Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='GoniaP']Wcale nie !!!! Dziękuję Ci Menrzusiu po milionkroć :loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Wow..... :multi::multi::loveu: Quote
GoniaP Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] :cool1: u nas też Goniu :Rose: Berczysław wszystkim :p Jakby tu wpadł ktosik z BwP to mam namiary na potencjalny domek dla boxia w Kołobrzegu ...znaczy domek w Kołobrzegu ...boxio nieistotne :roll: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ja nie z BwP, ale zaboksiowana jetem, 3 do wyboru, i proszę o kontakt .... Quote
Alicja Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='GoniaP']Ja nie z BwP, ale zaboksiowana jetem, 3 do wyboru, i proszę o kontakt ....[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B];)...już poszło [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B];)...już poszło [/B][/COLOR][/FONT][/quote] no i na coś się ten wątek przydał :multi: Dajcie potem znać jak to się zakończyło ;) Quote
Alicja Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Menrzuś']no i na coś się ten wątek przydał :multi: Dajcie potem znać jak to się zakończyło ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]oj wąteczek jak najbardziej przydatny i potrzebny ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]oj wąteczek jak najbardziej przydatny i potrzebny ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Teraz dopiero to zrozumiałem ;) Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Ledwo Gonia przestała świętować (mam wielką nadzieję, że był to wieczór przyjemny) a tu niespodziewanie...... Halbinka weszła w czas pełnoletności......joł, joł :ylsuper::ylsuper: [B]Halbinkoooooooo........wszystkiego czego byś chciała :multi:[/B] [IMG]http://img255.imageshack.us/img255/1363/halbinkacu3.jpg[/IMG] [B]z całego serca :loveu:[/B] Quote
halbina Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 masz niezwykłą zdolność... wywoływania wzruszenia i uśmiechu, Zbyszku! To dar niezwykły w dzisiejszych czasach... dziękuje Ci! Quote
Alicja Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]To i ja z Życzonkami podążam :calus: :Rose:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
GoniaP Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Ja tak pięknie jak Menrzuś nie potrafię!! Ale przesyłam najpiękniejsze życzenia z samej głębi mego serduszka Halbinko :loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='halbina']masz niezwykłą zdolność... wywoływania wzruszenia i uśmiechu, Zbyszku! To dar niezwykły w dzisiejszych czasach... dziękuje Ci![/quote] Dla Ciebie.....prawie wszystko :razz: Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]To i ja z Życzonkami podążam :calus: :Rose:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='GoniaP']Ja tak pięknie jak Menrzuś nie potrafię!! Ale przesyłam najpiękniejsze życzenia z samej głębi mego serduszka Halbinko :loveu::loveu::loveu:[/quote] Dzięki dziewczyny, że jesteście :multi::loveu: Quote
halbina Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Tak, dobrze że jesteście! są chwile, kiedy samotność jest czymś nie do zniesienia... Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='halbina']Tak, dobrze że jesteście! są chwile, kiedy samotność jest czymś nie do zniesienia...[/quote] Aaaaa tam .....pitolisz.....nie jesteś przecież sama :loveu: Quote
GoniaP Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='halbina']Tak, dobrze że jesteście! są chwile, kiedy samotność jest czymś nie do zniesienia...[/quote] NIE JESTEŚ SAMA :loveu::loveu::loveu::loveu: Wszystkiego co NAJ!!! Quote
Alicja Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Menrzuś']Dzięki dziewczyny, że jesteście :multi::loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a od czego są dogociele ;)i dogociółki :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='halbina']Tak, dobrze że jesteście! są chwile, kiedy samotność jest czymś nie do zniesienia...[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Halbinko :calus: pamiętaj .....pizza ;) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]a od czego są dogociele ;)i dogociółki :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=red][B]Halbinko :calus:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]pamiętaj .....pizza ;)[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] szczególnie dogociólki ;) a co z ta pizzą, bo nie kumkam? Quote
Alicja Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Menrzuś']szczególnie dogociólki ;) a co z ta pizzą, bo nie kumkam?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Halbinka złożyła kiedyś zamówionko na pizzę ;)...cały czas jest aktualne ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Halbinka złożyła kiedyś zamówionko na pizzę ;)...cały czas jest aktualne ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] dalej nie kumkam :crazyeye: Quote
halbina Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 jak nie kumkasz... to spróbuj rechotać... :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Menrzuś']dalej nie kumkam :crazyeye:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mdleje: na pizzę MOJEJ roboty :grins: ...[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='halbina']jak nie kumkasz... to spróbuj rechotać... :evil_lol:[/quote] kum, kum....rade, rade :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:mdleje: na pizzę MOJEJ roboty :grins: ...[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Wow....to ja tez sie piszę :razz:.....mmmmmmmmmmmm Quote
GoniaP Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Menrzuś']kum, kum....rade, rade :evil_lol:[/quote] hau hau, miau miau,..........muuuuuuuuuuuuuuuu, iiiiiihaaaaaaaaaaaaa, iiiiihaaaaaaaaa Dobrej nocki :loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='GoniaP']hau hau, miau miau,..........muuuuuuuuuuuuuuuu, iiiiiihaaaaaaaaaaaaa, iiiiihaaaaaaaaa Dobrej nocki :loveu::loveu::loveu:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: doooobrej :loveu: Quote
Recommended Posts