Atosa i jak pojechaliśmy na działkę i jakieś pijaki chciały się dostać do środka, to musieliśmy Atosa budzić, bo skubaniec tak spał i chrapał, że nawet nie słyszał rumoru jaki tamci zrobili:evil_lol:

Posted

[quote name='Imbir1']facet z podbitym okiem powiadasz? hmmmmm, chciałabym zobaczyć to jeszcze raz:p

mieliśmy w rodzinie boksia Atosa i jak pojechaliśmy na działkę i jakieś pijaki chciały się dostać do środka, to musieliśmy Atosa budzić, bo skubaniec tak spał i chrapał, że nawet nie słyszał rumoru jaki tamci zrobili:evil_lol:[/quote]

A nie ma się czym chwalić :shake:

Nie życz jej tak żle. I tak ma małe mieszkanie :diabloti:

A my mieliśmy jamniola Atosa - ten to był obrońcą!! :cool1: Jak facet wszedł do domu to cały czas miał go na oku :cool3:

Posted

[quote name='Imbir1']
[/QUOTE]

kochanieńka Ty mi tego nie życz!!!!!:mad:
mam już jedno dziecko :eviltong: drugiego na razie mi "nie trza" :shake: