e.v.a Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Menrzuś']oooo....faktycznie masz ciężki okres w życiu jak takie myśli Ci krążą po głowie :glaszcze:[/quote] ech noo ale mam nadzieje ze uda nie przytyja bardziej...:razz: Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='evaxon']ech noo ale mam nadzieje ze uda nie przytyja bardziej...:razz:[/quote] I tak w dżinsach chodzisz, więc widać nie będzie :roll::evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Menrzuś']I tak w dżinsach chodzisz, więc widać nie będzie :roll::evil_lol:[/quote] och a ty skad to wszystko wiesz :razz::diabloti::eviltong: Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='evaxon']och a ty skad to wszystko wiesz :razz::diabloti::eviltong:[/quote] podglądam :crazyeye::eek2: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Menrzuś']podglądam :crazyeye::eek2: :evil_lol:[/quote] ach ty świntuszku ti :lol!:ti :lol!:ti :lol!: Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='evaxon']ach ty świntuszku ti :lol!:ti :lol!:ti :lol!:[/quote] a tam zaraz.....tak se tylko patrzę :razz: Quote
e.v.a Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Menrzuś']a tam zaraz.....tak se tylko patrzę :razz:[/quote] [CENTER][B][COLOR=Magenta]takk patrzysz patrzysz:diabloti: robaczkuuuuuu...... napisz to magiczne słowko u mnie w blożku:diabloti: [/COLOR][/B][/CENTER] Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='GoniaP']Cześć Świntuszki ;) Buziaczki :loveu:[/quote] Aaaa tam.....czepiasz się :oops: Dobry wieczorek :multi: Quote
GoniaP Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Menrzuś']Aaaa tam.....czepiasz się :oops: Dobry wieczorek :multi:[/quote] Czegoś czepiać się muszę, bo zwariuję ;) Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='GoniaP']Czegoś czepiać się muszę, bo zwariuję ;)[/quote] A co znowu? Twój apel trafił na podatny grunt. Coś jeszcze sie stało? Quote
GoniaP Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Menrzuś']A co znowu? Twój apel trafił na podatny grunt. Coś jeszcze sie stało?[/quote] A to, to już na PW.... Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='GoniaP']A to, to już na PW....[/quote] Ale smaka czytaczom zrobiłaś :evil_lol: Quote
apple Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja dzisiaj na urlopie.....a moja mała jakby zwęszyła sprawę i nie dała mamci pospać.......kces kawy?[IMG]http://pic4ever.com/images/mornincoffee.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Agniest']witam tajniaków i świntuszków :)[/quote] witanko, witanko.....ale mnie zasypało :crazyeye: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ja dzisiaj na urlopie.....a moja mała jakby zwęszyła sprawę i nie dała mamci pospać.......kces kawy?[IMG]http://pic4ever.com/images/mornincoffee.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote] coś sie przecież małej należy z życia :lol: właśnie duldam kawusię:p Quote
apple Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Menrzuś'] coś sie przecież małej należy z życia :lol: właśnie duldam kawusię:p[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A matuli to juz nie :razz: No widziałam jak was zasypało.....normalnie zima w pełni na Boże Narodzenie nie mieliscie chyba tyle śniegu co?:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A matuli to juz nie :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No widziałam jak was zasypało.....normalnie zima w pełni na Boże Narodzenie nie mieliscie chyba tyle śniegu co?:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Matula to już się naszalała - teraz czas na córcię :razz: Psy wychodząc z klatki, aż się zatrzymały nie wierząc chyba oczom. A że oba uwielbiaja śnieg, to zaczęły tak szaleć, że o mało nie zapomniały po co wyszły :evil_lol: Quote
apple Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Matula to już się naszalała - teraz czas na córcię :razz: Psy wychodząc z klatki, aż się zatrzymały nie wierząc chyba oczom. A że oba uwielbiaja śnieg, to zaczęły tak szaleć, że o mało nie zapomniały po co wyszły :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]buhahahaha..... fotki szaleńców zrobiłeś:razz:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]buhahahaha..... fotki szaleńców zrobiłeś:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] taaaaa....pewnie - trzecią ręką chyba :eviltong: Quote
apple Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Menrzuś']taaaaa....pewnie - trzecią ręką chyba :eviltong:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No wiesz jesli aż taka sprawna jest to czemu nie :eviltong: A teraz nie zrobiłeś i doopa...i ja taka nie wyspana...zmęczona i musze sobie wyobrażać...ehhhhh Menrzuś :mad:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No wiesz jesli aż taka sprawna jest to czemu nie :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A teraz nie zrobiłeś i doopa...i ja taka nie wyspana...zmęczona i musze sobie wyobrażać...ehhhhh Menrzuś :mad:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] To u Ciebie nie napadało? Spoko - będzie spacerek południowy w lesie - tam je spuszczam ze smyczy ;) Quote
apple Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Menrzuś']To u Ciebie nie napadało? [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nic a nic:shake:.....i do tego pięknie słonko świeci...co prawda mam tylko 5 na plusie ale co tam :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Spoko - będzie spacerek południowy w lesie - tam je spuszczam ze smyczy ;)[/quote][B][FONT=Century Gothic]No myśle....bo jestem w domu i czekam na foty :evil_lol:[/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic]No myśle....bo jestem w domu i czekam na foty :evil_lol:[/FONT][/B][/quote] Jak w domku jesteś, to lepiej kompa reperuj :razz: Quote
Recommended Posts