Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='GoniaP']To zostawiam Cię z myślami o koronkowych pończochach, i śmigam spać, bo jutro multum spraw mnie czeka, i nawet pończochy nie pomogą ;)

Dobrej nocki wszystkim życzę!!!

:loveu:[/quote]

Dobranoc Goniu - kolorowych snów :multi:

[quote name='GoniaP']Ale na koniec Wam przedstawię kolejna podopieczną....
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108843[/URL][/quote]

no i jak tu teraz zasnąc? :-(

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czeee Menrzusiu to sem jo:loveu: Wypoczeta i radosna mimo że pogoda jakaś taka koślawa dzisiaj:roll:.......a i widziałam ...no no no gratuluje:eviltong: biegu na szpilkach:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Witanko Jabłuszkowej :multi:

Pogoda extra - mży sobie przyjemnie :lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bardzo przyjemnie:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bardzo przyjemnie:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

W każdej sytuacji można cuś przyjemnego znaleźć - ciepło i mokro, to kwiatuszki szybko zaczną kwitnąć :razz:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']GoniaP! Powiedz mi, skąd one się biorą???? Nie potrafię tego pojąć.... :-(

Cześć Kochani...

Smutno mi...[/quote]

A nie wiesz?

Witaj Izuś

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To ja powiem tylko że mam nadzieje że los takim ludziom odpłaci pieknym za nadobne:angryy:......tylko to potrafi mnie podnieść na duchu jak oglądam takie przypadki:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To ja powiem tylko że mam nadzieje że los takim ludziom odpłaci pieknym za nadobne:angryy:......tylko to potrafi mnie podnieść na duchu jak oglądam takie przypadki:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

jeżeli prawo nie bedzie odpowiednio egzekwowane, to takie przypadki ciągle będą się powtarzać, tak jak rozróby karków na osiedlach

Posted

[quote name='Menrzuś']jeżeli prawo nie bedzie odpowiednio egzekwowane, to takie przypadki ciągle będą się powtarzać, tak jak rozróby karków na osiedlach[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Menrzusiu ale jakie prawo...co taki jeden z drugim maja zapłacić kare za oddanie psa do schroniska?.....to nie oddadzą tylko zabiją i co bedzie lepiej?.....nie wiem czy prawo moze tu coś zmienić......musi się zmienić mentalnosć ludzi.................a to beznadziejna sprawa :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Menrzusiu ale jakie prawo...co taki jeden z drugim maja zapłacić kare za oddanie psa do schroniska?.....to nie oddadzą tylko zabiją i co bedzie lepiej?.....nie wiem czy prawo moze tu coś zmienić......musi się zmienić mentalnosć ludzi.................a to beznadziejna sprawa :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

No to trzeba nowe prawo - po doopalonie :mad:, po kieszeni :mad:.....

Posted

[quote name='Menrzuś']No to trzeba nowe prawo - po doopalonie :mad:, po kieszeni :mad:.....[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nie wiem czy to się tak da....mysle że takie coś jak szacunek i miłość do wszystkich istot żyjacych wynosi się z domu i jesli nastawienie ludzi się nie zmieni to niestety nic się nie zmieni :shake:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie wiem czy to się tak da....mysle że takie coś jak szacunek i miłość do wszystkich istot żyjacych wynosi się z domu i jesli nastawienie ludzi się nie zmieni to niestety nic się nie zmieni :shake:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

idealistka :glaszcze:

Posted

[quote name='Menrzuś']idealistka :glaszcze:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Wiem to choroba nieuleczalna ale toczy mnie od zawsze :roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

Czeeeeeee :loveu:
Przestańcie się smutkować! Ja za Was wylałam wczoraj wiele łez, więc Wy już nie musicie ;)
Ja mówię zawsze, że kropla drąży kamień. Podejście w końcu się zmieni....

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Wiem to choroba nieuleczalna ale toczy mnie od zawsze :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

chociaż w domu masz idealnie ;)

Posted

[quote name='GoniaP']Czeeeeeee :loveu:
Przestańcie się smutkować! Ja za Was wylałam wczoraj wiele łez, więc Wy już nie musicie ;)
Ja mówię zawsze, że kropla drąży kamień. Podejście w końcu się zmieni....[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Hmmmm widzę ze ty jesteś jeszcze większą idealiską niż ja ale to dobrze że są tacy ludzie.....ściski dla ciebie:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']chociaż w domu masz idealnie ;)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nie rozśmieszaj mnie do ideału to mnie jeszcze brakuje................:roll: troszę co prawda :diabloti:ale zawsze :roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='GoniaP']Czeeeeeee :loveu:
Ja mówię zawsze, że kropla drąży kamień. Podejście w końcu się zmieni....[/quote]

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Hmmmm widzę ze ty jesteś jeszcze większą idealiską niż ja ale to dobrze że są tacy ludzie.....ściski dla ciebie:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

dobrze jest w coś wierzyć :loveu:

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie rozśmieszaj mnie do ideału to mnie jeszcze brakuje................:roll: troszę co prawda :diabloti:ale zawsze :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

No to masz przynajmniej co do roboty :p

Posted

[quote name='Menrzuś']dobrze jest w coś wierzyć :loveu:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taaaaaaaaa:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

No to masz przynajmniej co do roboty :p[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]jasczurek z ciebie:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]jasczurek z ciebie:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

normalnie smok z Komodo :cool3:......buaaaaaaaaaaaaaa :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']normalnie smok z Komodo :cool3:......buaaaaaaaaaaaaaa :evil_lol:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]że Waran niby?:diabloti::razz:[/COLOR][/FONT][/B]