Bila Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Dobry i wieczór, zdjęć nie ma:mad:. Kup mniej, to sikanko teraz jako pretekst. Trudno pije to i sika:diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 credita napisał(a):cuś pogoda się popsuła a wczoraj prądu nam brakło przez tę nawałnicę:angryy::angryy::angryy: Przecież zawsze lipiec był burzowy, to i nie dziwota - u mnie na szczęście "tylko" padało Bila napisał(a):Dobry i wieczór, zdjęć nie ma:mad:. Kup mniej, to sikanko teraz jako pretekst. Trudno pije to i sika:diabloti: A Ty sie nie mędrkuj :diabloti:....leje jak strażak :placz: Quote
Bila Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 No Menrzuś, pogoda się popsuła, popadywuje, to się Gacek dostosował. Ciesz sie, że Argon i Sylwa nie idą w jego ślady :cool3::evil_lol:. Jak raz Bilbo mi się jako dorosły zlał w domu, bo idiotka, zapomniałam, że już powinien iść, to matko... Niagara to maleńki strumyczek. Całą chatę zalał:lol:. Była wtedy moja babcia, która, tak mi się wydawało, nie uwierzyła, że to był przypadek, a nie norma:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Bila napisał(a):No Menrzuś, pogoda się popsuła, popadywuje, to się Gacek dostosował. Ciesz sie, że Argon i Sylwa nie idą w jego ślady :cool3::evil_lol:. Jak raz Bilbo mi się jako dorosły zlał w domu, bo idiotka, zapomniałam, że już powinien iść, to matko... Niagara to maleńki strumyczek. Całą chatę zalał:lol:. Była wtedy moja babcia, która, tak mi się wydawało, nie uwierzyła, że to był przypadek, a nie norma:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aleś sobie sprytnie to wykombinowała z tą pogodą :eviltong:....no i ciekawie siebie nazywasz - muszę sobie to zanotować :diabloti: Moje za dorosłego sie jeszcze w domu nie zlały, ale pamiętam Argona małego - byliśmy dobrymi klientami sklepu przy zakupie papieru :diabloti: Quote
akucha Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Cudny jest!!!!!!!! Mniam, mniam :loveu: Podziwiam Argo, ten maluch go zamęczy przy takiej spolegliwości. On nie będzie spokojniejszy, nie ma co się łudzić :evil_lol: Z sikaniem to mu minie. Dziecko jest, to swoje musi wylać :p Kupkowanie też normalka. Krótkie jelita, to częstotliwośc duża. Poproszę o fotki :lol: A plenerowe macie już? On tak śmiesznie wygląda przy bokserach, jak pluszak a nie żywe stworzenie. Ma superaśny ogonek!!!! Quote
Bila Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Olałeś mnie! :placz: No bo dziś tu takie moczowe tematy:cool3: Quote
Menrzuś Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Olałeś mnie! :placz: Nie zauważyłem, bo napisałaś w tej samej minucie :roll: No nie bzdycz się :modla: Quote
Menrzuś Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 akucha napisał(a):Cudny jest!!!!!!!! Mniam, mniam :loveu: Podziwiam Argo, ten maluch go zamęczy przy takiej spolegliwości. On nie będzie spokojniejszy, nie ma co się łudzić :evil_lol: Z sikaniem to mu minie. Dziecko jest, to swoje musi wylać :p Kupkowanie też normalka. Krótkie jelita, to częstotliwośc duża. Poproszę o fotki :lol: A plenerowe macie już? On tak śmiesznie wygląda przy bokserach, jak pluszak a nie żywe stworzenie. Ma superaśny ogonek!!!! Wiem, że wyrośnie z tego wszystkiego, tylko że czas się dłuży :evil_lol: Plenerowe też mam, chociaż na spacerki koło domu nie wychodzimy - przecieżjeszcze nie szczepiony. Ale w sobotę pojechaliśmy "w dzicz" to sobie troche chłopak w trawie pochodził :lol: Bila napisał(a):No bo dziś tu takie moczowe tematy:cool3: ...powiedzmy ogólnie - na produkty uboczne przemiany materi :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Menrzuś napisał(a):Nie zauważyłem, bo napisałaś w tej samej minucie :roll: No nie bzdycz się :modla: Jak mogłeś!?! Ty? Ja tu o TEJ porze do Ciebie zaglądam, a Ty? :placz: Quote
Menrzuś Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jak mogłeś!?! Ty? Ja tu o TEJ porze do Ciebie zaglądam, a Ty? :placz: Bywało że i po północy :razz:.....:evil_lol: Mea culpa :modla::modla::modla: Quote
Iza i Avanti Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='Menrzuś']Bywało że i po północy :razz:.....:evil_lol: Mea culpa :modla::modla::modla: Ta, taaaaaaaaa! Teraz Mea culpa! A ja tu: -> :placz: Quote
Menrzuś Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ta, taaaaaaaaa! Teraz Mea culpa! A ja tu: -> :placz: No to co jam mam zrobić? :shocked!: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hand:....witam się Ja :p[/FONT] A witam Cię gorąco :multi: Quote
Iza i Avanti Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Menrzuś napisał(a):No to co jam mam zrobić? :shocked!: A witam Cię gorąco :multi: Nie wiem co masz zrobić! Wkleić zdjęcia... :cool3: Quote
Menrzuś Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Środa - czwarty dzień Mamy wrażenie, że po tej zabawie Sylwa sie przełamała i przyjęła Gacka do stada :multi: Quote
Bila Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Nie no wymiękam, jak to oglądam.:loveu::loveu::loveu: Ale my przez Ciebie fotograficznie opóźnieni w rozwoju jesteśmy:diabloti::mad:. Środę nam serwujesz, a dziś poniedziałek:crazyeye::mad: Quote
akucha Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Zero respektu dla wieku, gabarytów. Rany, świrek-muchomorek :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 No to dostałam piękne zdjęcia na dobranoc! Dziękuję, Menrzusiu! Quote
Menrzuś Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Jutro wkleję pierwszą zabawę Sylwy z Gackiem :razz: Quote
Bila Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Sprawdzę, czy Argon ząbki masz zdrowe http://img380.imageshack.us/img380/7801/p7090011qw3.jpg Teraz doktor Gacek obejrzy szyję http://img360.imageshack.us/img360/9950/p7090012gd5.jpg Testowanie siły zgryzu na małej doktorowej łapce http://img364.imageshack.us/img364/5697/p7090013bu8.jpg I jeszcze w ucho zajrzymy http://img380.imageshack.us/img380/2392/p7090015ul7.jpg Przeglądzik uważam za udany - podpisano dr Gacek Quote
Menrzuś Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Bila napisał(a):Nie no wymiękam, jak to oglądam.:loveu::loveu::loveu: Ale my przez Ciebie fotograficznie opóźnieni w rozwoju jesteśmy:diabloti::mad:. Środę nam serwujesz, a dziś poniedziałek:crazyeye::mad: Bo nie nadążam :placz: akucha napisał(a):Zero respektu dla wieku, gabarytów. Rany, świrek-muchomorek :evil_lol: W ogóle sie młody tych dużych nie boi....cały czas podskakuje, żeby liznąc je w fafle (albo zadać gryza - któż to wie :lol:) Quote
Recommended Posts