e.v.a Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Medorowa napisał(a):Cze Menrzuś :grins: czesc Medorowa:grins: Quote
Medorowa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 evaxon napisał(a):czesc Medorowa:grins: Hej Ew:hand::grins: Quote
e.v.a Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Medorowa napisał(a):Hej Ew:hand::grins: a czy ty tez??:roll: Quote
Medorowa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 evaxon napisał(a):a czy ty tez??:roll: Yyyyyyyy .... :stupid: Oooo cze Ew:grins::grins: Quote
e.v.a Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 halbina napisał(a):dogo jakąś promocję ogłosiło... postów dorzuca... chyba zacznę podawać godzinę... minęło dopiero 30 minut od wpisu początkowego... moze oddaja to co kiedys zabrali:niewiem::evil_lol: Medorowa napisał(a):Yyyyyyyy .... :stupid: Oooo cze Ew:grins::grins: ooo Madź co ty tu robisz??:loveu: i czemu dlubiesz w uchu:razz: Quote
Medorowa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 evaxon napisał(a): ooo Madź co ty tu robisz??:loveu: i czemu dlubiesz w uchu:razz: A przyszłam sie z Tobą przywitać Cześć Eff:loveu: Bo mnie swędzi:p Quote
e.v.a Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Medorowa napisał(a):A przyszłam sie z Tobą przywitać Cześć Eff:loveu: Bo mnie swędzi:p podlubac ci tez??:razz: :loveu: Quote
Medorowa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 evaxon napisał(a):podlubac ci tez??:razz: :loveu: A będziesz tak wspaniałomyślna:razz::razz: Quote
e.v.a Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Medorowa napisał(a):A będziesz tak wspaniałomyślna:razz::razz: jak tylko zamontuje tipsa:diabloti: Quote
Medorowa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 evaxon napisał(a):jak tylko zamontuje tipsa:diabloti: Ja Ci mogę zamontować:loveu::diabloti: Quote
e.v.a Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Medorowa napisał(a):Ja Ci mogę zamontować:loveu::diabloti: no okej ale tylko jednego:razz: Quote
Menrzuś Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Dzieńdoberek wsiem :lol:.....:multi: halbina napisał(a):idź z nimi na spacerek... ja włąśnie wróciłam... z lasu... :evil_lol: A smrodek zasnął dopiero po 2giej - nie wiem co mu tam wetka w tyłek dała, ale widać polepszyło się :lol: Koopalonów trochę mniej i lepiej wyglądają....chłopak ma totalny apetyt, no i tryska energią od samego rana. Faktycznie, troszkę licznik się nakręcił - widać od razu kto ma gadane :evil_lol: szyszka.fr napisał(a):Dzieńdoberek!!!! Mały gangster jest śliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiczny............ jak śpi:evil_lol: zaglądne do Was wieczorem, bo jade nad morze:multi: pierwszy raz:evil_lol: miłego dnia i już wróciłaś? bo Ci się oczko świeci :crazyeye: Ciepłej wodyyyyy :multi::loveu: chociaz słoneczko świeci i Szyszka nam zbrązowieje :evil_lol: evaxon napisał(a):yyyyy sama nie wiem:roll: hahahahaha Sylwa gania kolacje:diabloti: cze chłopie:loveu: Sylwa się rozbawiła z małym - tak naprawdę to pierwszy raz aż tak Cze kobiełko :evil_lol::loveu: Medorowa napisał(a):Cze Menrzuś :grins: Witanko Medorciu :lol: Quote
Menrzuś Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 A w niedzielę Sylwa taka miła dla Gacka nie była. Przecież zawsze każdą zabawę "zatwierdzała", a tutaj taki mały smrodek chciał się bawić bez pozwolenia No choooo sie pobawić.... ale wezmę tylko jedną niteczkę...plizzzzz jeszcze troszkę..... Quote
Medorowa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='evaxon']no okej ale tylko jednego:razz: Ok:grins::grins::grins: Aaaa:loveu: http://img508.imageshack.us/img508/6616/p7050023qs2.jpg Quote
Asior Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 szyszka.fr napisał(a):Jeeeesoooooooooooooo!!!!!! :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Dziękuję gorąco Asiorko za życzenia.:loveu::loveu: Nie wiem co powiedzieć, zatkało mnie..... Jeszcze raz dziękuję to czekaj, walnę Cię w plery, cie odetkam ;) menrzusiu, no czytam od święta :P a ,że ktoś mi podkablował o urodzinkach szyszuni, to nie mogłam nie odpisać.... A nie pisze, bo ja już tu nie pasuje... jakoś tak odwykłam ..... Quote
Menrzuś Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 I tu już zrobiło sie niewesoło - Sylwa zaczęła zęby pokazywać, ale nie reagowałem (ale stracha miałem) a tu to przesadził - za ten chwyt za fafla to chłopak musiał sie nasłuchać wymówek od Sylwy.....oczywiście leżąc na plecach :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Cześć Menrzusiu! Dzieńdoberek :multi: Quote
Menrzuś Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Asior napisał(a):to czekaj, walnę Cię w plery, cie odetkam ;) menrzusiu, no czytam od święta :P a ,że ktoś mi podkablował o urodzinkach szyszuni, to nie mogłam nie odpisać.... A nie pisze, bo ja już tu nie pasuje... jakoś tak odwykłam ..... No to nie pasujesz, czy odwykłaś? Przywyknąć szybko można :razz: Quote
Asior Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 no można, można, ale jakoś atmosfera już nie ta :eviltong: Quote
Bila Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Dzień dobry. Gacek z Sylwą - nocne życie:evil_lol::evil_lol:. Dobrze,że jeszcze po lokalach nocnych się nie szwendali:razz::diabloti:. I jak wyspałeś się?:cool3: Quote
Alicja Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Bila']Dzień dobry. Gacek z Sylwą - nocne życie:evil_lol::evil_lol:. Dobrze,że jeszcze po lokalach nocnych się nie szwendali:razz::diabloti:. I jak wyspałeś się?:cool3: [FONT=Arial]:hmmmm: ciekawe z kogo biorą przyklad :diabloti: cze Menrzuś :grins: Cieszkam że Mój Chrześniak z koopalonkami się uspokoił ;)[/FONT] Quote
Bila Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hmmmm: ciekawe z kogo biorą przyklad :diabloti: [/FONT] Dobre pytanie:diabloti: Quote
Ula_czarnuszka Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Postanowiłam się ujawnić, jako długoterminowy podczytywacz :p, bo do bokserków mam szczególny sentyment. A teraz jeszcze Gacuś :loveu: Witam i pozdrawiam cieplutko. Marina z czernyszką -Ulką Quote
Recommended Posts