Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='GoniaP']Wcale nie !!!! Dziękuję Ci Menrzusiu po milionkroć :loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Wow..... :multi::multi::loveu:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:cool1: u nas też

Goniu :Rose:

Berczysław wszystkim :p

Jakby tu wpadł ktosik z BwP to mam namiary na potencjalny domek dla boxia w Kołobrzegu ...znaczy domek w Kołobrzegu ...boxio nieistotne :roll:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ja nie z BwP, ale zaboksiowana jetem, 3 do wyboru, i proszę o kontakt ....

Posted

[quote name='GoniaP']Ja nie z BwP, ale zaboksiowana jetem, 3 do wyboru, i proszę o kontakt ....[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B];)...już poszło [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B];)...już poszło [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

no i na coś się ten wątek przydał :multi:

Dajcie potem znać jak to się zakończyło ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']no i na coś się ten wątek przydał :multi:

Dajcie potem znać jak to się zakończyło ;)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]oj wąteczek jak najbardziej przydatny i potrzebny ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Ledwo Gonia przestała świętować (mam wielką nadzieję, że był to wieczór przyjemny) a tu niespodziewanie......

Halbinka weszła w czas pełnoletności......joł, joł :ylsuper::ylsuper:

[B]Halbinkoooooooo........wszystkiego czego byś chciała :multi:[/B]

[IMG]http://img255.imageshack.us/img255/1363/halbinkacu3.jpg[/IMG]

[B]z całego serca :loveu:[/B]

Posted

[quote name='halbina']masz niezwykłą zdolność... wywoływania wzruszenia i uśmiechu, Zbyszku! To dar niezwykły w dzisiejszych czasach... dziękuje Ci![/quote]

Dla Ciebie.....prawie wszystko :razz:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]To i ja z Życzonkami podążam :calus: :Rose:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='GoniaP']Ja tak pięknie jak Menrzuś nie potrafię!! Ale przesyłam najpiękniejsze życzenia z samej głębi mego serduszka Halbinko :loveu::loveu::loveu:[/quote]

Dzięki dziewczyny, że jesteście :multi::loveu:

Posted

[quote name='halbina']Tak, dobrze że jesteście! są chwile, kiedy samotność jest czymś nie do zniesienia...[/quote]

Aaaaa tam .....pitolisz.....nie jesteś przecież sama :loveu:

Posted

[quote name='halbina']Tak, dobrze że jesteście! są chwile, kiedy samotność jest czymś nie do zniesienia...[/quote]
NIE JESTEŚ SAMA :loveu::loveu::loveu::loveu: Wszystkiego co NAJ!!!

Posted

[quote name='Menrzuś']Dzięki dziewczyny, że jesteście :multi::loveu:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a od czego są dogociele ;)i dogociółki :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Halbinko :calus:

pamiętaj .....pizza ;)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]a od czego są dogociele ;)i dogociółki :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=red][B]Halbinko :calus:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]pamiętaj .....pizza ;)[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

szczególnie dogociólki ;)

a co z ta pizzą, bo nie kumkam?

Posted

[quote name='Menrzuś']szczególnie dogociólki ;)

a co z ta pizzą, bo nie kumkam?[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Halbinka złożyła kiedyś zamówionko na pizzę ;)...cały czas jest aktualne ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Halbinka złożyła kiedyś zamówionko na pizzę ;)...cały czas jest aktualne ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

dalej nie kumkam :crazyeye:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:mdleje: na pizzę MOJEJ roboty :grins: ...[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Wow....to ja tez sie piszę :razz:.....mmmmmmmmmmmm

Posted

[quote name='Menrzuś']kum, kum....rade, rade :evil_lol:[/quote] hau hau, miau miau,..........muuuuuuuuuuuuuuuu, iiiiiihaaaaaaaaaaaaa, iiiiihaaaaaaaaa
Dobrej nocki :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='GoniaP']hau hau, miau miau,..........muuuuuuuuuuuuuuuu, iiiiiihaaaaaaaaaaaaa, iiiiihaaaaaaaaa
Dobrej nocki :loveu::loveu::loveu:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

doooobrej :loveu: