Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Ale historia!!!!! Niewiarygodne...

Jestem pełna podziwu dla bokseromaniaków :Rose: :Rose: :Rose:

Nowym właścicielom życzę wielu szczęśliwych wspólnych chwil, jesteście WSPANIALI!!!! Szczęśliwego Nowego Roku dobrzy ludzie!!!!

Posted

Może zwariowani, ale jak uroczo i ;) To chyba jedna z najszybszych adopcji na dogo!!! Mała miała ogromne szczęście, między swiętami i Sylwestrem znalazła nowy dom, niewiarygodne i takie piękne!

Posted

;) Danka jużod dawna obserwowała forum. Wiele razy chciała już zareagować na nieszczęście psie, ale nie była zalogowana. A wczoraj, gdy pokazała mi tą historię - decyzja zapadła w sekundzie. Nowe życie dla psiny, a dla nas niesamowity sylwestrowy "prezent", jeżeli ja można nazwać prezentem.
Zaczyna rządzić w domu - wszystko co było zarezerwowane dla Argona, kompletnie niczym sie nie przejmując, anektuje dla siebie. A Argon tylko patrzy to na nią, to na mnie. Maja leży teraz koło mnie z pełnym brzuchem,a jak tylko wstaję - od razu biegnie za mną. Danka jest zazdrosna :):)

Posted

Pewnie Maja ma pierwszy raz w życiu prawdziwy dom... Cioteczki behawiorystki, radźta coś, bo z niej terrorystka wyrośnie. Za kilka dni zabierze sobie Pana i przeprowadzi się z nim do własnego pokoju i nikogo więcej tam nie wpuści :diabloti:
Argon dzisiaj bidak jest, takiego szoka mu sprawili...

Posted

[quote name='Danusia12'];) Maja leży teraz koło mnie z pełnym brzuchem,a jak tylko wstaję - od razu biegnie za mną. [/quote]

psie dziewczyny tak chyba juz mają

u nas też tylko pan, pan, pan i pan...
chociaż pan nawet nie wie ile kropli leku trzeba podać
ot co smutna rzeczywistośc

Posted

Prześlę jutro zdjęcia - ona za mną na kanapie, a te 30kg Argona u mnie na kolanach. Argon na prawdę przeżywa szoka. Cały czas muszę to ją, to jego głaskać, tylko że Maja chyba zaczyna być o mnie zazdrosna. Od jutra trzeba będzie nad tym popracować !
Menrzuś