Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 szyszka.fr napisał(a):gdy bylysmy mlodsze mialysmy z siostra luzko pietrowe i Azir kiedys wskoczyl na pietro :) To jakis taki kangurowaty pies :cool3: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 szyszka.fr napisał(a):poprawione :) Co byśmy zrobili bez porad La Pegazy (mam nadzieję, że to przeczyta:loveu: ) Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Danusia12 napisał(a):To jakis taki kangurowaty pies :cool3: nie:lol: poprostu bokser:evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 siedzimy juz jakies 2 godz i napisalismy ok 10 stron :) Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 szyszka.fr napisał(a):siedzimy juz jakies 2 godz i napisalismy ok 10 stron :) Znów oberwę od Asiorki :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 szyszka.fr napisał(a):i pewnie nie tylko od niej :) Mówisz o Danusi?? Ona jest szczęśliwa, że może sobie krzyżówki spokojnie rozwiązywać. Czasami sie mnie tylko o coś pyta:cool3: Luuuuuuuzik sobotni :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 szyszka.fr napisał(a):jestes fanem pilki noznej? :crazyeye: Ale zwrot - mało mnie nie wyrzuciło na zakręcie :evil_lol: Nie jestem fanatykiem. Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Danusia12 napisał(a):Mówisz o Danusi?? Ona jest szczęśliwa, że może sobie krzyżówki spokojnie rozwiązywać. Czasami sie mnie tylko o coś pyta:cool3: Luuuuuuuzik sobotni :evil_lol: nie jest jeszcze Aga, imbir i masa podgladaczy co to przez strony sie przekopuja ( wiem jak to jest:evil_lol: ) Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Danusia12 napisał(a)::crazyeye: Ale zwrot - mało mnie nie wyrzuciło na zakręcie :evil_lol: Nie jestem fanatykiem. mam zdjecia:;) mecz Polska-Francja Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Ale mi miele..... Juz raz napisałem - kto późno przychodzi, ten sam sobie szkodzi :evil_lol: I tak wiem, że oberwę :-( Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 szyszka.fr napisał(a):mam zdjecia:;) mecz Polska-Francja A co, byłas na tym meczu? Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Danusia12 napisał(a):A co, byłas na tym meczu? :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: NIE:diabloti: tylko tz:lol: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 ale fajnie oglada sie "czerwonobiale koszulki" Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 ale fajnie oglada sie "czerwonobiale koszulki" :) Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 i wyszlo 2 razy :) , a wszystko przez: This forum requires that you wait 30 seconds between posts. Please try again in 28 seconds. Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 szyszka.fr napisał(a):ale fajnie oglada sie "czerwonobiale koszulki" :) Szczególnie na obczyźnie. Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 njakies zaklucenia sa, chyba dogo zatloczone:) , albo.... jak nic Asiorka nadchodzi:) Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 szyszka.fr napisał(a):i wyszlo 2 razy :) , a wszystko przez: This forum requires that you wait 30 seconds between posts. Please try again in 28 seconds. Bo za szybko klikasz. Ledwo nadążam :razz: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 szyszka.fr napisał(a):njakies zaklucenia sa, chyba dogo zatloczone:) , albo.... jak nic Asiorka nadchodzi:) Mi też od 20 min miele - jak nic, Asiorka leci. Czeeeeeeeść Asiorce :multi: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 No i Asiorka lotem koszącym przecięła łącze :shake: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 oj niedobra, niedobra nawet sie nie przywitala :( nie pomachala lapka Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Już Ona napewno pogroziła Ci miotłą :evil_lol: Przecież wiesz, że Ona za mną szaleje :cool3: Quote
Recommended Posts