Menrzuś Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 [quote name='AgaiTheta']hehehe ale kto tyle ze mną wytrzyma :D Dziękuje jeszcze raz :*[/quote] Już wytrzeźwiałaś? :razz: Quote
AgaiTheta Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 NIE!!!!!! zaczelam pic od nowa. Po 2 piwku wiedze, że jest szansa żeby życ dalej :) Quote
Menrzuś Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 [quote name='AgaiTheta']NIE!!!!!! zaczelam pic od nowa. Po 2 piwku wiedze, że jest szansa żeby życ dalej :)[/quote] No to pomyślności :beerchug: :loveu: Quote
halbina Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 [quote name='AgaiTheta']NIE!!!!!! zaczelam pic od nowa. Po 2 piwku wiedze, że jest szansa żeby życ dalej :)[/quote] Napij się jeszcze! ja też się napiję... :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]To i ja się przysiade z piwelkiem ....w celu odstresowania :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 A ja chyba już za dużo za zdrowie Założycielki już wypiłem :roll: Dobrej nocki Jej i Wam :loveu: Quote
apple Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='Menrzuś']No, normalnie nie mogłem się zalogować. Już chciałem :grab:albo :flaming: a tu widzę - Jabłkowa :multi: :evil_lol:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Century Gothic][SIZE=2][COLOR=Green][B] Cześć Menrzusiu, ale świętowaliście hoho ale beze mnie:placz: No coż ja miałam w tym czasie inne przyjemności;) ale straszliwie tensknilam:roll: Nooo to zostawiam buziola dla Ptasiorków:loveu: i znikam do siebie na bloga bo tam masa roboty:evil_lol:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
AgaiTheta Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 a mówiła mama: nie pij tyle córciu :placz: mamy trzeba sie słuchać!!! Cyferki jak odrzutowce mi przed oczami śmigają :oops: Miłego dzionka życze wszystkim! Quote
Menrzuś Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='apple']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [B][SIZE=2][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Cześć Menrzusiu, ale świętowaliście hoho ale beze mnie:placz: No coż ja miałam w tym czasie inne przyjemności;) ale straszliwie tensknilam:roll:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=2][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nooo to zostawiam buziola dla Ptasiorków:loveu: i znikam do siebie na bloga bo tam masa roboty:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/quote] A świętowaliśmy, świętowaliśmy :lol: a o Twoich przyjemnościach zaraz sobie poczytam - nadrabiaj szybko :cool3: Witanko stęsknionej :multi: Quote
Menrzuś Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='AgaiTheta']a mówiła mama: nie pij tyle córciu :placz: mamy trzeba sie słuchać!!! Cyferki jak odrzutowce mi przed oczami śmigają :oops: Miłego dzionka życze wszystkim![/quote] To nie odrzutowce, tylko kacki :loveu:....... przeżyyyyyyjesz:p Quote
apple Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='Menrzuś']A świętowaliśmy, świętowaliśmy :lol: a o Twoich przyjemnościach zaraz sobie poczytam - nadrabiaj szybko :cool3: Witanko stęsknionej :multi:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Gdzie poczytasz, to już o mnie gdzies w prasie piszą:crazyeye: No a przeciez tak się grzecznie bawiłam w ten weekend:roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Gdzie poczytasz, to już o mnie gdzies w prasie piszą:crazyeye: No a przeciez tak się grzecznie bawiłam w ten weekend:roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Chyba się o przyjemnościach u siebie na blogasku pochwalisz.....no nie? :razz: Quote
apple Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='Menrzuś']Chyba się o przyjemnościach u siebie na blogasku pochwalisz.....no nie? :razz:[/quote][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]no nie wiem czy wypada.....wiesz nie wszyscy mieli tak przyjemnie jak ja:roll:[/FONT][/B][/COLOR] Quote
Menrzuś Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='apple'][COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]no nie wiem czy wypada.....wiesz nie wszyscy mieli tak przyjemnie jak ja:roll:[/FONT][/B][/COLOR][/quote] No to wal tutaj - tu wszyscy mieli przyjemnie :p [SIZE=1](fakt, że z tej przyjemności Adze czacha dymi.......ale przyjemnie za to było :lol:)[/SIZE] Quote
apple Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='Menrzuś']No to wal tutaj - tu wszyscy mieli przyjemnie :p [SIZE=1](fakt, że z tej przyjemności Adze czacha dymi.......ale przyjemnie za to było :lol:)[/SIZE][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No więc, nie zaczyna się zdania od no więc, więc::evil_lol: Był sobie wiosenny ciepły dzień na polskiej wsi, ale takiej prawdziwej wsi, gdzie nie słychać nic poza szumem drzew i ciszą taką że aż dzwoni w uszach:loveu: Ja i hamak.........:loveu: i Ala co jakiś czas mnie szturcha bo zrobiła własnie baaaaaa na trawe:evil_lol: no i Krosiu na pełnym luzie właśnie wpada mamie w warzywnik - mimo że poletko jest ogrodzone. Ale co to dla niego, fikołek i zarycie plecami w rzodkiewkę :evil_lol: Jest bosko:loveu: Grill cichutko skwierczy,piwko się chłodzi, dzięcioł stuka w drzewko , jakaś mucha od czasu do czasu bzyknie koło ucha, no rajjjjjjjjjjj tak przez 3 dni, mimo że nie zawsze słonko świeciło było super. Tylko czemu juz poniedziałek:placz:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No więc, nie zaczyna się zdania od no więc, więc::evil_lol: Był sobie wiosenny ciepły dzień na polskiej wsi, ale takiej prawdziwej wsi, gdzie nie słychać nic poza szumem drzew i ciszą taką że aż dzwoni w uszach:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ja i hamak.........:loveu: i Ala co jakiś czas mnie szturcha bo zrobiła własnie baaaaaa na trawe:evil_lol: no i Krosiu na pełnym luzie właśnie wpada mamie w warzywnik - mimo że poletko jest ogrodzone. Ale co to dla niego, fikołek i zarycie plecami w rzodkiewkę :evil_lol: Jest bosko:loveu: Grill cichutko skwierczy,piwko się chłodzi, dzięcioł stuka w drzewko , jakaś mucha od czasu do czasu bzyknie koło ucha, no rajjjjjjjjjjj tak przez 3 dni, mimo że nie zawsze słonko świeciło było super. Tylko czemu juz poniedziałek:placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] mmmmmmmmmmmmmmm.......... Czemu pisanie przerwałaś? :-( Quote
apple Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='Menrzuś']mmmmmmmmmmmmmmm.......... Czemu pisanie przerwałaś? :-([/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Bo oderwałam się od ziemi:evil_lol: No i co tam jeszcze było .....aaaaa wieczorkiem Ala śpi, cisza, mnóstwo gwiazd na niebie ale tak nisko że ma się wrażenie ze można po jedną z nich sięgnąć, grill znów skwierczy,cisza -słychać tchórze w stodole i jakieś dzikie zwierze w lesie, po kolacji w ciepłym domku trzaska drewno w piecu kaflowym na którym grzeje sie woda do mycia..................boooossssskkkkooooo:loveu: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Bo oderwałam się od ziemi:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No i co tam jeszcze było .....aaaaa wieczorkiem Ala śpi, cisza, mnóstwo gwiazd na niebie ale tak nisko że ma się wrażenie ze można po jedną z nich sięgnąć, grill znów skwierczy,cisza -słychać tchórze w stodole i jakieś dzikie zwierze w lesie, po kolacji w ciepłym domku trzaska drewno w piecu kaflowym na którym grzeje sie woda do mycia..................boooossssskkkkooooo:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Jak znowu tam będziesz jechała, to wcześniej uprzedź :cool3: Quote
apple Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='Menrzuś']Jak znowu tam będziesz jechała, to wcześniej uprzedź :cool3:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A co zabierzesz się z nami, oć jest mnóstwo miejsca:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A co zabierzesz się z nami, oć jest mnóstwo miejsca:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] noooooooooo........;) Quote
apple Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='Menrzuś']noooooooooo........;)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]To oć:razz::lol: tylko qurde masz pare kilosków:roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
apple Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ojjj muszę znikać.....na razie Menrzusiu:lol: bede jak zwykle jak tylko coś mi nie wypadnie:roll: papa:hand:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]To oć:razz::lol: tylko qurde masz pare kilosków:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] cóż to dla samochodu te parę kilosków :razz: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ojjj muszę znikać.....na razie Menrzusiu:lol: bede jak zwykle jak tylko coś mi nie wypadnie:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]papa:hand:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] I tak długo byłaś :loveu: Trzymnij się :multi: Quote
apple Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='Menrzuś']cóż to dla samochodu te parę kilosków :razz: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Wow to czym ty śmigasz Menrzusiu:crazyeye::evil_lol: a zaproszenie jak najbardziej aktualne:lol:[/COLOR][/FONT][/B] I tak długo byłaś :loveu: Trzymnij się :multi:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]jestem ponownie a ciebie nie ma a jeszcze na dodoatek pewnie za moment bede musiała spadać......koniec miesiąca ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Zrób o musisz zrobić....ostatecznie za to Ci płacą ;) Quote
Recommended Posts