e.v.a Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Też tak myślę :razz: .... nie przy kupach, a przy kupażu :evil_lol: Iza twierdzi, że dobrze w upały nerki przepłukać :eviltong:[/quote] czyli ten tego myslimy tak samo?:razz: :lol: hahaha ty uważaj zebyś ich nie wypłukał :diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='evaxon']czyli ten tego myslimy tak samo?:razz: :lol: hahaha ty uważaj zebyś ich nie wypłukał :diabloti:[/quote] No, powiedzmy, że podobnie :razz: :eviltong: no co Ty - kłębuszki nerkowe aż mruczą z radości :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='Menrzuś']No, powiedzmy, że podobnie :razz: :eviltong: no co Ty - kłębuszki nerkowe aż mruczą z radości :evil_lol:[/quote] :multi::evil_lol: :loveu: :grin: Quote
Menrzuś Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='evaxon']:multi::evil_lol: :loveu: :grin:[/quote] Słów Ci aż zabrakło, co? :razz: Śmigam porobić cuś - narazie :hand: Quote
e.v.a Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Słów Ci aż zabrakło, co? :razz: Śmigam porobić cuś - narazie :hand:[/quote] zawsze mi brakuje jak sie skuje :roll: hahaha tylko to mi sie zrymowało... papaaaaaaa Quote
Iza i Avanti Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Słów Ci aż zabrakło, co? :razz: Śmigam porobić cuś - narazie :hand:[/quote] No sooooooo Ty! Do kuchni w taką pogodę! Oć tu! Gdzieś polazł???? Ja pszłam, to ten poszedł... :mad: Quote
Menrzuś Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='evaxon']zawsze mi brakuje jak sie skuje :roll: hahaha tylko to mi sie zrymowało... papaaaaaaa[/quote] pa pa pa :lol: [quote name='Iza i Avanti']No sooooooo Ty! Do kuchni w taką pogodę! Oć tu! Gdzieś polazł???? Ja pszłam, to ten poszedł... :mad:[/quote] jakoś przez te dwa dni się rozsynchrowaliśmy :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='Menrzuś']pa pa pa :lol: jakoś przez te dwa dni się rozsynchrowaliśmy :evil_lol:[/quote] To się musimy na powrót zsynchronizować! :evil_lol: Mam dziś bitki na obiad :cool3: Quote
Menrzuś Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']To się musimy na powrót zsynchronizować! :evil_lol: Mam dziś bitki na obiad :cool3:[/quote] ...a ja lekką odmianę zupki węgierskiej :razz: Quote
Iza i Avanti Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='Menrzuś']...a ja lekką odmianę zupki węgierskiej :razz:[/quote] A jaka to "lekka" odmiana? Oć! Spikniemy się z naszymi obiadkami gdzieś w połowie drogi! Gdzieś w okolicach W-wy? :cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']A jaka to "lekka" odmiana? Oć! Spikniemy się z naszymi obiadkami gdzieś w połowie drogi! Gdzieś w okolicach W-wy? :cool3::evil_lol:[/quote] no taka na upały - lekko wchodzi, troszkę mięska i saaaaame warzywka :lol: ee tam W-wy, to jakaś mała dziura (nawet gdzieś fotki mam :evil_lol:) - lepiej choć pod Óć :razz: Quote
Menrzuś Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']To co? Spotykamy się pod Ódzią? Na ódzi? :evil_lol:[/quote] Pod to goopio jakoś :evil_lol:....koło óci :razz: Quote
Iza i Avanti Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='Menrzuś']no taka na upały - lekko wchodzi, troszkę mięska i saaaaame warzywka :lol: ee tam W-wy, to jakaś mała dziura (nawet gdzieś fotki mam :evil_lol:) - lepiej choć pod Óć :razz:[/quote] To co? Spotykamy się pod Ódzią? Na ódzi? :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Uciekam Menrzusiu! Papa :-)[/quote] Miłego wieczorku :multi: Quote
halbina Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [B][SIZE=5][COLOR=#ff0000]Figgi w domu!!! Właśnie przywiozła ją Mysia.[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=#ff0000]Wszystkim bardzo dziękuję za pomoc i trzymanie kciuków![/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=#ff0000]A teraz szukamy domku dla Figgi![/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Menrzuś Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Nooooooo......i udało się :multi::multi::multi: A na drugi raz w doopalona dostaniesz:mad:.....nawet adresówki nie było:shake: Quote
halbina Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 :shake: :oops: :oops: :oops: no nie było... dorosłe mają... a szczylki nie... muszę zamówić takie ze dwie dla tymczasów... Quote
Menrzuś Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='halbina']:shake: :oops: :oops: :oops: no nie było... dorosłe mają... a szczylki nie... muszę zamówić takie ze dwie dla tymczasów...[/quote] Cały czas człowiek sie uczy.....nawet i nauczyciel :glaszcze: Quote
halbina Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 :roll: prawda... czasem na swoich błędach, a czasem na nieszczęściach...:roll: Quote
Menrzuś Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='halbina']:roll: prawda... czasem na swoich błędach, a czasem na nieszczęściach...:roll:[/quote] dobra, zostawmy to - najważniejsze, że dobrze sie skończyło :loveu: Quote
Alicja Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]przypełzłam powiedzieć dzień dobry i dobranoc ;):loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
GoniaP Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]przypełzłam powiedzieć dzień dobry i dobranoc ;):loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A ja tuż za Tobą ....:loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]przypełzłam powiedzieć dzień dobry i dobranoc ;):loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] to szybko pełzasz po tych wątkach :diabloti: Dobrej :loveu: [quote name='GoniaP']A ja tuż za Tobą ....:loveu::loveu:[/quote] Cześć Goniu.....dalej skonana? :loveu: Quote
Alicja Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]u nas dziś tak [IMG]http://www.animated-gifs.eu/meteo-rain/0044.gif[/IMG]dzień doberek [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts