Menrzuś Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Wpis 150 - oczywiście od menrzusia :) Quote
AniaB Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 oj Danusiu - jeszcze ona bedzie u was rządzic:lol: porozstawia chłopów po kątach:lol: taka kruszynka, chudzinka... Quote
akucha Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Ale historia!!!!! Niewiarygodne... Jestem pełna podziwu dla bokseromaniaków :Rose: :Rose: :Rose: Nowym właścicielom życzę wielu szczęśliwych wspólnych chwil, jesteście WSPANIALI!!!! Szczęśliwego Nowego Roku dobrzy ludzie!!!! Quote
halbina Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 A "menrzusiowie"... biedactwa! :loveu: Wymiziać "menrzusiów" obowiązkowo! Quote
Menrzuś Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Nikt mnie niechce wymiziać:( Za to Maja ma strsznie długi, ciepły język i jak tylko jej sie uda, to jestem cały oblizany :) Quote
halbina Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Danusiu, Ciebie wymizia Twoje stadko! :eviltong: Quote
Menrzuś Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Kurcze, znów zapomniałem sie podpisać. Tamto było oczywiście od menrzusia :) Quote
halbina Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Oj, "Menrzusiu", będziesz się musiał zalogować osobiście na dogo... a mizianko ode mnie wierualne, niestety :eviltong: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Decyzja zapadła - Maja będzie spała po mojej stronie :) Dzięki za mizianie - jaki Sylwester, taki cały rok :) Quote
AniaB Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 zdecydowanie menrzus niepowinien wystepować pod nickiem Danusia12:lol: :lol: Quote
Menrzuś Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Właśnie zajęła Argona fotel i odgania faceta. Została mu tylko podłoga. Biedak, chyba go wezmę na kanapę :) Menrzuś Quote
akucha Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 To chyba będzie córeczka Menrzusia :evil_lol: Oj, te dziewczyny... Quote
Menrzuś Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Tu się pomyliłaś - nie będzie, a jest :) Quote
akucha Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: To cudownie!!! Jejku, jak jej się udało, tyle przeszła, a teraz taki cudowny dom, wspaniali ludzie!!! Quote
Menrzuś Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Chyba chciałaś powiedzieć - zwariowani :) Quote
akucha Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Może zwariowani, ale jak uroczo i ;) To chyba jedna z najszybszych adopcji na dogo!!! Mała miała ogromne szczęście, między swiętami i Sylwestrem znalazła nowy dom, niewiarygodne i takie piękne! Quote
Menrzuś Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 ;) Danka jużod dawna obserwowała forum. Wiele razy chciała już zareagować na nieszczęście psie, ale nie była zalogowana. A wczoraj, gdy pokazała mi tą historię - decyzja zapadła w sekundzie. Nowe życie dla psiny, a dla nas niesamowity sylwestrowy "prezent", jeżeli ja można nazwać prezentem. Zaczyna rządzić w domu - wszystko co było zarezerwowane dla Argona, kompletnie niczym sie nie przejmując, anektuje dla siebie. A Argon tylko patrzy to na nią, to na mnie. Maja leży teraz koło mnie z pełnym brzuchem,a jak tylko wstaję - od razu biegnie za mną. Danka jest zazdrosna :):) Quote
Aganiok Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 ech, malutka, ale ci się trafiło :) :B-fly: :B-fly: :B-fly: Quote
akucha Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Pewnie Maja ma pierwszy raz w życiu prawdziwy dom... Cioteczki behawiorystki, radźta coś, bo z niej terrorystka wyrośnie. Za kilka dni zabierze sobie Pana i przeprowadzi się z nim do własnego pokoju i nikogo więcej tam nie wpuści :diabloti: Argon dzisiaj bidak jest, takiego szoka mu sprawili... Quote
AniaB Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Danusia12'];) Maja leży teraz koło mnie z pełnym brzuchem,a jak tylko wstaję - od razu biegnie za mną. [/quote] psie dziewczyny tak chyba juz mają u nas też tylko pan, pan, pan i pan... chociaż pan nawet nie wie ile kropli leku trzeba podać ot co smutna rzeczywistośc Quote
Menrzuś Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Prześlę jutro zdjęcia - ona za mną na kanapie, a te 30kg Argona u mnie na kolanach. Argon na prawdę przeżywa szoka. Cały czas muszę to ją, to jego głaskać, tylko że Maja chyba zaczyna być o mnie zazdrosna. Od jutra trzeba będzie nad tym popracować ! Menrzuś Quote
Menrzuś Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Tylko kiedy? Narazie to typowy babski terroryzm :) Quote
Aganiok Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 wiadome ;) kobitki dają czasami popalić a czas...pewnie kilka dni wystarczy, zobaczymy Quote
Recommended Posts