Menrzuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Już myślałem, że nigdy się nie odezwiesz. Witamy Ciebie jak zwykle przyjemnie ;) Quote
AgaiTheta Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Miałam focha :evil_lol: ... ale jakoś mimo zaglądania, nie umiałam milczeć :evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Dziabągi trza wymyśleć głosowanie na walentynkę!!! Jak to zrobić... hmm?? Quote
Menrzuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Jesteś szefową :evil_lol: A jakie masz myśli na ten temat? Quote
AgaiTheta Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='Danusia12']A co się stało? Skąd ten foch?[/quote] Oj widzisz Menrzuś, bo ja taka wrażliwa jestem :evil_lol: :mad: ...a ostatnio miałam zły okres i wszystko mnie kuło w serduszko, ale oki, za mocno jednak Was kocham i, i tak kawke piłam z Wami :loveu: Quote
Menrzuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Jeżeli coś zrobiłem złego, to zaraz lecę do kuchni pochlastać się :-( Quote
Asior Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Danusia12'] A wiesz, dzisiaj wysłałem Danusi do pracy tego linka do fretek, co mi przesłałaś - zrobił totalną furorę. Pewnie gania teraz w mailach niewiadomo gdzie ;)[/QUOTE] spokoo cieszę się , ze się Wam podoba :) a teraz..jesli macie mocne nerwy....to zobaczcie to: [url]www.tinyurl.com/7e8zl[/url] ale ostrzegam sceny drastyczne, ale warto obejrzeć...ja nie wierzyłam, że do tego zdolny jest człowiek ........ jest taka jedna scena kiedy obdarty ze skóry zwierzak podnosi głowkę :placz: cos potwornego!!!!! Quote
AgaiTheta Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Nieeee, no bez przesady!!!!!!!!!!!!!!! Ty się mną nie przejmuj!!!! Nic się nie stało! Quote
Menrzuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Asior']spokoo cieszę się , ze się Wam podoba :) a teraz..jesli macie mocne nerwy....to zobaczcie to: [URL="http://www.tinyurl.com/7e8zl"]www.tinyurl.com/7e8zl[/URL] ale ostrzegam sceny drastyczne, ale warto obejrzeć...ja nie wierzyłam, że do tego zdolny jest człowiek ........ jest taka jedna scena kiedy obdarty ze skóry zwierzak podnosi głowkę :placz: cos potwornego!!!!![/quote] Wybacz, ale jestem miekkim Menrzusiem i po takiej zapowiedzi nie będę tego po nocy oglądał :cool1: Quote
Menrzuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='AgaiTheta']Nieeee, no bez przesady!!!!!!!!!!!!!!! Ty się mną nie przejmuj!!!! Nic się nie stało![/quote] No, bo jakby.....:grab: Ale wróćmy do tematu Walentynek - co proponujesz? Quote
Asior Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 menrzuś!!! cykor jesteś ???? nie no myslałam, że Ty z tych maczo :D ogladnij naprawde warto .... Quote
Menrzuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Asior']menrzuś!!! cykor jesteś ???? nie no myslałam, że Ty z tych maczo :D ogladnij naprawde warto ....[/quote] Sam się...... boję :oops: Quote
AgaiTheta Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Nie oglądajcie tego!!!!!!!!!! Ja już nie będę nigdy spokojnie spała. Nigdy sobie nie wybacze tego, że nie mam wpływu na takie kurewskie mordy!!! Quote
Menrzuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 A, no jeżeli za..... rękę, to spróbuję otworzyć. Zawsze można przerwać :razz: Quote
Menrzuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='AgaiTheta']Nie oglądajcie tego!!!!!!!!!! Ja już nie będę nigdy spokojnie spała. Nigdy sobie nie wybacze tego, że nie mam wpływu na takie kurewskie mordy!!![/quote] Powstrzymałem się. Przy takim słownictwie to musi być nieludzkie. Quote
Menrzuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Czy potowarzyszycie mi przy przejściu przez 2000? Quote
AgaiTheta Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Asiorka to była kropka na koniec podłego dnia!!! Usuń ten link, chyba tak będzie lepiej, ja normalnie mam drgawki, sama wiedza nie wystarczy, niektórych bezsilność zabija! Quote
Asior Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Danusia12']A, no jeżeli za..... rękę, to spróbuję otworzyć. Zawsze można przerwać :razz:[/QUOTE] menrzus w końcu facet jesteś!!! nie wymiękaj...ludzie musza wiedzieć jak to wyglada i jak to sie odbywa :( a to zwierze które podnosi gowe....nie zapomne tego nigdy!!!!!! Quote
Menrzuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ale jakiś taki miękki ze mnie facet. Ja umarłbym z głodu na fermie kurczaków :shake: Quote
Asior Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Aga dlatego właśnie trzeba ludzi uświadamiac!!!!!! KAŻDY kupujący futro powinien zobaczyć ten filmik!!!!!! menrzuś no skoro nie chcesz to zuszać nie będe :( Quote
Menrzuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Asior']Aga dlatego właśnie trzeba ludzi uświadamiac!!!!!! KAŻDY kupujący futro powinien zobaczyć ten filmik!!!!!! menrzuś no skoro nie chcesz to zuszać nie będe :([/quote] A każdy, który je schabowego ? Quote
Asior Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 menrzusku..oni nie zabijają za schaboweo....oni zabijają dla futer.....nawet nie o to chodzi..bo świata nie zmienimy, ale co im szkodzi zabić to zwierze przed obdarciem ze skóry :( Quote
Menrzuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Asior']menrzusku..oni nie zabijają za schaboweo....oni zabijają dla futer.....nawet nie o to chodzi..bo świata nie zmienimy, ale co im szkodzi zabić to zwierze przed obdarciem ze skóry :([/quote] Nie potrafię tego skomentować. Widocznie niektórzy z nas nie byli przez Boga stworzeni. Quote
Recommended Posts