Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Na ostatnim zdjęciu ma minkę typu: "Ale ciociu Sylwo, nic mi nie zrobisz? Prawda?"

On jest przesłodki!!![/quote]

Jak Sylwa warknie, to mały momentalnie na plecach leży....tak samo jak Argon sie rozbryka i ma ochotę pobawić się z Gackiem - widać te podskoki trochę straszą małego

Posted

[quote name='Menrzuś']Jak Sylwa warknie, to mały momentalnie na plecach leży....tak samo jak Argon sie rozbryka i ma ochotę pobawić się z Gackiem - widać te podskoki trochę straszą małego[/quote]

A Ty byś się nie bał, jakby koło ciebie podskakiwał żółty olbrzym?

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A Ty byś się nie bał, jakby koło ciebie podskakiwał żółty olbrzym?[/quote]

Może troszkę :evil_lol:
Wykorzystam sytuację i śmigam do kuchni.

Do następnego :hand::loveu:

Posted

[quote name='halbina']

macie swoje kolanko, Dziewczyny! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale fotas :loveu::loveu:
[url]http://img396.imageshack.us/img396/8991/img3348wl9.jpg[/url]

Menrzusiu :razz:...boxiu zmienił adresik
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=115337&page=4#post10452407[/url][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='halbina']Menrzuś ma szlaban na dogomanię... od Alfy... za to kolanko :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mad:przyznać się ...która go złapała za nie :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]WRÓCIŁAM
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:

Możesz przestać tesknić:loveu:
Melduję ze mam sie dobrze, żyje, wytopiłam się:mad::loveu:

Ale tu same zmiany, najpierw wchodzę, kukam w subskrybcje nie ma cię:crazyeye: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] myśle Jesso[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:roll:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ale patrzam[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B], czytam i okom nie wierze, nowy tutuł galeryji, nowy nabytek- cudowny, przecudowny zresztą:loveu:

A to: wymiękam:loveu:
[URL]http://img391.imageshack.us/img391/4458/img3321wa4.jpg[/URL]

Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua!:loveu:

[/B][/COLOR][/FONT][/CENTER]

Posted

Wam to tylko ...... kolanka w głowie :eviltong:
Zaryrany wczoraj byłem....a potem to już nie dane mi tutaj było wejść - i to nie za sprawą Alfy :shake::p

Gacek już nie jest półGackiem, tylko całkowitym - klapnięte uszko juz mu stanęło :multi:...... szaleje jak mały diabełek - wszędzie go pełno. Wczoraj został obsztorcowany przez Sylwę, aż się bidulek rozpłakał i musiał się wyżalić u mnie na rękach :p

Posted

[quote name='apple'][CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]WRÓCIŁAM[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER]

[CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER]

[CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Możesz przestać tesknić:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Melduję ze mam sie dobrze, żyje, wytopiłam się:mad::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER]

[CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale tu same zmiany, najpierw wchodzę, kukam w subskrybcje nie ma cię:crazyeye: [/COLOR][/FONT][/B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]myśle Jesso[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:roll:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ale patrzam[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B], czytam i okom nie wierze, nowy tutuł galeryji, nowy nabytek- cudowny, przecudowny zresztą:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/CENTER]

[CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A to: wymiękam:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][URL]http://img391.imageshack.us/img391/4458/img3321wa4.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B][/CENTER]

[CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua!:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER]

[/quote]
Witanko Jabłuszkowa :multi::multi::loveu:

Ale długo Ciebie nie było :shake:....a u mnie same niespodzianki - oj, porobiło się, porobiło. Szczyl zawładnął całym moim czasem.

Wytopiłaś się???:crazyeye:....wow
Zaraz pójdę poczytać o Twoich przeżyciach :lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Wam to tylko ...... kolanka w głowie :eviltong:
Zaryrany wczoraj byłem....a potem to już nie dane mi tutaj było wejść - i to nie za sprawą Alfy :shake::p

Gacek już nie jest półGackiem, tylko całkowitym - klapnięte uszko juz mu stanęło :multi:...... szaleje jak mały diabełek - wszędzie go pełno. Wczoraj został obsztorcowany przez Sylwę, aż się bidulek rozpłakał i musiał się wyżalić u mnie na rękach :p[/quote]

A cóż to bidulek zrobił, że Sylwa go opieprzyła?

Menrzusiu! Obiecałeś zdjęcia...

:multi:dla uszka!

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A cóż to bidulek zrobił, że Sylwa go opieprzyła?

Menrzusiu! Obiecałeś zdjęcia...

:multi:dla uszka![/quote]
Podgryzał jej łapę :lol:
Jak prosiłaś wczoraj to chyba z 10 wkleiłem.....zaraz powrzucam ;)

Śmiesznie teraz wygląda - mała główka i wielgachne uszyska :evil_lol:

Witanko Iza :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Podgryzał jej łapę :lol:
Jak prosiłaś wczoraj to chyba z 10 wkleiłem.....zaraz powrzucam ;)

Śmiesznie teraz wygląda - mała główka i wielgachne uszyska :evil_lol:

Witanko Iza :multi:[/quote]

Ja też bym się sciekła, jakby małe szpileczki właziły mi w łapę :evil_lol:

No taaaaaaaaaaa.. Alo obiecałeś też zdjęcia, gdzie nie będzie łba Argona, tylko sam Gacek :loveu:

Boski musi być! W końcu to... Gacek :p

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ja też bym się sciekła, jakby małe szpileczki właziły mi w łapę :evil_lol:

No taaaaaaaaaaa.. Alo obiecałeś też zdjęcia, gdzie nie będzie łba Argona, tylko sam Gacek :loveu:

Boski musi być! W końcu to... Gacek :p[/quote]

Mi już też uszkodził moją delikatną skórę na przedramieniu :diabloti:...ząbki jak igiełki, ale pazurki niedrapiące. Jak coś mu się nie udaje to wrzeszczy wniebogłosy :evil_lol:
A co...Argon Ci się nie podoba? :mad::evil_lol:.....mówiłem już, że trudno było zrobic fotkę Gackowi, bo Argon cały czas przy nim był i nie dał się odciągnąć

Posted

[quote name='Menrzuś']Mi już też uszkodził moją delikatną skórę na przedramieniu :diabloti:...ząbki jak igiełki, ale pazurki niedrapiące. Jak coś mu się nie udaje to wrzeszczy wniebogłosy :evil_lol:
A co...Argon Ci się nie podoba? :mad::evil_lol:.....mówiłem już, że trudno było zrobic fotkę Gackowi, bo Argon cały czas przy nim był i nie dał się odciągnąć[/quote]

biedaku... Tak Cię ten mały, niedobry gremlin skrzywdził... :evil_lol:

Argon mi się podobra... Ale wpycha się na pierwszy plan niemiłosiernie...:eviltong:

Posted

Cuuuuuuuuuuuuuuuuuudny jest! :loveu:

[quote name='Menrzuś']Mam, jak już chyba czytałaś, problem z Sylwą. Młody ciągle ją w zabawie zaczepia, a ona jest nie ten teges.....żeby nie zapeszyć.
[/QUOTE]
Widzę na zdjęciach tez Sylwę, więc nie jest chyba tak źle.
A to, że go skarci czasami, to bardzo dobrze, musi chłopak poznać kindersztubę. :p

Posted

[quote name='Iza i Avanti']biedaku... Tak Cię ten mały, niedobry gremlin skrzywdził... :evil_lol:

Argon mi się podobra... Ale wpycha się na pierwszy plan niemiłosiernie...:eviltong:[/quote]

Sama widzisz jaki biedny jestem :evil_lol:
Jak go z lewej strony wywalę, to wraca z prawej. W sobotę to normalnie nie odchodził od małego dalej niż metr.

[quote name='joaaa']Cuuuuuuuuuuuuuuuuuudny jest! :loveu:

Widzę na zdjęciach tez Sylwę, więc nie jest chyba tak źle.
A to, że go skarci czasami, to bardzo dobrze, musi chłopak poznać kindersztubę. :p[/quote]

No niby tak - rozumiem to, tylko ona tak sie spręża w sobie, tak wargi unosi, że normalnie boję się, że go rozszarpie. Przy nas to tylko miny robi i warczy, ale jak nas nie ma w zasięgu wzroku, to potrafi skarcić. I nie lubi jak mały głupawki dostaje - momentalnie dogania go, a on ze strachu na plecy :shake:....Dać się Gackowi wyszaleś trzymając ją, czy zostawić wszystko samemu sobie?

Posted

[IMG]http://img503.imageshack.us/img503/4127/img3350go8.jpg[/IMG]

[IMG]http://img411.imageshack.us/img411/4696/img3351bc0.jpg[/IMG]

[IMG]http://img503.imageshack.us/img503/6268/img3354na1.jpg[/IMG]

zwiedzanie kuchni.....oczywiście pod nadzorem Argona :lol:
[IMG]http://img294.imageshack.us/img294/5833/img3356zl3.jpg[/IMG]

[IMG]http://img294.imageshack.us/img294/4793/img3357qc8.jpg[/IMG]

no i potem był powrót do pokoju

Posted

[quote name='Menrzuś']Sama widzisz jaki biedny jestem :evil_lol:
Jak go z lewej strony wywalę, to wraca z prawej. W sobotę to normalnie nie odchodził od małego dalej niż metr.

No niby tak - rozumiem to, tylko ona tak sie spręża w sobie, tak wargi unosi, że normalnie boję się, że go rozszarpie. Przy nas to tylko miny robi i warczy, ale jak nas nie ma w zasięgu wzroku, to potrafi skarcić. I nie lubi jak mały głupawki dostaje - momentalnie dogania go, a on ze strachu na plecy :shake:....Dać się Gackowi wyszaleś trzymając ją, czy zostawić wszystko samemu sobie?[/quote]

Argon= bumerang :lol:

Menrzusiu! Nie wiem co Ci poradzić... Masz twardy orzech do zgryzienia :shake: