Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie chitra nie chitra tylko tak zapytałam:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Jak to mało Tobie trzeba - troszkę słonka i juz kwitniesz :evil_lol:

ale już jest dobrze, no nie? Wczoraj to w ogóle cuda się działy z banerkami i podpisami - myślałem w pierwszej chwili,że to modki szaleją :lol:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Jak to mało Tobie trzeba - troszkę słonka i juz kwitniesz :evil_lol:

[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-342.gif[/IMG]

ale już jest dobrze, no nie? Wczoraj to w ogóle cuda się działy z banerkami i podpisami - myślałem w pierwszej chwili,że to modki szaleją :lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No wczoraj to się działo, juz miałam troszkę nerwów bo ile mozna, Dogo wywalal, nie chciało się akceptować przy pisaniu postów, wieszało się, nie wiem jakiś wczoraj był chyba roboczy dzień:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No wczoraj to się działo, juz miałam troszkę nerwów bo ile mozna, Dogo wywalal, nie chciało się akceptować przy pisaniu postów, wieszało się, nie wiem jakiś wczoraj był chyba roboczy dzień:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

no, ale dzisiaj już jest extra, no nie? :razz:
Ciepełko się robi....pieski zaczęły doopki grzać na balkonie....nie muszę tych drzwi co chwilę otwierać i zamykać jak w zimie. Fijołki już nawet w lesie zakwitły :cool3:

Posted

[quote name='Menrzuś']no, ale dzisiaj już jest extra, no nie? :razz:
Ciepełko się robi....pieski zaczęły doopki grzać na balkonie....nie muszę tych drzwi co chwilę otwierać i zamykać jak w zimie. Fijołki już nawet w lesie zakwitły :cool3:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No może u ciebie jest ciepło u mnie to[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-86.gif[/IMG] od samego rana:shake: Ale prawda w sumie jest ciepło i wszystko się zieleni...............a ja mam balkon zamkniety bo tam jeszcze nie posprzatałam po zimie[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-410.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No może u ciebie jest ciepło u mnie to[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-86.gif[/IMG] od samego rana:shake: Ale prawda w sumie jest ciepło i wszystko się zieleni...............a ja mam balkon zamkniety bo tam jeszcze nie posprzatałam po zimie[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-410.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Ostatnio u Ciebie była lepsiejsza pogoda, więc teraz się tylko wyrównuje.
Ale lipcu ponoć ma lać :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ostatnio u Ciebie była lepsiejsza pogoda, więc teraz się tylko wyrównuje.
Ale lipcu ponoć ma lać :diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Powiedz że kłamiesz:mad: Ja jade od 28.06 nad morze i ma być pięknie jak na Karaibach:mad:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Powiedz że kłamiesz:mad: Ja jade od 28.06 nad morze i ma być pięknie jak na Karaibach:mad:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Ale zawsze będzie lepiej jak sobie zarezerwujesz solarium :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale zawsze będzie lepiej jak sobie zarezerwujesz solarium :diabloti:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ale jesteś:placz: masz tam wtyki nad morzem to załatw żeby świeciło:placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale jesteś:placz: masz tam wtyki nad morzem to załatw żeby świeciło:placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Dobrze trafiłaś - cuś się pokombinuje ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Dobrze trafiłaś - cuś się pokombinuje ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Trzymam cię za słowo;)[/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Menrzuś! Dzięki za poprawę humorku! hihihihihihi[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Zaje2biste nie?:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Iza i Avanti']Czy u Was też taka paskudna pogoda? Na dworze pada i jest zimno...

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Brrrrrrrrrrrrrrrrrr:shake:[/COLOR][/FONT][/B]

A Avanti znowu wymiotuje krwią...

Ehhhhhhhhhhhh :-([/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ojej.........znowu wrzody?:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Czy u Was też taka paskudna pogoda? Na dworze pada i jest zimno...

A Avanti znowu wymiotuje krwią...

Ehhhhhhhhhhhh :-([/quote]

U nas jest cuuuudoooowniiiie :p
Biedak....

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Trzymam cię za słowo;)[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]

dobra, dobra :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Znowu... :-( Dzwoniłam do weta, stwierdził, że nie ma sensu go przywozić, bo pewno znowu mu popękały... :-( Ehhhhhhhhhhhhhhhhhh, mój biedaczek...[/quote]

I to samo ma się zagoić? :-o

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Nie wiem... :shake: Wrzody mogą pękać... Pękają... Mówił, żeby nie przejmować, czekać i podawać leki...[/quote]

Ciężko tak czekać.....współczuwam.
Gdy Argon nie zje posiłku, albo robi pałąka to my już szalejemy, a tu.....

Trzymajcie się :loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Znowu... :-( Dzwoniłam do weta, stwierdził, że nie ma sensu go przywozić, bo pewno znowu mu popękały... :-( Ehhhhhhhhhhhhhhhhhh, mój biedaczek...[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]W taka pogode wszyscy wrzodowcy cierpia:roll:, wymiziaj go ode mnie:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Ciężko tak czekać.....współczuwam.
Gdy Argon nie zje posiłku, albo robi pałąka to my już szalejemy, a tu.....

Trzymajcie się :loveu:[/quote]

ciężko, ciężko... Ciężko patrzeć, jak przyjaciel cierpi.. Bo dziś to go na pewno boli... :placz:

Posted

[quote name='halbina']......................... :-([/quote]

właśnie - brak słów :shake:

[quote name='evaxon']macu macu robaczku[/quote]

to chyba nie mój wątek :crazyeye:

Posted

[quote name='Menrzuś']

to chyba nie mój wątek :crazyeye:[/quote]
buahahaha o w morde...:oops: miało być machu machu - od machania ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']buahahaha o w morde...:oops: miało być machu machu - od machania ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

:mdleje:...... chcesz żebym zawału dostał? :-o

witanko :razz: