Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

no ja na razie zmykam bo mały się budzi :cool3: może będzie litościwy, wypije butlę i zaśnie :lol:(chyba sama w to nie wierzę :evil_lol:)pozdr i do zobaczyska:loveu:

Posted

[URL]http://www.lavira.interia.pl/fakty_news/action/view/zobacz/MjIxMTc7bGF3aXJhOzQ1MDMzNzs5ZGI2NjI3ZA[/URL]== Nie wiedziałam, że Menrzuś taki utalentowany... :-o:crazyeye::roll:

Posted

[quote name='credita']no ja na razie zmykam bo mały się budzi :cool3: może będzie litościwy, wypije butlę i zaśnie :lol:(chyba sama w to nie wierzę :evil_lol:)pozdr i do zobaczyska:loveu:[/quote]

przecież kiedyś musi płucka ćwiczyć i się socjalizować z rodzinką, a nie cały czas spać i spać :evil_lol:

[quote name='evaxon']witaj niewolniku swojej Alfy:multi::multi::multi::loveu::evil_lol:[/quote]

rabie - brzmi litościwiej :roll:

:evil_lol:

Posted

[quote name='halbina'][URL]http://www.lavira.interia.pl/fakty_news/action/view/zobacz/MjIxMTc7bGF3aXJhOzQ1MDMzNzs5ZGI2NjI3ZA[/URL]== Nie wiedziałam, że Menrzuś taki utalentowany... :-o:crazyeye::roll:[/quote]

A Ty musisz wszystkim na forum pokazywać :shake:.....no, zdarzyło się :oops:

:diabloti:

Posted

[quote name='GoniaP']Zobaczcie to!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
[URL]http://lavira.pl/1kwietnia_frames/action/view/zobacz/NDc5NztsYXdpcmE7NDYyNjA4O2NmN2QxNWYx[/URL][/quote]

Tego się po Tobie nie spodziewałem......w skórzanej? :crazyeye:....a tak Ci dobrze z oczu patrzyło :shake:

:eviltong:

Posted

[quote name='halbina'][URL]http://www.lavira.interia.pl/fakty_news/action/view/zobacz/MjIxMTc7bGF3aXJhOzQ1MDMzNzs5ZGI2NjI3ZA[/URL]== Nie wiedziałam, że Menrzuś taki utalentowany... :-o:crazyeye::roll:[/quote]
Buhahaha padłam, buhahahhahaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobrze, że sobie przypomniałam, że dziś 1 kwietnia:lol:

Posted

[quote name='Medorowa']Buhahaha padłam, buhahahhahaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobrze, że sobie przypomniałam, że dziś 1 kwietnia:lol:[/quote]

A myślisz, że tak bym nie potrafił? :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']A myślisz, że tak bym nie potrafił? :razz:[/quote]
Buhahahah oplułam monitor:evil_lol:
Nie śmiem śmieć wątpić w Twe możliwości:roll::roll::diabloti:

Posted

[quote name='Medorowa']Buhahahah oplułam monitor:evil_lol:
Nie śmiem śmieć wątpić w Twe możliwości:roll::roll::diabloti:[/quote]

Ja też siebie w szpilkach nie wyobrażam - od razu kurs do chirurga :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ja też siebie w szpilkach nie wyobrażam - od razu kurs do chirurga :evil_lol:[/quote] Ja tam skórzane portki kiedyś miałam :oops::oops::oops:

Posted

[quote name='GoniaP']Ja tam skórzane portki kiedyś miałam :oops::oops::oops:[/quote]

No i jak Ci w nich było? Ja raz takie cuś założyłem i czułem się jak w rajstopach :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']No i jak Ci w nich było? Ja raz takie cuś założyłem i czułem się jak w rajstopach :diabloti:[/quote] A ja wtedy byłam młoda szczuplizna i czułam się w nich super sexi :oops::oops::oops:

Posted

[quote name='GoniaP']A ja wtedy byłam młoda szczuplizna i czułam się w nich super sexi :oops::oops::oops:[/quote]

ja też dawno temu to zrobiłem - przebrali mnie za kobitkę, żeby jedną ciotkę oszukać - spodnie obcisłe, spódniczka, peruka, makijaż. Ciotka mnie nie poznała. Myślała, że jestem dziewczyną kuzyna :diabloti:......dawne to były czasy ..... eeeeeech

Posted

[quote name='Menrzuś']ja też dawno temu to zrobiłem - przebrali mnie za kobitkę, żeby jedną ciotkę oszukać - spodnie obcisłe, spódniczka, peruka, makijaż. Ciotka mnie nie poznała. Myślała, że jestem dziewczyną kuzyna :diabloti:......dawne to były czasy ..... eeeeeech[/quote] Niezłe jaja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='GoniaP']wolę Cię jednak w skórze faceta :eviltong:[/quote]

ja też się tak lepiej czuję :roll:

tylko nie rozumiem, jak Wy możecie w rajstopach chodzić - toż to autosadyzm jest :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']ja też się tak lepiej czuję :roll:

tylko nie rozumiem, jak Wy możecie w rajstopach chodzić - toż to autosadyzm jest :shake:[/quote] Też dlatego wynaleziono pończochy :razz::razz::razz: nawet samonośne i z koronkami :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']to rozumiem :razz:[/quote] To zostawiam Cię z myślami o koronkowych pończochach, i śmigam spać, bo jutro multum spraw mnie czeka, i nawet pończochy nie pomogą ;)

Dobrej nocki wszystkim życzę!!!

:loveu: