apple Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Menrzuś']Ooooooo.....widzę, że juz lepiej :razz:.....:multi: Taki jakiś ptasior :eviltong:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No odrobinę lepiej już wstaję bez płaczu.....co nie znaczy bez bólu:cool1: Chyba zastrzyki podziałały:roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No odrobinę lepiej już wstaję bez płaczu.....co nie znaczy bez bólu:cool1: Chyba zastrzyki podziałały:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Dużo jeszcze tego kłucia? No i czy na tym się skończy, czy jeszcze jakieś rewelacje Ciebie czekają? :roll: Quote
apple Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Menrzuś']Dużo jeszcze tego kłucia? No i czy na tym się skończy, czy jeszcze jakieś rewelacje Ciebie czekają? :roll:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No jeszcze 5 strzałów dostane......... a potem rehabilitacja:roll: ni i chyba tyle...........oby bo nie lubie lekarzy, przychodni i innych takich:roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No jeszcze 5 strzałów dostane......... a potem rehabilitacja:roll: ni i chyba tyle...........oby bo nie lubie lekarzy, przychodni i innych takich:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Przeżyyyyyyyyyjesz......ale swoją drogą, to chciałbym zobaczyś Twoją minkę w momencie tego dźgnięcia igłą :diabloti: Quote
apple Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Menrzuś']Przeżyyyyyyyyyjesz......ale swoją drogą, to chciałbym zobaczyś Twoją minkę w momencie tego dźgnięcia igłą :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Sadysta:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Sadysta:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] do kwadratu,,,, :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Sadysta:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='Iza i Avanti']do kwadratu,,,, :evil_lol:[/quote] A tak tylko się jakoś rozmarzyłem :cool3: Quote
Iza i Avanti Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Menrzuś']A tak tylko się jakoś rozmarzyłem :cool3:[/quote] Oszszszszszszszsz Tyyyyyyyyyyyyyyyyy.............. :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Oszszszszszszszsz Tyyyyyyyyyyyyyyyyy.............. :evil_lol:[/quote] Jabłuszkową by kłuli, a ja bym się darł :p......jakby zobaczyła moją minę, to by kłucia nie czuła ;) Quote
Alicja Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 :evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:a ja przy zastrzyku tak się raz spięłam że się pani igiełka w mojej doopalonie złamała :angryy:...liche te igły mają :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol:a ja przy zastrzyku tak się raz spięłam że się pani igiełka w mojej doopalonie złamała :angryy:...liche te igły mają :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ktoś tu wspominał, że Wy z południa to szwarne dziołchy jesteście :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol:a ja przy zastrzyku tak się raz spięłam że się pani igiełka w mojej doopalonie złamała :angryy:...liche te igły mają :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ala! Bo Ty masz twardą doopę, a miękkie serduszko :loveu: Quote
shirrrapeira Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 To oznacza menrzusiu, ze przez przypadek weszlam na forum i tam bylo ogloszenie o pracy i jutro o 12 bede na rozmowie, moze bede ja miala. A egzaminy na razie wszystkie do przodu. A Halbinko wszystkiego najlepszego, zdrowia, milosci, radosci i spelnienia wszystkich marzen takze tych najskrytszych. Quote
Alicja Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Menrzuś']ktoś tu wspominał, że Wy z południa to szwarne dziołchy jesteście :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]doopalony jędrne jak jabłuszka :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Iza i Avanti']Ala! Bo Ty masz twardą doopę, a miękkie serduszko :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::roll:coś w tym jest ....[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ala! Bo Ty masz twardą doopę, a miękkie serduszko :loveu:[/quote] Ty to musisz wszystko idealizować :evil_lol:....poprostu nie ma chlabra ani cellulitu - same mNięśnie :lol:......ponoć jaki pies taki i właściciel;) Quote
Menrzuś Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='shirrrapeira']To oznacza menrzusiu, ze przez przypadek weszlam na forum i tam bylo ogloszenie o pracy i jutro o 12 bede na rozmowie, moze bede ja miala. A egzaminy na razie wszystkie do przodu. A Halbinko wszystkiego najlepszego, zdrowia, milosci, radosci i spelnienia wszystkich marzen takze tych najskrytszych.[/quote] No widzisz? Ty to masz szczęście :multi: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]doopalony jędrne jak jabłuszka :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::roll:coś w tym jest ....[/B][/COLOR][/FONT][/quote] bez komentarza :evil_lol: [SIZE=1](doopalona do jabłuszka nie porównuj - bo Jabłkowa jeszcze nerwobólu dostanie :shake:) ;)[/SIZE] Quote
Menrzuś Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='shirrrapeira']Dodam, ze forum dogomania.[/quote] To się rozumie samo przez się :lol:;) Quote
halbina Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Dziękuję za śliczne życzenia! U nas dziś pada... momentami leje nawet... chałupa już zadeptana... i jak ja mam się leniwić urodzinowo?... Quote
apple Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Menrzuś']A tak tylko się jakoś rozmarzyłem :cool3:[/quote]:mad::mad::mad::loveu: [quote name='Menrzuś']Jabłuszkową by kłuli, a ja bym się darł :p......jakby zobaczyła moją minę, to by kłucia nie czuła ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No chyba ze tak:evil_lol:[/COLOR][/FONT] [quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:a ja przy zastrzyku tak się raz spięłam że się pani igiełka w mojej doopalonie złamała :angryy:...liche te igły mają :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Hihihihihihihihihihihihihi już to widzę, tylko w jakim doopalonie jak ty taka chudzinka jesteś:roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Menrzuś']Ty to musisz wszystko idealizować :evil_lol:....poprostu nie ma chlabra ani cellulitu - same mNięśnie :lol:......ponoć jaki pies taki i właściciel;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]uhmmmmm:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Menrzuś']No widzisz? Ty to masz szczęście :multi: bez komentarza :evil_lol: [SIZE=1](doopalona do jabłuszka nie porównuj - bo Jabłkowa jeszcze nerwobólu dostanie :shake:) ;)[/SIZE][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] o masz ...jakoś tak sie mnie wymskło :roll::oops:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic][COLOR=green]No chyba ze tak[/COLOR][/FONT][/quote] No jak nie, jak tak :razz:.....jakoś trzeba pomóc Jabłuszkowej znieść te bóle :loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]uhmmmmm:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Jakoś innej opcji sobie nie wyobrażam :p [quote] [B][FONT=Arial][COLOR=red]o masz ...jakoś tak sie mnie wymskło :roll::oops:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No to na drugi raz......;).....z uczuciem do Jabłuszka, bo nie dojrzeje :lol: Widzisz? Nawet nie odpisała na tego Twojego posta :shake: Trzeba będzie się chyba jakoś zebrać i jechać do Jaworzna sprawdzić co i jak ;) Quote
Alicja Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Menrzuś'] No to na drugi raz......;).....z uczuciem do Jabłuszka, bo nie dojrzeje :lol: [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :mdleje: mam nadzieje że wybaczy :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Widzisz? Nawet nie odpisała na tego Twojego posta :shake: Trzeba będzie się chyba jakoś zebrać i jechać do Jaworzna sprawdzić co i jak ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :razz:pojedziemy sformatować dysk ;) a potem do Halbinki z pizzą ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:razz:pojedziemy sformatować dysk ;) a potem do Halbinki z pizzą ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] jakos Ją zagadam....może nie zauważy :diabloti: Jeszcze tylko pół godzinki :crazyeye:....zdążysz z tą pizzą? :razz: [SIZE=1]( a z czym jest? :razz:)[/SIZE] Quote
Alicja Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Menrzuś']jakos Ją zagadam....może nie zauważy :diabloti: :cool2: Jeszcze tylko pół godzinki :crazyeye:....zdążysz z tą pizzą? :razz: [SIZE=1]( a z czym jest? :razz:)[/SIZE][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zdążę ......pieczarki , salami :cool1:, cebulka a ciasto z dodatkiem czosnku i oregano ;) i bardzzoooooooo dużo serka [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts