Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bezwzgledna ta Iv:shake:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]ja też muszę uciekać.....muszę jeszcze manicure strzelić przed pracą:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]I wpadnę w pracy...............paaaaaaaa kochani:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Pedicure się nie opłaca robić - i tak nie widać :diabloti:

Czymnij się :multi::loveu:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Tak od rana? :crazyeye:[/quote]
no Ona taka jest :roll: od rana wali po grzbiecie, najpierw mnie, a potem padło na Ciebie :roll: to chyba na jej lepsze samopoczucie z rana :p
ale poza tym to jest taaaaaka słodka ;):cool3:

:diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']No i doopa :placz:.....po grzbiecie dostałem :placz:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeee tam,..chciałam Cię wyróżnić tym hiciorem;)......nie udało się?:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]:cool1: a może nie było, co? :razz:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nieeeee......nigdy w zyciu[/B][/COLOR][/FONT]:roll:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]NO!:p Czuję się usatysfakcjonowana:p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Dobra, dobra - jeszcze ręce Ci się będą trząść przy malowaniu pazurków :evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']no Ona taka jest :roll: od rana wali po grzbiecie, najpierw mnie, a potem padło na Ciebie :roll: to chyba na jej lepsze samopoczucie z rana :p

:diabloti:[/quote]
Ale przynajmniej widać, że Jabłuszkowej ulżyło :diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bezwzgledna ta Iv:shake:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]ja też muszę uciekać.....muszę jeszcze manicure strzelić przed pracą:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]I wpadnę w pracy...............paaaaaaaa kochani:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
błeheheheheh ale Ty masz tupet Jabłuszkowa :multi: :angryy: :evil_lol: :evil_lol:

będziesz obgryzała pazurki? :roll:

Paaaaaaaa miłego dnia i prackowania :multi::loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Aaaaaaaaaaa to zalezy:diabloti::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Paaaaaaaaaaaaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Chyba w zimie w sandałach nie chodzisz? :crazyeye:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale przynajmniej widać, że Jabłuszkowej ulżyło :diabloti:[/quote]
ano od razu odzyskała humor :evil_lol: no i ta ....poranna "sraczka" jej przeszła :roll:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Tak od rana? :crazyeye:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bezwzgledna ta Iv:shake:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]
ja też muszę uciekać.....muszę jeszcze manicure strzelić przed pracą:roll:

I wpadnę w pracy...............paaaaaaaa kochani:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Pedicure się nie opłaca robić - i tak nie widać :diabloti:

Czymnij się :multi::loveu:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Aaaaaaaaaaa to zalezy:diabloti::razz:

Paaaaaaaaaaaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iv_']no Ona taka jest :roll: od rana wali po grzbiecie, najpierw mnie, a potem padło na Ciebie :roll: to chyba na jej lepsze samopoczucie z rana :p

:diabloti:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Już ty na mnie nie zwalaj:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iv_']ano od razu odzyskała humor :evil_lol: no i ta ....poranna "sraczka" jej przeszła :roll:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Nooooo....sraczka minęła i tylko ten urok został :multi:.........:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Nooooo....sraczka minęła i tylko ten urok został :multi:.........:evil_lol:[/quote]
niezły kombinator jesteś :cool1: :diabloti:

Posted

cześć smyki moje kochane :loveu:
mam tylko minutkę więc szybko piszę, że żyję jeszcze i pamiętam o was ;) i marzę o dwóch tygodniach wolnego.....:evil_lol:

PS: Menrzuś - masz PW.

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Dobra ...przebrnęłam przez te poskakane posty ..... bereczek wszystkim :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:multi: no proszę, jaka dzielna dziewczynka :evil_lol:
z tych poskakanych postów to można czasem nic nie zrozumieć :shake: bo najpierw są dopowiedzi, a zapytania gdzieś......w tyle :cool3:
Generalnie czytanie mamy utrudnione, ale co to dla wytwałych......pestka :diabloti:

Czeeeeee Ala [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG] [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG] [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]One tak skaczą (te posty:roll:) bo Iv i Menrzuś za dużo pyplają....aż się dogo gotuje:evil_lol:

Doberek popołudniowy wszystkim:multi::loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']machuu machuu :bye::bye:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Tak publicznie:crazyeye:........zaraz przyjdzie Menrzuś i Cię zaaresztuje:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Tak publicznie:crazyeye:........zaraz przyjdzie Menrzuś i Cię zaaresztuje:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol: sie nie boje :eviltong:

Posted

[quote name='evaxon']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol: sie nie boje :eviltong:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja tam nie wiem.....ja bym się bała:roll: On ma takie rózowe futrzane kajdanki:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja tam nie wiem.....ja bym się bała:roll: On ma takie rózowe futrzane kajdanki:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:multi::multi::multi::multi::multi: gdzie on gdzie :D