Menrzuś Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='GoniaP']To zostawiam Cię z myślami o koronkowych pończochach, i śmigam spać, bo jutro multum spraw mnie czeka, i nawet pończochy nie pomogą ;) Dobrej nocki wszystkim życzę!!! :loveu:[/quote] Dobranoc Goniu - kolorowych snów :multi: [quote name='GoniaP']Ale na koniec Wam przedstawię kolejna podopieczną.... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108843[/URL][/quote] no i jak tu teraz zasnąc? :-( Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czeee Menrzusiu to sem jo:loveu: Wypoczeta i radosna mimo że pogoda jakaś taka koślawa dzisiaj:roll:.......a i widziałam ...no no no gratuluje:eviltong: biegu na szpilkach:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Witanko Jabłuszkowej :multi: Pogoda extra - mży sobie przyjemnie :lol: Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Menrzuś']Witanko Jabłuszkowej :multi: Pogoda extra - mży sobie przyjemnie :lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bardzo przyjemnie:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bardzo przyjemnie:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] W każdej sytuacji można cuś przyjemnego znaleźć - ciepło i mokro, to kwiatuszki szybko zaczną kwitnąć :razz: Quote
Iza i Avanti Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 GoniaP! Powiedz mi, skąd one się biorą???? Nie potrafię tego pojąć.... :-( Cześć Kochani... Smutno mi... Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Iza i Avanti']GoniaP! Powiedz mi, skąd one się biorą???? Nie potrafię tego pojąć.... :-( Cześć Kochani... Smutno mi...[/quote] A nie wiesz? Witaj Izuś Quote
Iza i Avanti Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Menrzuś']A nie wiesz? Witaj Izuś[/quote] Ja bym tych s............ Ach szkoda gadać.... Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ja bym tych s............ Ach szkoda gadać....[/quote] Mamy identyczne zdanie na ten temat Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To ja powiem tylko że mam nadzieje że los takim ludziom odpłaci pieknym za nadobne:angryy:......tylko to potrafi mnie podnieść na duchu jak oglądam takie przypadki:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To ja powiem tylko że mam nadzieje że los takim ludziom odpłaci pieknym za nadobne:angryy:......tylko to potrafi mnie podnieść na duchu jak oglądam takie przypadki:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] jeżeli prawo nie bedzie odpowiednio egzekwowane, to takie przypadki ciągle będą się powtarzać, tak jak rozróby karków na osiedlach Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Menrzuś']jeżeli prawo nie bedzie odpowiednio egzekwowane, to takie przypadki ciągle będą się powtarzać, tak jak rozróby karków na osiedlach[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Menrzusiu ale jakie prawo...co taki jeden z drugim maja zapłacić kare za oddanie psa do schroniska?.....to nie oddadzą tylko zabiją i co bedzie lepiej?.....nie wiem czy prawo moze tu coś zmienić......musi się zmienić mentalnosć ludzi.................a to beznadziejna sprawa :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Menrzusiu ale jakie prawo...co taki jeden z drugim maja zapłacić kare za oddanie psa do schroniska?.....to nie oddadzą tylko zabiją i co bedzie lepiej?.....nie wiem czy prawo moze tu coś zmienić......musi się zmienić mentalnosć ludzi.................a to beznadziejna sprawa :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No to trzeba nowe prawo - po doopalonie :mad:, po kieszeni :mad:..... Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Menrzuś']No to trzeba nowe prawo - po doopalonie :mad:, po kieszeni :mad:.....[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nie wiem czy to się tak da....mysle że takie coś jak szacunek i miłość do wszystkich istot żyjacych wynosi się z domu i jesli nastawienie ludzi się nie zmieni to niestety nic się nie zmieni :shake:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie wiem czy to się tak da....mysle że takie coś jak szacunek i miłość do wszystkich istot żyjacych wynosi się z domu i jesli nastawienie ludzi się nie zmieni to niestety nic się nie zmieni :shake:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] idealistka :glaszcze: Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Menrzuś']idealistka :glaszcze:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Wiem to choroba nieuleczalna ale toczy mnie od zawsze :roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
GoniaP Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Czeeeeeee :loveu: Przestańcie się smutkować! Ja za Was wylałam wczoraj wiele łez, więc Wy już nie musicie ;) Ja mówię zawsze, że kropla drąży kamień. Podejście w końcu się zmieni.... Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Wiem to choroba nieuleczalna ale toczy mnie od zawsze :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] chociaż w domu masz idealnie ;) Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='GoniaP']Czeeeeeee :loveu: Przestańcie się smutkować! Ja za Was wylałam wczoraj wiele łez, więc Wy już nie musicie ;) Ja mówię zawsze, że kropla drąży kamień. Podejście w końcu się zmieni....[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Hmmmm widzę ze ty jesteś jeszcze większą idealiską niż ja ale to dobrze że są tacy ludzie.....ściski dla ciebie:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Menrzuś']chociaż w domu masz idealnie ;)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nie rozśmieszaj mnie do ideału to mnie jeszcze brakuje................:roll: troszę co prawda :diabloti:ale zawsze :roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='GoniaP']Czeeeeeee :loveu: Przestańcie się smutkować! Ja za Was wylałam wczoraj wiele łez, więc Wy już nie musicie ;) Ja mówię zawsze, że kropla drąży kamień. Podejście w końcu się zmieni....[/quote] [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Hmmmm widzę ze ty jesteś jeszcze większą idealiską niż ja ale to dobrze że są tacy ludzie.....ściski dla ciebie:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] dobrze jest w coś wierzyć :loveu: [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie rozśmieszaj mnie do ideału to mnie jeszcze brakuje................:roll: troszę co prawda :diabloti:ale zawsze :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No to masz przynajmniej co do roboty :p Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Menrzuś']dobrze jest w coś wierzyć :loveu: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taaaaaaaaa:roll:[/B][/COLOR][/FONT] No to masz przynajmniej co do roboty :p[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]jasczurek z ciebie:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]jasczurek z ciebie:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] normalnie smok z Komodo :cool3:......buaaaaaaaaaaaaaa :evil_lol: Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Menrzuś']normalnie smok z Komodo :cool3:......buaaaaaaaaaaaaaa :evil_lol:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]że Waran niby?:diabloti::razz:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
shirrrapeira Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Witam Goniu nie plakusiaj bedzie dobrze. Ja tez placze rzewnymi lzami nad psim nieszczesciem. Quote
Recommended Posts