Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']oooo....faktycznie masz ciężki okres w życiu jak takie myśli Ci krążą po głowie :glaszcze:[/quote]
ech noo ale mam nadzieje ze uda nie przytyja bardziej...:razz:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']I tak w dżinsach chodzisz, więc widać nie będzie :roll::evil_lol:[/quote]
och a ty skad to wszystko wiesz :razz::diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']a tam zaraz.....tak se tylko patrzę :razz:[/quote]
[CENTER][B][COLOR=Magenta]takk patrzysz patrzysz:diabloti:
robaczkuuuuuu......
napisz to magiczne słowko u mnie w blożku:diabloti:
[/COLOR][/B][/CENTER]

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja dzisiaj na urlopie.....a moja mała jakby zwęszyła sprawę i nie dała mamci pospać.......kces kawy?[IMG]http://pic4ever.com/images/mornincoffee.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Agniest']witam tajniaków i świntuszków :)[/quote]

witanko, witanko.....ale mnie zasypało :crazyeye:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ja dzisiaj na urlopie.....a moja mała jakby zwęszyła sprawę i nie dała mamci pospać.......kces kawy?[IMG]http://pic4ever.com/images/mornincoffee.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

coś sie przecież małej należy z życia :lol:
właśnie duldam kawusię:p

Posted

[quote name='Menrzuś']

coś sie przecież małej należy z życia :lol:
właśnie duldam kawusię:p[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A matuli to juz nie :razz:

No widziałam jak was zasypało.....normalnie zima w pełni na Boże Narodzenie nie mieliscie chyba tyle śniegu co?:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A matuli to juz nie :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No widziałam jak was zasypało.....normalnie zima w pełni na Boże Narodzenie nie mieliscie chyba tyle śniegu co?:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Matula to już się naszalała - teraz czas na córcię :razz:

Psy wychodząc z klatki, aż się zatrzymały nie wierząc chyba oczom. A że oba uwielbiaja śnieg, to zaczęły tak szaleć, że o mało nie zapomniały po co wyszły :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Matula to już się naszalała - teraz czas na córcię :razz:

Psy wychodząc z klatki, aż się zatrzymały nie wierząc chyba oczom. A że oba uwielbiaja śnieg, to zaczęły tak szaleć, że o mało nie zapomniały po co wyszły :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]buhahahaha..... fotki szaleńców zrobiłeś:razz:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]buhahahaha..... fotki szaleńców zrobiłeś:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

taaaaa....pewnie - trzecią ręką chyba :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']taaaaa....pewnie - trzecią ręką chyba :eviltong:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No wiesz jesli aż taka sprawna jest to czemu nie :eviltong:

A teraz nie zrobiłeś i doopa...i ja taka nie wyspana...zmęczona i musze sobie wyobrażać...ehhhhh Menrzuś :mad:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No wiesz jesli aż taka sprawna jest to czemu nie :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A teraz nie zrobiłeś i doopa...i ja taka nie wyspana...zmęczona i musze sobie wyobrażać...ehhhhh Menrzuś :mad:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

To u Ciebie nie napadało?

Spoko - będzie spacerek południowy w lesie - tam je spuszczam ze smyczy ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']To u Ciebie nie napadało?

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nic a nic:shake:.....i do tego pięknie słonko świeci...co prawda mam tylko 5 na plusie ale co tam :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Spoko - będzie spacerek południowy w lesie - tam je spuszczam ze smyczy ;)[/quote][B][FONT=Century Gothic]No myśle....bo jestem w domu i czekam na foty :evil_lol:[/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic]No myśle....bo jestem w domu i czekam na foty :evil_lol:[/FONT][/B][/quote]

Jak w domku jesteś, to lepiej kompa reperuj :razz: