GoniaP Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 A mnie wywaliło z dogo... Urobiona jestem po pachy :) Buziaki na dobranoc :loveu: Quote
Menrzuś Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 GoniaP napisał(a):A mnie wywaliło z dogo... Urobiona jestem po pachy :) Buziaki na dobranoc :loveu: Mnie też właśnie wywaliło.... Dobrej nocki :loveu: Quote
apple Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Wywaliło mnie :-(No i dobrze bo o tej porze to się spi a nie gada na Dogo :diabloti: A teraz jest ranek i mozna pogadać więc gdzie się szwendasz :razz: Kaffcie mam dla Cię Quote
Menrzuś Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Dzięki za kafcię i jajca :evil_lol: Ja już zdążyłem być z Argonem u wetki - ma wirusowe zapalenie przewodu pokarmowego. Trzecią dobę nic nie je i takiego pałąka biedak wczoraj robił. Nie mógł sobie znaleźć miejsca. Quote
apple Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Dzięki za kafcię i jajca :evil_lol: Ja już zdążyłem być z Argonem u wetki - ma wirusowe zapalenie przewodu pokarmowego. Trzecią dobę nic nie je i takiego pałąka biedak wczoraj robił. Nie mógł sobie znaleźć miejsca.Ojojoj to utulkaj misia ode mnie......mocnooooo.....biedulek.......:calus: Quote
Menrzuś Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Śpi teraz za mną. Dzisiaj ma embargo na żarełko. Biedak całkiem mi schudnie :shake: Quote
apple Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Śpi teraz za mną. Dzisiaj ma embargo na żarełko. Biedak całkiem mi schudnie :shake:nie martw się jak wyzdrowieje to nadrobi...jeszcze zapuści brzuszek ;) Quote
apple Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Dobra kochani lece bo musze połozyć mała spac.......wrócę!:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Niebieskie jajco od mnie! Księżycowe jajco od Zuzi! Słoniowe jajco od Avantiego! Buziam! Quote
e.v.a Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 witaj rooo........... rooo................ rooo............... roooooob....... robinsonie crusoe:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Dzisiaj piątek - to tyś pewnie Piętaszkówna :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Menrzuś napisał(a):Dzisiaj piątek - to tyś pewnie Piętaszkówna :evil_lol: :grin: no to mi powiedziałes :grin: Quote
e.v.a Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Menrzuś napisał(a):Czasami mi się uda :roll: i za to cie.... cie cie:loveu: Quote
Menrzuś Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Ciecierzyca - jadłaś takie cuś......mniamnuśne :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Menrzuś napisał(a):Ciecierzyca - jadłaś takie cuś......mniamnuśne :evil_lol: a jadłaś :eviltong: a widzialeś cietrzewia??:razz: Quote
Menrzuś Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 evaxon napisał(a):a jadłaś :eviltong: a widzialeś cietrzewia??:razz: na żywca, w naturze niestety nie :shake: Quote
Alicja Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 z najlepszymi od Klocusiowej i od Mnie Cieplej wody cala balia. umyj sobie genitalia, glowe pochyl do podlogi i szeroko rozstaw nogi. Przyjezdzaja dwie Rosjanki, beda robic Ci pisanki Quote
e.v.a Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Menrzuś']na żywca, w naturze niestety nie :shake: to tak jak taa:razz: [quote name='Alicja']z najlepszymi od Klocusiowej i od Mnie Cieplej wody cala balia. umyj sobie genitalia, glowe pochyl do podlogi i szeroko rozstaw nogi. Przyjezdzaja dwie Rosjanki, beda robic Ci pisanki buahahahahahahaha:grin: Quote
Menrzuś Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Alicja']z najlepszymi od Klocusiowej i od Mnie Cieplej wody cala balia. umyj sobie genitalia, glowe pochyl do podlogi i szeroko rozstaw nogi. Przyjezdzaja dwie Rosjanki, beda robic Ci pisanki Tuś mnie zaskoczyła - takich życzeń jeszcze nie dostałem :loveu:....i te Rosjanki :crazyeye: [quote name='evaxon']to tak jak taa:razz: Ale ciecierzyca?....mmmmmmmmmmmmmmmmm Quote
Recommended Posts