Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 tego podbitego oka?:cool3::evil_lol: hehehe, nie o taką wpadkę mi chodziło:eviltong: ja coś wiem na temat jamnioli, ponad 16 lat miałam taką parówę u siebie w domu, ten to dopiero potrafił:diabloti: Quote
Asior Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Danusia12 napisał(a): Nie życz jej tak żle. I tak ma małe mieszkanie :diabloti: oo my z menrzusiem nadajemy na podobnych falach :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Imbir1 napisał(a):tego podbitego oka?:cool3::evil_lol: hehehe, nie o taką wpadkę mi chodziło:eviltong: ja coś wiem na temat jamnioli, ponad 16 lat miałam taką parówę u siebie w domu, ten to dopiero potrafił:diabloti: I tych zadrapań i tych siniaków.....:-( No ja myślę, bo Moderator nie kumaty w sprawie netu, pomyśli, że to moja sprawka :evil_lol: Mile wspominam Atosa - mordercy wszystkich psów większych od niego :cool3: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Asior napisał(a):oo my z menrzusiem nadajemy na podobnych falach :loveu: RMeeeeeeeF eFeM :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 szyszka.fr napisał(a):witam ponownie! :) Żyjesz, a myślałem, że będę miał Ciebie na sumieniu ;) Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 a czy to nie było odwrotnie?:cool3::evil_lol: myślisz, że to przez PW można się tak wkopać?:diabloti: mój jamnior miał na imię Filip i z dużymi psami uwielbiał się bawić (jak ci się uda przebrnąć przez naszą sagę to gdzieś są jego fotki):lol: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 eeeeeeeeee tam! kobity zawsze sie dogadaja :) Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Imbir1 napisał(a):a czy to nie było odwrotnie?:cool3::evil_lol: myślisz, że to przez PW można się tak wkopać?:diabloti: mój jamnior miał na imię Filip i z dużymi psami uwielbiał się bawić (jak ci się uda przebrnąć przez naszą sagę to gdzieś są jego fotki):lol: Nie, napewno nie!! :shake: Latając na miotle :diabloti: Od jutra zaczynam - robi sie coraz ciekawiej :lol: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 szyszka.fr napisał(a):eeeeeeeeee tam! kobity zawsze sie dogadaja :) Ale zawsze któraś jest ta alfa, a ta druga musi zostac tą beta :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Danusia12 napisał(a):Nie, napewno nie!! :shake: Latając na miotle :diabloti: Od jutra zaczynam - robi sie coraz ciekawiej :lol: a czy to nie była kobita z bodbitym okiem?:cool3::evil_lol: ale za latanie na miotle to ty nie odpowiadasz:cool3: (chyba) a co cię tak zaciekawiło?:cool3: tam są jeszcze foteczki mojego Imbira seniorka za TM Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Danusia12 napisał(a):Ale zawsze któraś jest ta alfa, a ta druga musi zostac tą beta :evil_lol: albo obydwie mysla, ze sa ta alfa :cool3: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Imbir1 napisał(a):a czy to nie była kobita z bodbitym okiem?:cool3::evil_lol: ale za latanie na miotle to ty nie odpowiadasz:cool3: (chyba) a co cię tak zaciekawiło?:cool3: tam są jeszcze foteczki mojego Imbira seniorka za TM Nie, nie kombinuj :mad: tam był facet po przejściach :cool3: A to jesteś do tyłu na moim wątku :-( I jeszcze bardziej robi sie ciekawie :p Quote
Asior Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Danusia12 napisał(a):RMeeeeeeeF eFeM :evil_lol: ooooto to to :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 szyszka.fr napisał(a):albo obydwie mysla, ze sa ta alfa :cool3: A jak tak myślą, to prędzej, czy później kłaki fruwają :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Asior napisał(a):ooooto to to :evil_lol: Już ja coś szykuję, a Ty nawet nie przypuszczasz co :diabloti: :loveu: Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Danusia12 napisał(a):Nie, nie kombinuj :mad: tam był facet po przejściach :cool3: A to jesteś do tyłu na moim wątku :-( I jeszcze bardziej robi sie ciekawie :p jeżeli facet, to ja bym to przerobiła na bo mięso było za twarde:p aż takie mam tyły?:oops::oops::oops: rybki też są:p:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Imbir1 napisał(a):jeżeli facet, to ja bym to przerobiła na bo mięso było za twarde:p aż takie mam tyły?:oops::oops::oops: rybki też są:p:evil_lol: Hehehe, jesteś na bieżąco w temacie :loveu: Niestety - Asiorka może poświadczyć :eviltong: My też mieliśmy rybki - robi się cudo-wątek :razz: Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Danusia12 napisał(a):Hehehe, jesteś na bieżąco w temacie :loveu: Niestety - Asiorka może poświadczyć :eviltong: My też mieliśmy rybki - robi się cudo-wątek :razz: kulinarnie to ja naogół jestem w temacie:evil_lol: a propo, czy na przyszły tydzień wymyśliłeś już menu?:evil_lol: Asiorka wytłumacz mi, bo ja coś dziś nie trybię:cool3::oops::evil_lol: nie do końca, nie ma tam fotek mojego kanarka i papugi (obydwoje za TM):cool3: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Imbir1 napisał(a):kulinarnie to ja naogół jestem w temacie:evil_lol: a propo, czy na przyszły tydzień wymyśliłeś już menu?:evil_lol: Asiorka wytłumacz mi, bo ja coś dziś nie trybię:cool3::oops::evil_lol: nie do końca, nie ma tam fotek mojego kanarka i papugi (obydwoje za TM):cool3: Menu tygodniowe ustalamy w niedzielę :lol: Tak, Asiorka wytłumacz Imbirce, jak kobieta kobiecie :evil_lol: My mieliśmy tylko świnkę morską, o imieniu Porschak - bo biegał szybko jak ten samochód ;) Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 acha, czyli jutro się dowiem?:cool3::evil_lol: Asiorka, tłumacz:lol: a ja za gryzoniami nie przepadam, zraziłam się do nich skutecznie:evil_lol: miałam chyba z 5 lat, koleżanka wyszła na dwór z chomikiem, ponieważ grałyśmy w gumę, na czas skakania, oddała mi go. Siedziałam na ławce, chomik siedział na moich kolanach, no i sie zesrał:cool3: tak mnie to zniesmaczyło, że wogóle nie chciałam tego mieć w domu:cool3::evil_lol: Quote
Asior Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 menrzuś nic nie dostałam Imbir ja sama nie kumam o so ho menrzusiowi ????? Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Menrzuś, wytłumacz się, co z nas balona robisz?:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 No dobrze, bo jeszcze wlezę we własne....... Nic nie mówiłem :shake: Asiorka przeciwko mnie :( Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 hehehe, namieszał, namieszał i się wycofał:cool3: ja myślałam, ze tylko kobity tak potrafią:evil_lol: Quote
Recommended Posts