szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 nie tz wyjal i uznal ze jestem nieprzytomna Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 szyszka.fr napisał(a):ale czasami mam przeblyski milosierdzia:cool3: Przebłyski, hehehe - miłosierdzia :evil_lol: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 szyszka.fr napisał(a):nie tz wyjal i uznal ze jestem nieprzytomna Rozumiem, że po nocy chodzisz do lodówki :cool3: :cool3: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Danusia12 napisał(a):Bo jak nie muszą, to leniu****ą i głupie myśli je nachodzą :p :mad: :mad: :mad: :mad: ej bo Danusi powiem juz ona zajmie sie glupotkami, ustawi tam gdzie trzeba Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Danusia12 napisał(a):Rozumiem, że po nocy chodzisz do lodówki :cool3: :cool3: nie to bylo w dzien Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 szyszka.fr napisał(a)::mad: :mad: :mad: :mad: ej bo Danusi powiem juz ona zajmie sie glupotkami, ustawi tam gdzie trzeba :smhair2: :lying: :eek: :sadCyber: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 pokaze Matiego psiaka, ktory chodzi po drzewach Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 szyszka.fr napisał(a):nie to bylo w dzien Ale jeżeli byłas nieprzytomna, to zachowywałaś sie jak w nocy - hyc do lodówki :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Danusia12 napisał(a)::smhair2: :lying: :eek: :sadCyber: no dobra (chwila milosierdzia)- nie powiem... tak tylko strasze:cool1: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 szyszka.fr napisał(a):pokaze Matiego psiaka, ktory chodzi po drzewach Pokazuj go Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Danusia12 napisał(a):Ale jeżeli byłas nieprzytomna, to zachowywałaś sie jak w nocy - hyc do lodówki :evil_lol: za duzo na glowie mam i tak sie konczy:razz: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 szyszka.fr napisał(a):no dobra (chwila milosierdzia)- nie powiem... tak tylko strasze:cool1: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 szyszka.fr napisał(a):ale duze wyszlo:crazyeye: Fajna psina - ale dlaczego chodząca po drzewach? Powinnaś zmniejszyć to zdjęcie do 500x500 Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 bo siora byla na ognisku i wziela go ze soba, a szwagier nagral na telefonie i pokazal tato powiedzial , ze jak by nie zobaczyl to by nie uwierzyl Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 szyszka.fr napisał(a):bo siora byla na ognisku i wziela go ze soba, a szwagier nagral na telefonie i pokazal tato powiedzial , ze jak by nie zobaczyl to by nie uwierzyl Ale to chyba było jakieś zwalone drzewo. Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Danusia12 napisał(a): Powinnaś zmniejszyć to zdjęcie do 500x500 ale jak??:razz: ja nie kumata w te sprawy Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Danusia12 napisał(a):Ale to chyba było jakieś zwalone drzewo. hmmmm zapytam i porosze o kopie nagrania dla niedowiarkow:cool1: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 szyszka.fr napisał(a):ale jak??:razz: ja nie kumata w te sprawy Ja zmniejszam w ACDSee. Ale ponoć gdzieś tam w Imageshack sie automatycznie zmniejsza. Ale pytaj o to kogoś mądrzejszego :-( Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 szyszka.fr napisał(a):hmmmm zapytam i porosze o kopie nagrania dla niedowiarkow:cool1: No nie mów, że właził na pionowe drzewo :-o Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 z tego co mi mowiono to tak ale sprawdze jeszcze raz ta historie z drugiej strony to Mati lazi po mebblach, wiec .... Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Danusia12 napisał(a):Ja zmniejszam w ACDSee. Ale ponoć gdzieś tam w Imageshack sie automatycznie zmniejsza. Ale pytaj o to kogoś mądrzejszego :-( Idź do postu #329 :razz: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 gdy bylysmy mlodsze mialysmy z siostra luzko pietrowe i Azir kiedys wskoczyl na pietro :) Quote
Recommended Posts