szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Danusia12 napisał(a):A co w ogóle TZ się stało - jeśli można wiedzieć? Na szczęście do Francji się nie wybieram ;) otwarte zlamanie, niestety obie kosci u nogi w kwietniu, w listopadzie mial druga operacje i okazalo sie ze w szpitalu wdala sie infekcja , a teraz to albo nie wiedza , albo nie chca powiedziec co sie dzieje ( co wizyta inny lekarz:-o ) chca znowu ciac:shake: tz chce leczyc sie w Polsce Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Kobieca....... :evil_lol: Ależ nie - tylko sie muszę jakoś przygotować. Właśnie robie harmonogram - kiedy i co sprzątnąć, co kupić, okna do mycia....... :cool3: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 ale ale jeszcze mi nie odpowiedziales CO U WAS? Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 szyszka.fr napisał(a):otwarte zlamanie, niestety obie kosci u nogi w kwietniu, w listopadzie mial druga operacje i okazalo sie ze w szpitalu wdala sie infekcja , a teraz to albo nie wiedza , albo nie chca powiedziec co sie dzieje ( co wizyta inny lekarz:-o ) chca znowu ciac:shake: tz chce leczyc sie w Polsce O rzesz Ty. No to mu współczuję. Cały rok uzależniony od krasnala jędzowatego :evil_lol: Ale tak serio, to nie dziwię się,że chce się leczyć gdzie indziej - walnij Go w plery ode mnie i niech sie trzyma ;) Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 szyszka.fr napisał(a):ale ale jeszcze mi nie odpowiedziales CO U WAS? A co u nas - a nic nowego. I ciemno sie robi za oknami :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 nie spodziewalismy sie po EUROPIE takich rzeczy gdyby nie bardzo mile panie w aptece to juz dawno by mi tz wykonczyli przepisano dwa rodzaje zastrzykow ,ktorych NIE WOLNO mieszac Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Danusia12 napisał(a): walnij Go w plery ode mnie i niech sie trzyma ;) z przyjemnoscia:diabloti: Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 no tak, kobieca.... zapomniałam:evil_lol: wstawiłam u nas foteczki a teraz idę innych odwiedzić:lol: szyszka współczuję TZ-owi, mój tata rok temy złamał nogę, ma 2 śruby założone i 73 lata, wiem jak taki wypadek może uprzykrzyć życie corej osobie i całemu otoczeniu:cool3:. Tyle że na moim ojcu goi się jak na psie:cool3:, a jak czytam, że u twojego TZ-ta tyle czasu to się aż nie chce wierzyć:cool3: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Danusia12 napisał(a):A co u nas - a nic nowego. I ciemno sie robi za oknami :diabloti: :angryy: :angryy: moze rozwiniesz temat?:mad: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Nie mam jak tego skomentować. Widać u nas nie jest znowu tak źle Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Imbir1 napisał(a):no tak, kobieca.... zapomniałam:evil_lol: wstawiłam u nas foteczki a teraz idę innych odwiedzić:lol: szyszka współczuję TZ-owi, mój tata rok temy złamał nogę, ma 2 śruby założone i 73 lata, wiem jak taki wypadek może uprzykrzyć życie corej osobie i całemu otoczeniu:cool3:. Tyle że na moim ojcu goi się jak na psie:cool3:, a jak czytam, że u twojego TZ-ta tyle czasu to się aż nie chce wierzyć:cool3: i to mnie dziwi bo tz z nie jednej sytuacji wyszed bez szwanku i niby tez zawsze sie goily wszelkie rany Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Jest coraz ciemniej, chmury przelatuję na niebie pchane wiatrem znad morza. Czasami blyśnie jakaś gwiazdka zapowiadająca nadejście Księżyca...... Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Danusia12 napisał(a):Nie mam jak tego skomentować. Widać u nas nie jest znowu tak źle nie ma co komentowac narzekamy na polska rzeczywistosc myslac , ze za granica jest lepiej a prawda jest taka , ze wszedzie taka sama parodia tylko w innym jezyku:shake: Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 rety jak się tu poetycko robi:cool3::evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Danusia12 napisał(a):Jest coraz ciemniej, chmury przelatuję na niebie pchane wiatrem znad morza. Czasami blyśnie jakaś gwiazdka zapowiadająca nadejście Księżyca...... romantyk?:loveu: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Imbir - widziałem, widzałem - sa fantastyczne. Zazdroszcze takiej ilości psów w kupie. Argon na pewno by chciał, ale ta jędza...... Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 szyszka.fr napisał(a):romantyk?:loveu: No przecież miałem rozwinąć temat ciemności za oknami :eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 szyszka.fr napisał(a):i w dodatku chyba ostatni :) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Imbir na samym początku chciał zjeść Amigo ale później zajął się Fantą i prawie na krok jej nie odstępował, więc foteczki są głównie z beaglami:p Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 miales rozwinac : co u Was slychac??????? Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Imbir1 napisał(a):Imbir na samym początku chciał zjeść Amigo ale później zajął się Fantą i prawie na krok jej nie odstępował, więc foteczki są głównie z beaglami:p Ale za to sobie poszalał. Nasze też sie wyszalały dzisiaj. Poten jedzonko i padły w objęcia.... Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 czyli: jak Sylwa, Argon, Danusia z Mezusiem, gdzie byliscie , co robiliscie? kto, gdzie, co, jak i z kim? dlaczego? takie streszczenie tej ksiazki co ma sie niedlugo pojawic :) Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 szyszka.fr napisał(a):miales rozwinac : co u Was slychac??????? A Ty o takich przyziemnych sprawach - dzisiaj jestem uduchowiony :evil_lol: Chyba sobie jakiegoś wiersza strzelę, bo nie wytrzymam tego ciśnienia natchnienia :razz: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 chcesz i masz :) : PIESKIE ŻYCIE L. Konopinski Pies sie garnie pod latarnie, bo gdzie indziej widac marniej, swiatło lampy zas nakłania do czytania i pisania. Pod latarnia jest najjasniej i tam mozna znależć własnie ogłoszenie takiej tresci: - Niech sie zaden pies nie piesci i natychmiast wielka rzeszą pieski pieszo niech pospieszą na spotkanie psiej gromady, na obrady i narady, bo nareszcie czas wyszczekac, co pies robi dla człowieka; jak go lubi, jak go ceni, jak pomaga mu na Ziemi; czas powiedzieć wszystkim ludziom, jak sie pieski dla nich trudza; że są pierwsze do obrony, że prowadza niewidomych, że chca w pana oczach czytac, że wedruja z nim po szczytach. Quote
Recommended Posts