Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Imbir1 napisał(a):
ja nawet nie pamiętam jak oni byli, widocznie się bardzo cicho zachowywali:cool3::evil_lol:
a menrzuś kiedy wstawisz foteczki, mogą byś te z pocharataną twarzą:p

To chyba naturalny usypiacz Imbira na Ciebie podziałał, bo my gardeł nie oszczędzaliśmy :diabloti:

Cos pomyślimy :cool1:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Imbir1 napisał(a):
patrzcie, jak mu się to "myszowate" spodobało:evil_lol:, to powiedzenie mojego brata:evil_lol:

Ale to nie Twój brat mi o tym powiedział :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Danusia12 napisał(a):
To chyba naturalny usypiacz Imbira na Ciebie podziałał, bo my gardeł nie oszczędzaliśmy :diabloti:

Cos pomyślimy :cool1:

my z Imbirkiem, nie narzekamy na problemy ze spaniem:p

pomyśl, pomyśl:lol:

Posted

szyszka.fr napisał(a):
wlasnie ktos obiecal fotki i ksiazka miala byc pisana :[

Kiedy cały dzień w tym pokoiku ruch jak na, nieprzymierzając, Piotrowskiej. Każdego obsłużyć, paliwo do miotły nalać...... Nie ma czasu się nawet podrapać :shake:

Posted

Danusia12 napisał(a):
Ale to nie Twój brat mi o tym powiedział :evil_lol: :evil_lol:

no nie brat tylko ja, brat mówi na mnie mysza, albo myszowata:cool3::cool3::cool3::evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
my z Imbirkiem, nie narzekamy na problemy ze spaniem:p

pomyśl, pomyśl:lol:

Domyślam się :razz: My też nie - i do tego x2 :evil_lol:

Pożyjemy, zobaczymy :p

Posted

[quote name='Imbir1']ja nawet nie pamiętam jak oni byli, widocznie się bardzo cicho zachowywali:cool3::evil_lol:
a menrzuś kiedy wstawisz foteczki, mogą byś te z pocharataną twarzą:p
NO WŁAŚNIE!!! KIEDY???? sama "żem" ciekawa z kim na te nocne eskapady latam (bo majciorki już widziałam jak mu koszulke nocną podwiało, ale twarzy ni huhu)(majtaski miał w różowe misie :evil_lol:

Posted

[quote name='Danusia12']Kiedy cały dzień w tym pokoiku ruch jak na, nieprzymierzając, Piotrowskiej. Każdego obsłużyć, paliwo do miotły nalać...... Nie ma czasu się nawet podrapać :shake:
No proszę, to ty przy okazji tych nocnych nalotów tak dobrze poznałeś Łódź, fakt wieczorami jest na Pietrynie tłoczno:cool3::evil_lol:, ale teraz mamy jeszcze Manufakturę

Posted

Danusia12 napisał(a):
Kiedy cały dzień w tym pokoiku ruch jak na, nieprzymierzając, Piotrowskiej. Każdego obsłużyć, paliwo do miotły nalać...... Nie ma czasu się nawet podrapać :shake:

opierniczasz sie i tyle:cool1:
na co ci sie drapac:cool3: sam mowiles, ze w nocy 20 pazurkow cie drapie:evil_lol:

Posted

[quote name='Asior']NO WŁAŚNIE!!! KIEDY???? sama "żem" ciekawa z kim na te nocne eskapady latam (bo majciorki już widziałam jak mu koszulke nocną podwiało, ale twarzy ni huhu)(majtaski miał w różowe misie :evil_lol:
Menrzuś, masz majciochy w różowe misie?????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti:

Posted

[quote name='Asior']NO WŁAŚNIE!!! KIEDY???? sama "żem" ciekawa z kim na te nocne eskapady latam (bo majciorki już widziałam jak mu koszulke nocną podwiało, ale twarzy ni huhu)(majtaski miał w różowe misie :evil_lol:

Wcale że nie - wtedy żadnych majtasów nie miałem. I nie oszukuj :shake:

Posted

Imbir1 napisał(a):
No proszę, to ty przy okazji tych nocnych nalotów tak dobrze poznałeś Łódź, fakt wieczorami jest na Pietrynie tłoczno:cool3::evil_lol:, ale teraz mamy jeszcze Manufakturę

Niestety, ale Asiorka nie chciała sie tam zatrzymać. A więcej już nie powiem, bo znowu oberwę :mad:

Posted

:loveu: :loveu: :loveu:
oj Asior! Na twarz widocznie nie patrzylas:diabloti: , te MISIE przykuly twoja uwage:evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Menrzuś, masz majciochy w różowe misie?????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti:

No przecież mówię, że nie. Asiorka oszukuje - chce mnie ośmieszyć :mad:

Posted

Imbir1 napisał(a):
nie miałeś?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: hmmmmm, coraz lepiej się robi
DLACZEGO MNIE NIE OBUDZILIŚCIE??????????

Ja zacząłem sie drzeć, a Ona widocznie cosik zobaczyła i "ciiiiiiii". A dalej to nie powiem - powód w poście wyżej :evil_lol:

Posted

Asior napisał(a):
no to co to było to co wzięłam za misie???? :crazyeye: aż się boję myśleć :-o

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Asior, poplułam ze śmiechu przez ciebie monitor:diabloti:, przestań bo ja mam naprawdę niezłą wyobraźnię:diabloti: