Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Danusia12']
Dla tych co dawno morza nie widzieli, bądź nie widzieli pustej plaży :razz:

Czemu ta woda jest taka słona?
[IMG]http://img444.imageshack.us/img444/8425/92278009px6.jpg[/IMG]
Ten, kto ma boksera, zna ten widok - podkulony tyłek i szalony bieg
[IMG]http://img212.imageshack.us/img212/340/57843576iu2.jpg[/IMG]

Aż sie morda śmieje
[IMG]http://img65.imageshack.us/img65/8979/87097870xj8.jpg[/IMG][/quote]

Menrzuś, a ja tak się za tym widokiem stęskniłam ! Zazdroszczę wam takich spacerów :loveu: Muszę koniecznie w tym roku się nad morze wybrać !

Posted

[quote name='Imbir1']ech, te nasze bidulki fafluniaste:shake: ten pies w ciągu 10 dni tak zmarniał, jak dziewczyny były wcześniej w schronisku to to było z nigo kawał psa:-([/quote]

Bokserki nie są stworzone do życia w klatce, tylko na fotelu.

Posted

[quote name='Agniest']Menrzuś, a ja tak się za tym widokiem stęskniłam ! Zazdroszczę wam takich spacerów :loveu: Muszę koniecznie w tym roku się nad morze wybrać ![/quote]

Doceniam to, że mieszkam nad morzem właściwie tylko zimą. Latem, to jest koszmar

Posted

[quote name='Danusia12']A co Wy tak sobie dziękujecie poza moimi plecami, co? :angryy:[/quote]

A mamy takie tam sekrety.....:cool3: nic nie bój, dotyczą boksia w potrzebie.
A jeśli chodzi o widoki to tak, mam na myśli te małe pagórki...:evil_lol: Dla faceta to przecież chyba miłe widoki, nie?

Posted

muszę ci powiedzieć - na samą myśl już mi się robi smutno - że jutro nie wpadnę na kawkę, ani później :placz: bo mam parę ważnych spraw do załatwienia i urlopik mały sobie biorę .
Miłego dnia więc życzę, pozostałe cioteczki na pewno będą dotrzymywać ci towarzystwa.

PS: oglądałeś ten filmik od Asiora? bo ja też się boję.....

Posted

[quote name='Danusia12']
Jakieś 1min i wyłączyłem :angryy: :mad: :angryy: :placz: !!!!!!!!![/QUOTE]

wymiękłeś??? :( to co chciałam żebyście zobaczyli jest mniejwięcej w połowie filmu :(

Posted

[quote name='Danusia12']Te zdjęcia w Chałupach były robione :p To tam jechałaś przez Gdańsk? :cool3:[/quote]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: do Bodziulki wszystko podobne:diabloti: (ona mnie chyba dziś udusi;) )

Posted

bleee posta mi wcięło :diabloti:

[quote name='Imbir1']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: do Bodziulki wszystko podobne:diabloti: (ona mnie chyba dziś udusi;) )[/quote]

Jaaaa??? Ciebbbieee??? A w zyciu - nie będę sobie rączek brudziła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :diabloti: :cool3: ;)

W sumie do Chałup pociągiem się jedzie przez Gdańsk

Posted

[quote name='Imbir1']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: do Bodziulki wszystko podobne:diabloti: (ona mnie chyba dziś udusi;) )[/quote]

A za co Ona ma niby Ciebie udusić? I jak ma juz to zrobić, to nie na tej stronce :razz: