apple Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='Alicja']wiosna ....cieplejszy wieje wiatr ...wiosna znów nam ubyło lat ...wiosna ,wiosna wkoło ........ doberek OOoooo Alunia się Tobą zajmie......jakiejś pioseneczki cie nauczy;) Prawda Alunia?:razz: Quote
Menrzuś Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='apple']No jak sam Agniesta mnie zmienia....a ja wróce nie płakaj :loveu: poszczekam :loveu: [quote name='Alicja']wiosna ....cieplejszy wieje wiatr ...wiosna znów nam ubyło lat ...wiosna ,wiosna wkoło ........ doberek Piękniiiiiiiście......brawooooooo :klacz::klacz::klacz: Masz zdolności.....:razz: Dzieńdoberek :multi: Quote
Menrzuś Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='apple']OOoooo Alunia się Tobą zajmie......jakiejś pioseneczki cie nauczy;) Prawda Alunia?:razz: A Ty śmigaj - młoda jest głodna :cool1: Quote
Alicja Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='Menrzuś'] Piękniiiiiiiście......brawooooooo :klacz::klacz::klacz: Masz zdolności.....:razz: Dzieńdoberek :multi: no wiesz .......lata praktyki .... Quote
Menrzuś Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 I tak na dobry dzień :razz: Uśmiech Argona na resztę dnia :multi: Quote
Menrzuś Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='Alicja']no wiesz .......lata praktyki .... praktykujesz, praktykujesz, a gdzie płyta? :razz: Quote
Alicja Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 :loveu::loveu::loveu:uśmiech bezcenny http://img156.imageshack.us/img156/4078/img2150rk3.jpg a Sylwinka ma ciałeczko :loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:uśmiech bezcenny http://img156.imageshack.us/img156/4078/img2150rk3.jpg a Sylwinka ma ciałeczko :loveu::loveu::loveu: a bokserek jak się śmieje, to całą mordką :lol: cały czas nad Sylwową sylwetką pracujemy.....ciężko jest :shake: Quote
Agniest Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Menrzuś napisał(a):Dzieńdoberek Agniestkaaaaaaaa :multi::multi: :crazyeye::crazyeye: a skąd wiedziałeś ? ja przyszłam na cichacza, tak na sekundkę bo szefunio siedzi i zrzędzi :evil_lol: ale teraz se poszedł :eviltong: więc oficjalnie się z wami witam :multi::multi: a co do twojego wpisu, że was zostawiam - to nieprawda ! :mad: właśnie chcę być z wami częściej - nawet w wekeendy :cool3::cool3: (dlatego zmieniam pracę ;) - bo tutaj raczej nie ma szans na jakąkolwiek poprawę finansową....) Quote
apple Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Widzę Menrzusiu że zostawiłam cię w dobrych rękach......... Teraz pewnie rzadzisz w kuchni......to ja sobie tu posiedze i poczekam:eviltong: Odwieczna walka płci :evil_lol: http://img170.imageshack.us/img170/4919/img2148li0.jpg Quote
Agniest Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 hihihi, :lol: znalzłam taki wierszyk : Niech cię dyngus zmoczy do ostatniej nitki, jajka wymalują kobitki, palma nigdy nie zawodzi a owieczka w stringach chodzi!!! Wesołych Świąt! czego ci Menrzusiu życzę ;) a ja idę negocjować urlop na jutro, więc sklikamy się po świętach. I dla was kochaniutkie, życzenia spokojnych świąt i żeby wszystkie ciasta wielkanocne miały 0 kalorii :evil_lol: no i żeby słoneczko nam pieknie zaświeciło i trochę wiosennego ciepełka przyniosło ;) Quote
shirrrapeira Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Wszystkiego najlepszego, za chwile Wielkanoc zycze samych radosci, milosci i zdrowia. Quote
e.v.a Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='Menrzuś']co tak Ci wesoło? :razz: wesoło nie jest:roll: troszke miłosci chcialam ci dac:razz::diabloti: http://img156.imageshack.us/img156/5482/img2144st0.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: czesc ranny ptaszku:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Cze Menrzusiu kofany! Widziałam pikny uśmiech Argonka! I krągłą Sylwę! Buziam mocno! Quote
Menrzuś Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='Agniest']:crazyeye::crazyeye: a skąd wiedziałeś ? ja przyszłam na cichacza, tak na sekundkę bo szefunio siedzi i zrzędzi :evil_lol: ale teraz se poszedł :eviltong: więc oficjalnie się z wami witam :multi::multi: a co do twojego wpisu, że was zostawiam - to nieprawda ! :mad: właśnie chcę być z wami częściej - nawet w wekeendy :cool3::cool3: (dlatego zmieniam pracę ;) - bo tutaj raczej nie ma szans na jakąkolwiek poprawę finansową....) Chociaż raz chciałem Ciebie pierwszy powitać :roll: Powodzenia w nowej pracy ;) [quote name='Agniest']hihihi, :lol: znalzłam taki wierszyk : Niech cię dyngus zmoczy do ostatniej nitki, jajka wymalują kobitki, palma nigdy nie zawodzi a owieczka w stringach chodzi!!! Wesołych Świąt! czego ci Menrzusiu życzę ;) a ja idę negocjować urlop na jutro, więc sklikamy się po świętach. I dla was kochaniutkie, życzenia spokojnych świąt i żeby wszystkie ciasta wielkanocne miały 0 kalorii :evil_lol: no i żeby słoneczko nam pieknie zaświeciło i trochę wiosennego ciepełka przyniosło ;) Też jestem za tym, żeby jajka malowały kobitki :evil_lol: Wesołych Świąt Agniestka :multi: [quote name='apple']Widzę Menrzusiu że zostawiłam cię w dobrych rękach......... Teraz pewnie rzadzisz w kuchni......to ja sobie tu posiedze i poczekam:eviltong: Odwieczna walka płci :evil_lol: http://img170.imageshack.us/img170/4919/img2148li0.jpg I w kuchni, i po szybach, i po wykładzinie....eeeeech Quote
Menrzuś Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='shirrrapeira']Wszystkiego najlepszego, za chwile Wielkanoc zycze samych radosci, milosci i zdrowia. Tegoż samego Ci życzę plus przyjaciela oddanego przy boku ;) [quote name='evaxon']wesoło nie jest:roll: troszke miłosci chcialam ci dac:razz::diabloti: http://img156.imageshack.us/img156/5482/img2144st0.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: czesc ranny ptaszku:diabloti: to masz jej w nadmiarze?:razz: .... dzięki:multi: cześć nocna sówko ;) [quote name='Iza i Avanti']Cze Menrzusiu kofany! Widziałam pikny uśmiech Argonka! I krągłą Sylwę! Buziam mocno! Cześć Izuniu :razz: Cmokasy wieczorne.....wypoczywaj ile się da;) Quote
e.v.a Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Menrzuś napisał(a): to masz jej w nadmiarze?:razz: .... dzięki:multi: cześć nocna sówko ;) nooooooooooo:razz: nocna sówko...parówko... mowiles ze nie jestem gruba:placz: Quote
Menrzuś Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 evaxon napisał(a):nooooooooooo:razz: nocna sówko...parówko... mowiles ze nie jestem gruba:placz: o żadnej parówce nic nie wspominałem......a sówki to przecież piękne ptaki. Jedyne, które mają twarz:razz: Quote
e.v.a Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Menrzuś napisał(a):o żadnej parówce nic nie wspominałem......a sówki to przecież piękne ptaki. Jedyne, które mają twarz:razz: ptaki...pustaki...no wiesz co :-(jestes bardzo niegrzeczny:shake: Quote
Menrzuś Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 evaxon napisał(a):ptaki...pustaki...no wiesz co :-(jestes bardzo niegrzeczny:shake: cegiełki....modelki.....tak juz lepiej? :razz: Quote
e.v.a Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Menrzuś napisał(a):cegiełki....modelki.....tak juz lepiej? :razz: jakie cegiełki:niewiem::diabloti: cho do mnie na foty:razz: Quote
Menrzuś Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 evaxon napisał(a):jakie cegiełki:niewiem::diabloti: cho do mnie na foty:razz: a jakie pustaki? przed chwilą byłem.....i tez drogę do pracy widziałem :lol: Quote
e.v.a Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Menrzuś napisał(a):a jakie pustaki? przed chwilą byłem.....i tez drogę do pracy widziałem :lol: puste pustaki:razz: no i nie napisales magicznego słowa??:-( Quote
Menrzuś Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 evaxon napisał(a):puste pustaki:razz: no i nie napisales magicznego słowa??:-( a po co? - cały czas tam krąży :razz: Quote
e.v.a Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Menrzuś napisał(a):a po co? - cały czas tam krąży :razz: ale ja chce to od ciebie "usłyszec":razz: Quote
Recommended Posts