Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Danusia12']A co się stało? Skąd ten foch?[/quote]

Oj widzisz Menrzuś, bo ja taka wrażliwa jestem :evil_lol: :mad:
...a ostatnio miałam zły okres i wszystko mnie kuło w serduszko, ale oki, za mocno jednak Was kocham i, i tak kawke piłam z Wami :loveu:

Posted

[quote name='Danusia12']
A wiesz, dzisiaj wysłałem Danusi do pracy tego linka do fretek, co mi przesłałaś - zrobił totalną furorę. Pewnie gania teraz w mailach niewiadomo gdzie ;)[/QUOTE]

spokoo cieszę się , ze się Wam podoba :)

a teraz..jesli macie mocne nerwy....to zobaczcie to:
[url]www.tinyurl.com/7e8zl[/url]
ale ostrzegam sceny drastyczne, ale warto obejrzeć...ja nie wierzyłam, że do tego zdolny jest człowiek ........ jest taka jedna scena kiedy obdarty ze skóry zwierzak podnosi głowkę :placz: cos potwornego!!!!!

Posted

[quote name='Asior']spokoo cieszę się , ze się Wam podoba :)

a teraz..jesli macie mocne nerwy....to zobaczcie to:
[URL="http://www.tinyurl.com/7e8zl"]www.tinyurl.com/7e8zl[/URL]
ale ostrzegam sceny drastyczne, ale warto obejrzeć...ja nie wierzyłam, że do tego zdolny jest człowiek ........ jest taka jedna scena kiedy obdarty ze skóry zwierzak podnosi głowkę :placz: cos potwornego!!!!![/quote]

Wybacz, ale jestem miekkim Menrzusiem i po takiej zapowiedzi nie będę tego po nocy oglądał :cool1:

Posted

[quote name='AgaiTheta']Nieeee, no bez przesady!!!!!!!!!!!!!!!
Ty się mną nie przejmuj!!!!
Nic się nie stało![/quote]

No, bo jakby.....:grab:

Ale wróćmy do tematu Walentynek - co proponujesz?

Posted

[quote name='AgaiTheta']Nie oglądajcie tego!!!!!!!!!!

Ja już nie będę nigdy spokojnie spała.
Nigdy sobie nie wybacze tego, że nie mam wpływu na takie kurewskie mordy!!![/quote]

Powstrzymałem się. Przy takim słownictwie to musi być nieludzkie.

Posted

[quote name='Danusia12']A, no jeżeli za..... rękę, to spróbuję otworzyć. Zawsze można przerwać :razz:[/QUOTE]

menrzus w końcu facet jesteś!!! nie wymiękaj...ludzie musza wiedzieć jak to wyglada i jak to sie odbywa :(
a to zwierze które podnosi gowe....nie zapomne tego nigdy!!!!!!

Posted

Aga dlatego właśnie trzeba ludzi uświadamiac!!!!!! KAŻDY kupujący futro powinien zobaczyć ten filmik!!!!!!

menrzuś no skoro nie chcesz to zuszać nie będe :(

Posted

[quote name='Asior']Aga dlatego właśnie trzeba ludzi uświadamiac!!!!!! KAŻDY kupujący futro powinien zobaczyć ten filmik!!!!!!

menrzuś no skoro nie chcesz to zuszać nie będe :([/quote]

A każdy, który je schabowego ?

Posted

menrzusku..oni nie zabijają za schaboweo....oni zabijają dla futer.....nawet nie o to chodzi..bo świata nie zmienimy, ale co im szkodzi zabić to zwierze przed obdarciem ze skóry :(

Posted

[quote name='Asior']menrzusku..oni nie zabijają za schaboweo....oni zabijają dla futer.....nawet nie o to chodzi..bo świata nie zmienimy, ale co im szkodzi zabić to zwierze przed obdarciem ze skóry :([/quote]

Nie potrafię tego skomentować. Widocznie niektórzy z nas nie byli przez Boga stworzeni.