Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Imbir1 napisał(a):ja nawet nie pamiętam jak oni byli, widocznie się bardzo cicho zachowywali:cool3::evil_lol: a menrzuś kiedy wstawisz foteczki, mogą byś te z pocharataną twarzą:p To chyba naturalny usypiacz Imbira na Ciebie podziałał, bo my gardeł nie oszczędzaliśmy :diabloti: Cos pomyślimy :cool1: Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 patrzcie, jak mu się to "myszowate" spodobało:evil_lol:, to powiedzenie mojego brata:evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 wlasnie ktos obiecal fotki i ksiazka miala byc pisana :[ Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Asior napisał(a)::cool3: iiitam dla mnie ważne jest wnętrze a nie powłoka :roll: Chodzi Ci o moją wątrobę, czy nerki ? :cool3: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Imbir1 napisał(a):patrzcie, jak mu się to "myszowate" spodobało:evil_lol:, to powiedzenie mojego brata:evil_lol: Ale to nie Twój brat mi o tym powiedział :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Danusia12 napisał(a):To chyba naturalny usypiacz Imbira na Ciebie podziałał, bo my gardeł nie oszczędzaliśmy :diabloti: Cos pomyślimy :cool1: my z Imbirkiem, nie narzekamy na problemy ze spaniem:p pomyśl, pomyśl:lol: Quote
Asior Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Danusia12 napisał(a): No też tak mówię - przecież takich myszowatych nie ma dużo :evil_lol: Imbir ja bym się obraziła :evil_lol: :cool3: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 szyszka.fr napisał(a):wlasnie ktos obiecal fotki i ksiazka miala byc pisana :[ Kiedy cały dzień w tym pokoiku ruch jak na, nieprzymierzając, Piotrowskiej. Każdego obsłużyć, paliwo do miotły nalać...... Nie ma czasu się nawet podrapać :shake: Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Danusia12 napisał(a):Ale to nie Twój brat mi o tym powiedział :evil_lol: :evil_lol: no nie brat tylko ja, brat mówi na mnie mysza, albo myszowata:cool3::cool3::cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Imbir1 napisał(a):my z Imbirkiem, nie narzekamy na problemy ze spaniem:p pomyśl, pomyśl:lol: Domyślam się :razz: My też nie - i do tego x2 :evil_lol: Pożyjemy, zobaczymy :p Quote
Asior Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Imbir1']ja nawet nie pamiętam jak oni byli, widocznie się bardzo cicho zachowywali:cool3::evil_lol: a menrzuś kiedy wstawisz foteczki, mogą byś te z pocharataną twarzą:p NO WŁAŚNIE!!! KIEDY???? sama "żem" ciekawa z kim na te nocne eskapady latam (bo majciorki już widziałam jak mu koszulke nocną podwiało, ale twarzy ni huhu)(majtaski miał w różowe misie :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Danusia12']Kiedy cały dzień w tym pokoiku ruch jak na, nieprzymierzając, Piotrowskiej. Każdego obsłużyć, paliwo do miotły nalać...... Nie ma czasu się nawet podrapać :shake: No proszę, to ty przy okazji tych nocnych nalotów tak dobrze poznałeś Łódź, fakt wieczorami jest na Pietrynie tłoczno:cool3::evil_lol:, ale teraz mamy jeszcze Manufakturę Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Danusia12 napisał(a):Kiedy cały dzień w tym pokoiku ruch jak na, nieprzymierzając, Piotrowskiej. Każdego obsłużyć, paliwo do miotły nalać...... Nie ma czasu się nawet podrapać :shake: opierniczasz sie i tyle:cool1: na co ci sie drapac:cool3: sam mowiles, ze w nocy 20 pazurkow cie drapie:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Imbir1 napisał(a):no nie brat tylko ja, brat mówi na mnie mysza, albo myszowata:cool3::cool3::cool3::evil_lol: No widzisz - Myszowata to brzmi dumnie! :loveu: Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Asior']NO WŁAŚNIE!!! KIEDY???? sama "żem" ciekawa z kim na te nocne eskapady latam (bo majciorki już widziałam jak mu koszulke nocną podwiało, ale twarzy ni huhu)(majtaski miał w różowe misie :evil_lol: Menrzuś, masz majciochy w różowe misie?????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Asior']NO WŁAŚNIE!!! KIEDY???? sama "żem" ciekawa z kim na te nocne eskapady latam (bo majciorki już widziałam jak mu koszulke nocną podwiało, ale twarzy ni huhu)(majtaski miał w różowe misie :evil_lol: Wcale że nie - wtedy żadnych majtasów nie miałem. I nie oszukuj :shake: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Imbir1 napisał(a):No proszę, to ty przy okazji tych nocnych nalotów tak dobrze poznałeś Łódź, fakt wieczorami jest na Pietrynie tłoczno:cool3::evil_lol:, ale teraz mamy jeszcze Manufakturę Niestety, ale Asiorka nie chciała sie tam zatrzymać. A więcej już nie powiem, bo znowu oberwę :mad: Quote
szyszka.fr Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Asior']NO WŁAŚNIE!!! KIEDY???? sama "żem" ciekawa z kim na te nocne eskapady latam (bo majciorki już widziałam jak mu koszulke nocną podwiało, ale twarzy ni huhu)(majtaski miał w różowe misie :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: oj Asior! Na twarz widocznie nie patrzylas:diabloti: , te MISIE przykuly twoja uwage:evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 nie miałeś?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: hmmmmm, coraz lepiej się robi DLACZEGO MNIE NIE OBUDZILIŚCIE?????????? Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Imbir1 napisał(a):Menrzuś, masz majciochy w różowe misie?????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti: No przecież mówię, że nie. Asiorka oszukuje - chce mnie ośmieszyć :mad: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 szyszka.fr napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: oj Asior! Na twarz widocznie nie patrzylas:diabloti: , te MISIE przykuly twoja uwage:evil_lol: Bez komentarza :cool1: Quote
Asior Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 no to co to było to co wzięłam za misie???? :crazyeye: aż się boję myśleć :-o Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Imbir1 napisał(a):nie miałeś?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: hmmmmm, coraz lepiej się robi DLACZEGO MNIE NIE OBUDZILIŚCIE?????????? Ja zacząłem sie drzeć, a Ona widocznie cosik zobaczyła i "ciiiiiiii". A dalej to nie powiem - powód w poście wyżej :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Asior napisał(a):no to co to było to co wzięłam za misie???? :crazyeye: aż się boję myśleć :-o Może to było miotłowe siodło? :eviltong: Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Asior napisał(a):no to co to było to co wzięłam za misie???? :crazyeye: aż się boję myśleć :-o :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Asior, poplułam ze śmiechu przez ciebie monitor:diabloti:, przestań bo ja mam naprawdę niezłą wyobraźnię:diabloti: Quote
Recommended Posts